2016-os kínai szerelmi horoszkóp: ez vár rád a vörös majom évében

Boldogság, netán szakítás az, amire számíthatsz? Most megtudhatod horoszkópodból.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2016 a kínai horoszkóp szerint a vörös majom éve. Ez a kínai naptár szerinti 4713. év, mely a február 4-hez viszonyított első újhold napján, február 8-án veszi kezdetét. Vajon mit ígér szerelmi horoszkópod a 2016-os esztendőre? Keresd ki jegyed, és olvasd el az előrejelzést!

Ha nem ismered a jegyed, kalkulátorunk segít:

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

A 2016-os év nagyszerű időszak lehet számodra, illetve számotokra, ha párban vagy. Sem számottevő vita, sem nézetkülönbségek, sem a jövőt érintő terveitek közti nagyobb eltérés nem zavarja meg kapcsolatotokat. Most sokat mélyülhet szerelmetek.

Ha nincs párod, egész éven át többször érezheted, szükséged lenne valaki olyannak a tanácsára, aki kívülállóként és nagyobb tapasztalattal nézheti szerelmi kérdéseidet. Szüleid vagy éppen nálad pár évvel idősebb barátaid is segíthetnek.

Bivaly

2016-ban sajnos rezeghet a léc kicsit a párkapcsolatod alatt, érzelmeitek, úgy érezheted néha, kihűlőben lehetnek. Ne ijedj meg, inkább próbáld megtalálni az okát, és segíteni a dolgon! Szervezzetek romantikus estéket, utazzatok, és ne vigyétek haza a munkát!

A 2016-os esztendő során sok alkalmad nyílhat kimozdulni, szórakozni, még talán utazni is - egy biztos, a vörös majom évében a párra lelésnek jóval nagyobb az esélye, mint eddig bármikor. Semmiképpen se keresd azonban a nagy Ő-t, csak várj türelemmel!

Tigris

Noha szép év elébe nézhettek kedveseddel, 2016-ban sok kérdésben merülhet fel köztetek nézeteltérés. Ne aggódj, hiszen ez jó: minden érvelés, kérdés és döntés által jobban és jobban ismeritek egymást, és elmélyül viszonyotok. A kompromisszumkészségre ügyeljetek!

Lehet egy férfi, aki egészen elrabolja szíves 2016-ban, ám vagy azért, mert a klasszikus gondolkodásod visszatart, vagy azért, mert nincs merszed, nem adsz jelet szimpátiádról. Ez nagy hiba, merd felvállalni vonzalmad, természetesen csak mértékkel, ne nyomulj, flörtölj!

Nyúl

Szerelmi életed virágzó lehet 2016-ban, a vörös majom éve ugyanis számodra is csupa kedvező eseményt hozhat. Pároddal akár komolyabb lépés megtétele is felmerülhet bennetek, mint összeköltözés, házasság vagy éppen gyerekvállalás.

Szingliként nagy reményekkel tekinthetsz a 2016-os esztendőre, ugyanis a vörös majom éve nagyon kecsegtető számodra. Nagy esély van arra, hogy a 2017-es esztendőt már nem egyedül köszöntöd majd. Légy nyitott, és mosolyogj, jönni fog a szerelem!

Sárkány

Ha párban vagy, a 2016-os évben több törődést kaphatsz kedvesedtől, mint eddig bármikor. Ahogy telnek a hónapok, egyre intenzívebbé válhatnak érzelmeitek, télre pedig már soha nem remélt közelségben lehettek majd. Azokban a  hónapokban lehettek legboldogabbak.

Szingliként a vörös majom évében minél többet érdemes kimozdulnod, hiszen ezzel növeled a párra lelési esélyeidet. Horoszkópod ígérete szerint valahol valaki csak arra vár, hogy veled megismerkedhessen.  Emlékezetes lesz a nap, mikor először találkoztok.

Kígyó

Ha párban vagy, vagy éppen már akár házas is vagy, erős és rendíthetetlen párost alkothattok a kedveseddel 2016-ban. Egységeteket nincs, ami legyőzhetné. Akadhatnak is irigyeitek, de ne aggódj, ellenetek senki sem, inkább mellettetek lehetnek és veletek örülhetnek.

Amennyiben nincs párod, érdemes lehet azt a férfit némiképpen bátorítanod, akiről tudod, vagy majd megtudod, hogy tetszel neki. Könnyen lehet, hogy nem lesz olyan merész, hogy kezdeményezzen. Egy jól irányzott mosoly, és kezdődhet a szerelem!

Párban megszólalhat a vészcsengő, hogy kapcsolatodban fel kell szítani kicsit a tüzet. Ne várjátok pároddal, hogy ha semmit nem tesztek érte, akkor is minden rendben alakul. A hétköznapok mókuskerekéből ki kell néha zökkentenetek magatokat. Szervezzetek programokat, mozizzatok, menjetek étterembe, romantikázzatok!

Ha nincs párod, a horoszkópod türelemre int. Ha rágörcsölsz a párkeresésre, semmire sem mész. Foglalkozz magaddal, életed építgetésével, és légy nyitott: ha pozitív gondolkodásoddal, kiegyensúlyozottságoddal  megteremted a szerelemnek a fészket, ahová beköltözhet, szívesebben is fog.

Kecske

Párkapcsolatodban nagyon fontos, hogy 2016-ban javítsátok a kommunikációtokat. Beszélgessetek többet, és kérdezzétek, illetve hallgassátok végig türelemmel egymás véleményét. Ha erre képesek lesztek, akkor ez egy kiegyensúlyozott év lehet számotokra.

Ha nincs párod, a 2016-os esztendőben olyasvalakivel hozhat össze a sors, akit lassanként sikerül csak megismerned. Ez magában rejthet némi csalódásveszélyt, de jobb előbb, mint később: beszélgessetek sokat, hogy a kapcsolat biztonságosan mélyülhessen.

Majom

Párod és közted gyakorta lehet nézetkülönbség, ebből fakadóan pedig viták. Gondoljátok végig, hogy nem kell mindenben egyeznie a véleményeteknek, ez természetes. Egy Nyúl jegyű illető lehet köztetek néha a villámhárító, vagy ha úgy tetszik, a békéltető.

Ha szingli vagy, 2016-ban akadhatnak bőven riválisaid, de a kisugárzásoddal elcsavarhatod a férfiak szívét, csak légy önmagad. Az év során Patkány, Sárkány és Nyúl jegyű férfi megismerésére van legnagyobb esély. E jegyekkel a legvalószínűbb egy új kapcsolat.

Kakas

Párod részéről azt érezheted 2016-ban, hogy akarva-akaratlanul, de megpróbálhatja átvenni az irányítást kapcsolatotokban. Szembesítsd vele, hogy ez hiba. Ha sikerül megértetned vele ennek a veszélyeit, és azt, neked miért nem felel meg, minden egyenesbe jöhet.

Ha nincs párod, kéretlen udvarlód lehet 2016-ban, akit legszívesebben nem is látnál a környezetedben. Sajnos nem lesz egyszerű vele megértetni, hogy nemet mondasz közeledésére, de végül sikerülhet, így teljes mellszélességgel koncentrálhatsz az ismerkedésre.

Kutya

Párod bonyolultnak érezheti gondolkodásodat, de ennek legfőbb oka, hogy nem mindig van kedved megmagyarázni a döntéseid. Vedd a fáradságot, hidd el, megéri! Mindemellett érdemes többet romantikáznotok, mert a kapcsolatotoknak nagyon jót tenne.

Ha szingli vagy, ebben az évben érdemes lenne többet kimozdulnod, társasági életet élned, ismerkedned. Minél többször teszed, minél több embert megismersz, annál inkább nő az esélye, hogy találkozol az igazival. Addig is éld a szabad szinglik gondtalan életét!

Disznó

Pároddal csodás évetek lehet, de csak akkor, ha dolgoztok érte. Amennyiben megfelelően kommunikáltok, meghallgatjátok egymást, és egymás boldogságáért hajlandóak vagytok tenni, nem lesz gond. Plusz egy tipp, hogy legyetek többet kettesben, ez fellobbantja a tüzet!

Ha nincs párod, barátaid invitálását ne utasítsd vissza sorozatosan, mert akkor annál ritkábban fognak téged magukkal hívni. Ezzel romolhat viszonyotok, de attól is elveszed a lehetőséget, hogy ismerkedj. Járj el, és érezd jól magad: 2016-ban horogra akadhat valaki.

Forrás: www.chinesefortunecalendar.com

Ezt is szeretjük