Ismerd meg életed mottóját!
A horoszkóp megsúgja
Minden egyes ember kicsit más perspektívából szemléli a világot. Ismerd meg jellemző életfilozófiát!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden csillagjegy életfilozófiája összesűríthető egyetlen kikristályosodott gondolatban, mely végigkíséri egy egész életen át.

Tudd meg, hogy rád mi jellemző leginkább!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos jegyedből adódóan erős akaratú, bátor ember vagy, a zodiákus önmegvalósítója. Mindig előrenézel, és a legkilátástalanabb helyzetből is találsz kiutat. A benned lévő teremtőerő révén véghezviszed, amit elterveztél, és ezzel másokat is inspirálsz. Nem kedveled a kompromisszumokat, számodra a dolgok vagy feketék, vagy fehérek. Roppant céltudatos vagy, ám néha éppen emiatt mehetsz fejjel a falnak.
Életfilozófiád: aki mer, az nyer!

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Az anyagi és az érzelmi biztonság egyaránt fontos számodra. A horoszkóp szerint megnyugvással tölt el minden, ami állandóságot és kiszámíthatóságot jelent. Ha teheted, elkerülöd, de legalábbis elodázod a változásokat, esetenként akkor is, ha tisztában vagy vele: némi kényelmetlenség árán előrébb léphetnél az élet valamely területén. Mivel azonban a szíved aranyból van, környezeted rendre megbocsátja neked ezt a fajta nehézkességet.
Életfilozófiád: járt utat járatlanért el ne hagyj!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként a szó átvitt értelmében szinte mindig úton vagy. Ha célba is érsz, hamarosan odébbállsz - hajt a kíváncsiság, a kielégíthetetlen tudásszomj. Állandóan keresel valamit, bár néha magad sem tudod, hogy mi az. Szellemi mozgékonyságodnak köszönhetően a legkülönbözőbb területeken is naprakész vagy, és a birtokodban lévő információkat szívesen osztod meg másokkal.
Életfilozófiád: mindent tudni akarok!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Mélyen érző, finom lelkű, ám kissé visszahúzódó ember vagy. Valójában a családi fészekben, a szeretteidről való gondoskodás által tudsz kiteljesedni. Ugyanakkor a horoszkóp szerint ez a közeg védelmet és védettséget is jelent számodra. Ha a környezetedhez fűző kötelék lazulni látszik, talajvesztetté válhatsz, és akár az érzelmi zsarolást is bevetheted eszközként, hogy visszaállítsd a megszokott rendszert.
Életfilozófiád: mindenütt jó, de a legjobb otthon.
 

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Öntudatos, büszke, ugyanakkor végtelenül melegszívű ember vagy. Nagyvonalú gesztusokkal, nemritkán értékes ajándékokkal halmozod el a hozzád közel állókat. Oroszlánként magadtól sem tagadsz meg semmit, ami jó - meggyőződésed, hogy ez jár neked. Mivel nem csupán az életben, de saját magadban is bízol, általában sikeresen veszed az akadályokat.
Életfilozófiád: a legjobbat érdemlem - miért érném be kevesebbel?

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Rendszerező, módszeres, reális gondolkodású ember vagy. A horoszkóp szerint szinte a végtelenségig képes vagy alkalmazkodni, ha az adott helyzetben az tűnik a legcélszerűbb megoldásnak. Kitűnő érzéked van ahhoz, hogy megkülönböztesd a jót a rossztól, és minden körülmények között megtalálod a módját annak, hogy ez utóbbit távol tartsd magadtól. Különös gondot fordítasz az egészségedre és testi-lelki tisztaságodra.
Életfilozófiád: jobb félni, mint megijedni!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Barátságos, nyitott ember lévén szívesen és könnyen ismerkedsz. Mérleg jegyedből adódóan rendkívüli figyelemmel viseltetsz mások iránt. Kapcsolataid egyben tükröt is jelentenek számodra, minek segítségével kialakíthatod a magad nézőpontját. Ahogy az élet valamennyi területén, kapcsolataidban is a harmóniát szeretnéd megvalósítani. Ennek érdekében mindig diplomatikusan viselkedsz, és hajlasz a kompromisszumos megoldásokra.
Életfilozófiád: társas lény az ember!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Vonz minden, ami titokzatos. Szeretsz a tabuk és a tiltott dolgok mögé pillantani. Rendkívüli szuggesztivitásodnak köszönhetően még a tartózkodó emberek is viszonylag könnyen megnyílnak előtted - ha nem, előbb-utóbb akkor is nyitott könyvvé válnak számodra. A horoszkóp szerint éles szemed és kiváló megfigyelőképességed révén szinte pillanatok alatt felderíted mások gyenge pontjait.
Életfilozófiád: előttem nincs titok!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként rendkívül erőteljesen jelen van benned az igazságosságra való igény. Nyitott és toleráns vagy, minden körülmények között figyelembe veszed a másik ember nézőpontját. Az igazságosságot magasabb szinten is szeretnéd megvalósítani, ezért hajlamos vagy ideálokat keresni, valamilyen magasztos eszmének elköteleződni, és másokat is erre inspirálsz.
Életfilozófiád: fáklyaként szeretnék utat mutatni!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Alapos, megfontolt, gyakorlatias ember vagy, irigylésre méltó koncentrációs képességgel. A horoszkóp szerint minden más jegy szülötteinél jobban igényled a szilárd kereteket és az átlátható struktúrákat. Az utadat álló akadályok még nagyobb teljesítményre ösztönöznek. A szeretteid iránti felelősségérzetedből adódóan hajlamos lehetsz túlvállalni magad. Viszonylag ritkán nyilvánulsz meg spontán módon.
Életfilozófiád: tudom, mi a dolgom.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Roppant eredeti ember vagy, hatalmas szabadságvággyal. Nyilas jegyedből adódóan nem tűröd a kötöttségeket, az első adandó alkalommal megszabadulsz tőlük. Az avatatlan szemlélőben olyan benyomást kelthetsz, mintha senkire sem lenne szükséged. Nehezedre eshet az alkalmazkodás, az alá- és fölérendeltségi viszonyokat pedig minden más jegy szülötteinél rosszabbul viseled.
Életfilozófiád: ha tudom, hogy elmehetek, maradok.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Mediális, mélyre hatoló ember vagy. Hallgatsz a megérzéseidre. Intuícióid szokatlanul pontosak, illetve rendkívül megbízhatóak. A horoszkóp szerint megérzed a másokban rejlő belső késztetéseket és vágyakat, ezért ösztönösen tudod, hogy mire is lenne szükségük. Ezek a képességeid szinte irracionális módon vezetnek el a magasabb célok, eszmék felé. Azzal tudsz győzni, hogy látszólag engedsz.
Életfilozófiád: az ösztöneimben és a szeretetben hiszek.

OLVASD EL EZT IS!

no voros
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Ismerd meg valódi életcélod!

Ezt is szeretjük