Nemcsak szerelmesek, lelki társak is vagytok? Kínai horoszkópotokból kiderül
Most megtudhatod, a párod a lelki társad-e.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gondolkodtál már azon, vajon mi a hosszú, boldog kapcsolat kulcsa? Vajon csupán az érzelmeken múlik minden, vagy van más is, valami kis varázslat, kis plusz a háttérben?

A válasz: igen. A csipetnyi fűszer pedig az, ha a férfi és a nő nem csupán szerelmesek egymásba, hanem egymás lelki társai is. Ezáltal ugyanis a kapcsolat sokkal harmonikusabb, zökkenőmentesebb, gördülékenyebb, így életképesebb is.

Ti lelki társak vagytok?

Amennyiben van párkapcsolatod, bizonyára téged is érdekel, vajon a szerelmeddel lelki társak vagytok-e, vagy nem. Ezt bizonyos fokig érezhetitek, ám a kínai horoszkóp segítségével meg is győződhettek róla.

Ezoterikusok szerint a következő kínai jegyek egymás lelki társai. Ha nem tudod, hogy melyik a saját jegyed, az alábbi rózsaszín keretes kalkulátorral könnyedén kiszámolhatod. Nem kell mást tenned, mint beírnod a születési dátumod. Ne felejtsd el párodét is kiszámolni, hogy megnézhesd, a lenti elemzés szerint lelki társak vagytok-e.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány, Sárkány, Majom

A lelki társak első hármasa a Patkány, a Sárkány és a Majom. Mindhárom kínai jegyet szenvedélyesség jellemez. E jang energiájú jegyek szülöttjei érzelmes, érzéki alkatok. Ha bármely variációban egymásra találnak, remek párost alkothatnak, hiszen az életben oly fontos érzelmi dolgokban köztük nagy az egyetértés. Azonos dolgokat tartanak fontosnak a kapcsolatot, a családi életet illetően, ugyanazok teszik őket boldoggá vagy éppen szomorúvá, és nagyon odafigyelnek egymásra.

Bivaly, Kígyó, Kakas

A kínai jegyek közül ez a következő hármas, akik bármilyen felállásban lelki társai egymásnak. Ezek a jin energia által vezértelt jegyek nagyon gyakorlatias személyiségeket takarnak, így kapcsolatukban is minden precízen, a lehető legpraktikusabban és legegyszerűbben zajlik. Az átláthatóság, az egyértelműség, a kételyektől és káosztól való mentesség az, ami őket jó párossá teszi. Köztük minden gördülékeny, nincsenek kérdések, csak az őszinte érzelmek, feketén-fehéren.

Tigris, Ló, Kutya

Ezt a lelkitárs-hármast elsősorban mély érzelmeik, emberségességük, és hatalmas szívük teszi egymáshoz hasonlóvá. Szociális érzékük nagyon kifinomult, ezért azonnal megérzik, ha valaki segítségre vagy támogatásra szorul. Éppen így egymás felé is. Hihetetlenül gondoskodó társak, akik mindig és mindenben számíthatnak egymásra, és rendkívül jó beszélgetőpartnerek is. Irigylésre méltó, ha ezek közül a jegyek közül alkot párost kettő.

Nyúl, Kecske, Disznó

Erre a három jegyre egyöntetűen jellemző a nyugalom, a béke és az élet hasonló dolgainak szeretete. Bármely két jegy kapcsolatában nagy egyetértés és harmónia uralkodik. Számukra nagyon fontos a kifinomultság, és közös pontjuk lehet a művészet szeretete is. Még a hétköznapokban is úgy élnek, hogy mindent művészi színvonalra szeretnének emelni, éppen ezért a hálószobában nagyon találékonyak, ugyanakkor nem nélkülözik a romantikát sem, így ott is művésziek.

Ezt is szeretjük