Igazi lelki társak vagytok a pároddal? A számmisztika most elárulja
A nevetekből megtudhatjátok, miben vagytok a leginkább egy hullámhosszon, és mik a feladataitok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A párod és a saját nevedből kiszámolhatod a közös névvibrálásotokat, ami arról ad tájékoztatást, hogy kettőtök szövetsége milyen feladatokra alkalmas a leginkább, illetve, hogy mire vihetitek közösen.

Ám az értékelést nem szabad mereven értelmezned, ne ettől tegyél függővé bármilyen döntést. Ez csupán pluszinformációkat ad arról, hogy mi a dolgotok együtt.

Így számolj

Nem kell mást tenned, mint összeadnod a saját és a párod nevének össznévszámát, majd az összeget egy számjegyre egyszerűsíted. Keresd ki a táblázatból a nevetek betűihez tartozó számértéket!

A B C D E F G
1 2 3 4 5 8 3
H I J K L M N
5 1 1 2 3 4 5
O Ö P Q R S T
7 O+E 8 1 2 3 4
U Ü V W X Y Z
6 U+E 6 6 6 1 7

 

Például, ha az egyik fél Kovács Ágnes, a másik pedig Nagy Róbert, akkor a képlet így fog kinézni:

K O V Á C S Á G N E S
2+7+6+1+3+3+1+3+5+5+3 = 42, 4+2 = 6

N A G Y R Ó B E R T

5+1+3+1+2+7+2+5+2+4 = 32, 3+2 = 5

Végül, a két számot összeadva 5+6 = 11, 1+1 = 2 a közös névvibrálás. Ha kiszámoltad a tiéteket, olvasd el az elemzést!

1-es alapszám

Ha 1-es a közös névvibrálásotok, akkor elsősorban az alkotómunkában lehettek egy hullámhosszon, amikor közös feladat megvalósításán dolgoztok. Ha a kreativitásotok összeadódik, közös ötleteitekből akár új intézmény is születhet. Lehet, hogy tanítani kezdtek, ez esetben új személetet terjeszthettek, és együtt adhatjátok tovább felfedezéseitek eredményét. De előfordulhat, hogy a természetvédelemben találjátok meg a helyeteket. 

2-es alapszám

Együttműködésetek a legjobban házasság formájában valósulhat meg, ez a névvibrálás különösen alkalmassá tesz erre a fajta kötelékre és a családalapításra. Ha pedig nem ebben gondolkodtok, akkor a családsegítés vagy tehetséggondozás, egyéb szociális tevékenység jelentheti számotokra a közös nevezőt, illetve bármilyen otthonteremtéssel kapcsolatos feladat.

3-as alapszám

Kapcsolatotokat valószínűleg a könnyedség, vidámság és játékosság jellemzi, de mindez nem felszínességet jelent, inkább azt, hogy mindketten szabad teret engedtek a másiknak, hogy az kifejezhesse az igényeit. Jól értitek egymás humorát, és ha közös vállalkozásba fogtok, a szórakoztatóiparban vagy az oktatás területén érhettek el sikereket. Képesek vagytok sok embert magatok mellé állítani, valószínűleg sok közös barátotok van.

4-es alapszám

Valószínűleg mindketten hosszú távon gondolkodtok a másik felet illetően, és a kapcsolatotok tartós is lesz. Úgy tűnik, jól tudtok tervezni, és sok fontos, a közös jövőtöket érintő kérdésben egyetértetek. Megbíztok egymásban, mindketten törekedtek az őszinte kommunikációra és arra, hogy ne okozzatok csalódást a másiknak. Együttműködésetek a bankszférában vagy az ingatlanpiacon hozhat pénzügyi sikereket, talán érdemes közös befektetésbe fognotok.

5-ös alapszám

A kapcsolatotok elsősorban valószínűleg a kalandvágyról, az adrenalinról és az izgalmakról szól, ezért nem kizárt, hogy nehezen találjátok meg a stabilitást, illetve féltek a szoros kötődéstől. Lehet, hogy ritkán találkoztok, vagy épp sokat marakodtok, mert nehezen viselitek az unalmat. De amikor egyikőtök túlzottan eltávolodik, azonnal elkezdtek hiányozni egymásnak. Együttműködésetek közös utazásban és közös kockázatvállalásban bontakozhat ki.

6-os alapszám

Ez a rezgés különösen harmonikus kapcsolatot tesz lehetővé. Valószínűleg könnyen megoldjátok a konfliktusokat, nem vagytok haragtartók, miközben az önfeláldozás sem áll távol tőletek. A kapcsolatotokban fontos szerep jut a családnak, ha nincsenek saját gyerekeitek, akkor a felmenőitekkel ápoltok szoros kapcsolatot. Egy hullámhosszon vagytok a konyhában, és valószínűleg szerettek nagy vendégségeket rendezni. Ugyanilyen jól megértitek egymást a hálószobában is.

7-es alapszám

A kapcsolatotok elmélyült, és valószínűleg nemcsak érzelmileg, de intellektuálisan is egy hullámhosszon vagytok, és sokat beszélgettek. Ám beleeshettek abba a csapdába, hogy túl sokat elemzitek a kapcsolatot ahelyett, hogy megélnétek a történéseket. Lehet, hogy akkor is inkább az eszetekre hallgattok, amikor a szívre kellene. Különösen sikeresen működhettek együtt a gyógyítás területén, de valószínűleg a misztika sem áll távol tőletek.

8-as alapszám

Valószínűleg mindketten nagy energiát fektettek abba, hogy működjön ez a kapcsolat, és a befektetett munka meg is hozza a gyümölcsét. Jól tudtok közös célért küzdeni - ez az, ami igazán összekovácsol titeket, így egymás bátorságát, vállalkozókedvét is táplálhatjátok. Érdemes jótékonykodnotok, de az életmentésben vagy a katasztrófavédelemben is együttműködhettek.

9-es alapszám

Nem kizárt, hogy az köt össze titeket, hogy együtt kutatjátok az univerzum vagy a világ titkait. Nyitott szelleműek és elfogadóak vagytok, és kevés előítélettel és elvárással viszonyultok egymáshoz. Meghatározó jellemvonásaitok közé tartozik a nagylelkűség, és nem hétköznapi léptékben gondolkodtok. Sikeresen működhettek együtt a lelki és okkult témák kutatásában.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika II. című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük