Kivel illesz össze a kínai horoszkóp szerint?
Nézd meg, ki az, akivel a legkönnyebben egy hullámhosszra kerültök, és kivel egészítitek ki egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kínai horoszkópból megtudhatod, hogy az egyes jegyek szülöttei - alapvető tulajdonságaiknak köszönhetően - kihez vonzódnak leginkább. Ugyanakkor érdemes azt is számításba venned, hogy az emberek sokat változnak, és alkalmazkodnak egymáshoz a hosszú távú kapcsolatokban is.

Van, akit az ellentétek vonzanak, míg más épp a hasonlónak örül. Nézd meg, ki az, aki kiegészít téged, és kivel vagytok leginkább egy hullámhosszon.

Patkány

Egyszerre vagy elbűvölő és olykor kissé agresszív. Bár a felszínen nyugodtnak tűnsz, a mélyben hatalmas energiák dúlnak. A szerelem elképzelhetetlen számodra izzás nélkül, ám olyan társra van szükséged, aki olykor viharos lényedet is tudja kezelni. Ilyen lehet egy másik Patkány, akivel remekül megértitek egymást, és akivel átélheted a szenvedélyt, de a csábító Sárkánnyal és a játékos Majommal is jól érzed magad. Nem kételkedsz benne, hogy mellettük kibontakozhatsz.

Bivaly

Könnyen lehet, hogy a szerelmet inkább sötét veremnek látod, amelytől jobb magadat távol tartani, mert összezavarja békés elmédet és jól szervezett életedet. Nem vagy a szenvedély híve, így tőled sem várhatja el senki, hogy kimondottan romantikus vagy lángoló érzelmeket mutass felé, még akkor sem, ha igazán szerelmes vagy. A könnyed Nyúllal és az elfogadó Kutyával jól megértitek egymást, de a kedélyes Disznóval is jól működő párost alkothattok.

Tigris

A Sárkány tökéletes, inspiráló partner lehet számodra, tüzes lényetek remekül illik egymáshoz, így akadálytalanul áradhat közöttetek a szenvedély. Mindketten nehezen élitek meg a kereteket és korlátozásokat, ragaszkodtok a szabadsághoz, így nem fogtok apró formaságokon veszekedni, vagy ellenőrizni a másikat. Az elegáns és szép Lóval sok örömben lehet részetek együtt, míg a folyton aggódó Kutya önmagára találhat melletted, miközben növeli az érzékenységedet és empátiádat.

Nyúl

Tökéletes választás számodra a tapasztalt Sárkány, aki kiegészíti finom és csendes lényedet. Nem zavarja olykor kiszámíthatatlan viselkedésed, ha a lényedből áradó puhaság közelében lehet, de azért nem árt, ha megpróbálod kordában tartani az érzelmi kitöréseidet. Lehet, hogy kölcsönös vonzalom alakul a Bivallyal, mert olyasmit ébreszthetsz fel benne, ami mélyen alszik a lényében. Rajtuk kívül az engedékeny Kutya is megfelelő partner lehet számodra.

Sárkány

A gyengéd Patkány remek választás számodra, akivel megélheted a szenvedélyes lángolást, valamint a figyelmet és a gondoskodást is. A Nyúl finom lénye jól kiegészíti a harcosságodat, úgy illetek egymáshoz, mint a puzzle darabjai, ezért inspiráljátok egymást, ami hosszú távon is működőképessé teszi a kapcsolatotokat. Az egyenes és őszinte Kakas kezeli a legjobban a kitöréseidet, vele különleges harmóniát élhetsz meg.

Kígyó

Romantikus és elbűvölő személyiség vagy, aki a lelke mélyén misztikus. A legjobb házastárs lehet számodra a családszerető és csendes Nyúl, akivel jól megértitek egymást. A Kecske is megfelelő társ számodra, akivel izgalmas társasági életet is élhettek. A Sárkánnyal sok közös érdeklődési területetek van, de sokat kell dolgoznotok is a kapcsolatért, mert a Sárkány nehezen viseli, ha megkérdőjelezik a döntéseit.

Szépséged hamar elbűvöli a környezetedet, és ez fontos érték számodra a kapcsolatban is. Tökéletes választás lehet számodra egy másik Ló, akivel csak csendben gyönyörködhettek egymásban. A Kígyóval is harmonikus kapcsolatod lehet - míg te megteszel mindent, hogy kiszolgáld a szenvedélyét, és hagyod, hogy feltüzeljen, őt elbűvöli az eleganciád. A Kutyában megbízható és hű társra találsz, aki csodálja az erősségedet, ám meg kell birkóznod a kishitűségével.

Kecske

Egy másik Kecskével remekül megértitek egymást a szerelemben is, érzéki és romantikus természetetek sok ajándékot tartogat a másiknak, ily módon pedig könnyen elmélyíthetitek a kapcsolatot. A Disznóval is harmonikus párt alkothattok, mert könnyen egy hullámhosszra kerültök, és élvezed a biztonságot, melyet a Disznó teremthet számodra. A Lóval szintén erős és érzéki kapcsolatot alakíthatsz ki.

Majom

Elegáns bájad sokakat vonz, de tökéletes, hosszú távú társad elsősorban egy másik Majom lehet, mert mindketten bölcsek, társaságkedvelők és gyors felfogásúak vagytok, és - mivel ugyanazokat a dolgokat tartjátok fontosnak - kevés veszekedésre számíthattok. A nagylelkű és okos Patkánnyal szintén boldog kapcsolatra számíthatsz, de remekül illetek egymáshoz a Disznóval is, aki érzelmi és fizikai biztonságot hoz az életedbe.

Kakas

A Sárkány minden olyasmit biztosít számodra, amit elvársz egy kapcsolattól - bár ez nem mindig könnyű, mert olykor szigorú és merev elképzeléseid lehetnek, de cserébe színes és izgalmas személyiség vagy, aki menekül az unalomtól. A hozzád hasonló Kígyóval is jól kiegészítitek egymást, míg ő kézben tartja a kapcsolat anyagi részét, te eloszlatod az érzelmi kétségeit. A Lóval szintén boldog kapcsolatra számíthatsz, ám csak akkor, ha nem féltékenykedsz.

Kutya

A Kutyának olyan társra van szüksége, aki nemcsak kezelni tudja, de akár ellensúlyozza is a pesszimizmusát és a kétségeit. Ugyanakkor az idealizmusában is osztoznia kell. Erre a legalkalmasabbak az élénk, vibráló Tigrisek, akik megbirkóznak Kutya-lelked bonyolultságával - fel tudnak vidítani, és melletted állnak a küzdelmeidben is. A vidám természetű Disznó is jó partnered lehet, esetleg a kedves Ló, aki jó hatással van az önbecsülésedre.

Disznó

Leginkább a házasságban találhatod meg önmagad, és szerencsésnek mondhatja magát a párod. A kedélyes Kecskével jól kiegészítitek egymást, imponál neked a nagylelkűsége, és mivel sok dologban hasonlítotok, például mindketten társasági lények vagytok, a kapcsolatotok természetesen alakul. A Majommal sikeres lehet a házasságod - elbűvöl téged, és kölcsönösen mindent megtesztek, hogy boldoggá tegyétek a másikat. A Patkánnyal pedig harmonikus otthont alakíthattok ki.

Ezt is szeretjük