2019 a Disznó éve: mit jósol a kínai horoszkóp a jegyeknek?

Mit ígér a kínai horoszkóp a Disznó évére?

kinai-hori
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2018 a föld Kutya éve volt, 2019 pedig a kínai horoszkóp szerint a föld Disznó éve, melynek indító napja február 4., záró napja 2020. január 24. lesz.

Az év sikerszínei a piros és a fehér, de jó tudni, hogy piros tárcát idén nem érdemes választani, mert balszerencsés lehet. Az esztendő sok sikert hozhat, ám fontos, hogy sokkal inkább a megfontoltság, semmint a kockázatvállalás lehet célravezető. A nagylelkűség sokakat vihet most tévútra, okosan kell felmérni, valójában ki igényli a segítséget. Ami a pénzügyeket illeti, a kínai horoszkóp szerint 2019-ben nem lesz bőség, de megfelelő anyagi körülmények várhatók.

A kínai horoszkópban, mint a nyugatiban is, 12 jegy található, melyekhez alább egyenként olvasható a 2019-es kínai esztendőre előrevetített horoszkóp. A pontos jegy meghatározásában segít a kalkulátor.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Az elkövetkezendő kínai év számodra a változás időszaka lesz. Életedben sok minden átalakul, formálódik. Ez az esztendő kiválóan alkalmas lesz arra, hogy újragondolj, átszervezz dolgokat, új rutint alakíts ki. Most alkalmad nyílik megváltoztatni, amit eddig esetleg nem volt erőd, kitartásod. Ami a szerelmet illeti, jó tanács az évre, hogy ne higgy vakon. Főleg összejöveteleken nyílik alkalmad ismerkedni, barátok ismerőseivel. Párkapcsolatodban, ha van, arra figyelj az évben, hogy ne tegyél olyan ígéreteket, melyeket nem tudsz betartani.

Bivaly

A Bivalynak a kínai horoszkóp szerint ambivalens esztendője lesz. Nem a jó és a rossz feszül egymásnak, és képez ellentétet, hanem, hogy az olykor-olykor elkövetkező rossz dolgok ellenére is mindvégig pozitív és lelkes maradsz. Ez egy nagyon kedvező dolog, motivációd nem vész el, bármi kellemetlenség érjen is. Ennek végül meg is lehet a gyümölcse. Lesz érzéked meglátni a jó lehetőségeket. Otthonodba is jó érzékkel teremtesz harmóniát. Ismerkedni fesztiválokon, bulikban lehet leginkább alkalmad. Párban egymás eltérő tulajdonságait tanuljátok tolerálni.

Tigris

Egészében a kínai esztendőd jónak ígérkezik. Kicsit hajlamossá válhatsz az otthonülésre. Ezt, ha szeretnéd, akkor tudatosan kezelve elkerülheted. Most lélekben gyarapodhatsz. Az évben sokkal toleránsabbá és rugalmasabbá válsz, ami erősen érződhet mindennapjaidban, emberi kapcsolataidban. Ha párkereső vagy, az évben pozitív meglepetésként érhet, hogy a lelki társ, akinek a létezésében már talán nem is hittél, mégis szembe jön veled. A meglévő párkapcsolatodban szinte szomjazod az izgalmat. Tartsátok fenn a tüzet minél kreatívabb ötletekkel!

Nyúl

Éved nagyszerűnek ígérkezik. Kapcsolataid erősödését várhatod, úgy a rokonságban, mint a barátokkal, kollégákkal. Lélekben alapvetően békés lehet az esztendőd, és mindig ráérzel, mi az az aktuális dolog, ami elérhető, és tovább gyarapítana téged pozitív energiákkal. Jövőd kapcsán több terved is születik, és úgy tűnik, ezek reálisak. A körülmények pártodra állnak. Ami a karriert illeti, sikerre számíthatsz. Szingliként önbizalmad megnő, ami nyitottabbá tesz az ismerkedésre. Párban élvezitek az együtt töltött idő minden percét, de arra vigyázz, hogy kedvesednek adj elég teret.

Sárkány

A 2019-es kínai év számodra boldogságot, könnyedséget hozhat. Egészében az mondható, életedben normalizálódnak a dolgok, és mind a munkában, mind a magánéletben kiegyensúlyozottá válsz. Megszabadulhatsz egy vagy több béklyótól, ami a tavalyi évtől kezdve terhel. 2019 ezen felül új reményt is hoz számodra valamivel kapcsolatban, amit már feladhattál. Párban időnként felmerülhet, milyen szabad is voltál szingliként. Ne feledd mérlegelni, mit ad neked a kapcsolatod. Egyedülállóként nem üldöz a párkeresés gondolata, és éppen ez hozhatja meg a szerencséd.

Kígyó

Évedben mind a jó, mind a rosszabb dolgok helyet kapnak, tehát alapvetően normális, átlagos esztendőd lesz a 2019-es. Ha a humor nem áll tőled távol, akkor a kellemetlenségeket sokkal könnyebben veheted majd. Egyéb esetben sajnos lehetnek stresszes napjaid. Amennyiben még nem sportolsz, akkor az is segíthet, ha életed részévé válik. 2019-ben sokat foglalkoztathat egzisztenciád megteremtése is. Kapcsolatodban szenvedélyesség ígérkezik, némi féltékenységgel fűszerezve. Fontos, hogy sokat beszélgessetek, és értsétek egymást. Szingliként az előítéletesség lehet akadálya egy új kapcsolatnak, erre kell figyelned.

2020-ig egy viszonylag stagnáló állapot rögzül életedben. A változtatás gondolata nem igazán merül fel benned, inkább a jelenlegi jó dolgokat próbálod erősíteni, szokássá tenni, ami még rendszertelen, de pozitívum az életedben. Rendszert teremteni, priorizálni, rendet rakni. Ez egy, az életedet letisztító, normalizáló időszak, ami sok időt hagy befelé figyelned is, ami nagyon áldásos dolog. Szeretteiddel több időt lesz alkalmad tölteni. Kedvesedre is nagyobb figyelmed jut, ami pozitívan hat szerelmi életedre. Ha nincs párod, akkor is harmónia vár, nem gyötör az egyedüllét. Jól érzed magad.

Kecske

Az év számodra inspiráló energiákkal kecsegtet. Kreativitásodat az élet több területén is kamatoztathatod, úgy a munkában, mint a magánéletben. A 2019-es év alapvetően meglepetésekkel, szerencsével, szerelemmel telinek ígérkezik. Emellett több utazásod is lehet az év során, számodra ismeretlen tájakra juthatsz el. Baráti köröd bővülhet. Pároddal, ha van, kapcsolatod csodás lehet az évben, szinte tenyerén hordoz. Csábító energiáid szinte hipnotizálják őt. Ha egyedülálló vagy, ez a vonzerő sajnos most olyat is bevonzhat, aki nem érdemel meg. Óvatosan!

Majom

Az esztendő során sok tekintetben fejlődik életed. Új kapcsolataid születnek mind a munka vonatkozásában, mind a baráti körödben. A karriered vonatkozásában olyan kapcsolatokra kell gondolni, melyek akár hosszútávon is hasznodra lehetnek, talán egy későbbi álláskereséskor is. Járj nyitott szemmel, és jelenj meg minél több eseményen! Ha szingli vagy, most inkább lehet kedved flörtölni, ismerkedni, szórakozni, mint elmélyülni egy kapcsolatban. Ha viszont párban vagy, és kapcsolatotok stabil, kedveseddel mély érzelmek kísérik éveteket. Ha esélyesnek érzed a szakítást, akkor zökkenőmentes, intelligens elválásra számíthatsz, haragtól mentesen.

Kakas

Bár a Disznó éve nyugodtságot hoz sok jegynek, a Kakas mégsem számíthat stressz mentes évre. Sokszor úgy érezheted, hogy az élet igazán próbára akar tenni, de a nehézségekből megerősödve állsz fel, és rengeteget tanulhatsz az év során. Sőt, most alapozhatsz meg sok mindent, így végülis pozitív mérleggel zárhatod az évet. A nehézségek a családi életre is rányomhatják a bélyegüket, itt is előfordulhatnak nagyobb veszekedések. A Kakas ezek ellenére továbblépésre számíthat a kapcsolatában, talán épp az együtt átélt és megoldott problémák miatt.  Egyedülálló Kakasként pedig szintén izgalmakra számíthatsz, nem ez lesz a megállapodás éve, de könnyen lehet, hogy most ismersz meg valaki, aki sokáig az életed része lesz.

Kutya

Fontos, nagyobb események, ünnepek tarkíthatják évedet. 2019-ben élvezheted ezt a pezsgő társasági életet. Figyelmed másfelől otthonod felé is fordul, nyilván, nem az otthonülés miatt. Sok új ötleted születik, kreatívan és esztétikusan rendezed át lakásod. Akár egy nagyobb felújításra is sor kerülhet, ha bele mersz vágni, és van rá keret. Nagy költekezés egyéb téren nem várható, most az egész egyszerű dolgok is élvezetesek, szórakoztatóak lehetnek. Pároddal a szabadidő eltöltése mindig óriási töltöttséget ad majd, új élmények várnak. Szingliként lépten-nyomon észrevesznek a férfiak, kisugárzásod mágnesként hat.

Disznó

A Disznó évében mi más is várhatna, mint sok jó? Az esztendő során vágyhatsz sikeresebbé válni, és, mivel a szerencse elkísér utadon, erre minden esélyed megvan. Számos új barátra, jó ismerősre is szert tehetsz, noha lesznek olyanok is, akiktől sajnos eltávolodhatsz. Ha nagyobb stílusváltásban vagy ruhatárfrissítésben gondolkodsz, e tekintetben egészen megújulhatsz, és sok elismerésre is számíthatsz később. Párod részéről különösen, aki alig-alig pislákoló önbizalmad nagyban táplálhatja. Ha egyedülálló vagy, a sok új ember közt, akiket most megismersz, valakin párkeresés szempontjából is megakad a szemed.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Fotó: Getty Images.

Ezt is szeretjük