Mennyit számít a horoszkóp ismerkedéskor?
Olvasóink véleménye
Téged befolyásol pasizáskor, mi a férfi csillagjegye?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden ember más, így nincs két egyforma szempontrendszer sem a pasivadászatot illetően. Vannak, akik elsősorban a külsőre mennek, másokat a belső értékek érdeklik inkább, vagy a stílus, a kisugárzás, a közös érdeklődés.

Vannak ugyanakkor olyanok is, akik számára meghatározó a döntésben, hogy a férfinak mi a csillagjegye. Ez ugyanis, mint az az ezotériában ismeretes, nagyban befolyásolja a személyiséget, ezzel együtt pedig azt, hogy ki kivel alkot jó párost.

Kíváncsiak voltunk a ti véleményetekre, mennyire fontos az ismerekedésben a horoszkóp, ezért kiválogattunk néhány érdekes fórumhozzászólást a témában.

Akiknek ez fontos

Boribon véleménye szerint a csillagjegy lényeges szempont az ismerkedéskor, ugyanis ez meghatározza az alapvető tulajdonságokat, így azt is, kik mennyire illenek össze:

"Nem árt, ha az ember tudja, milyen csillagjegyű pasival kezd, az alaptulajdonságok valószínűleg passzolnak."

Macskagomb tapasztalatai szerint érdemes előre tájékozódni, hogy milyen horoszkópja van a férfinak, különben csalódás lehet a vége:

"Én sokszor már az alapján tudom, hogy ki fogok-e jönni valakivel vagy sem, hogy megnézem a horoszkópját. Persze azért néha belefutottam olyan pasikba, akiket kerülnöm kellett volna, de nem tettem, aztán jól rá is fáztam, ilyenkor persze jól megfogadom, hogy soha többet!"

Kicsikocsi2 úgy tapasztalta, a horoszkóp számít a párkapcsolatokban:

"Nem mondom, hogy mániákusan, de hiszek az ilyesmiben. Nekem azonos horoszkópú volt az első három exem, utána, amikor megismertem valakit, és közölte velem, hogy az a csillagjegye, szó nélkül faképnél hagytam... nem szép dolog, de így volt."

Akik tartózkodnak

Csillagpor86 valahol a két tábor határán helyezkedik el, szerinte bár érdekes, nem meghatározó, hogy mi a férfi horoszkópja.

"Engem alapvetően érdekel, hogy mi a férfi horoszkópja, de inkább azért, hogy általa még többet megtudhassak a belső tulajdonságairól. Ha kiderül, hogy a csillagjegyünk szerint nem passzolunk, na bumm, engem az ilyesmi nem tántorít el. Ha megvan a szimpátia, a kémia, és oda vagyok a pasiért, akkor nincs az a horoszkóp, ami akadályt jelenthet."

Trixy29 szerint is inkább érdekesség, mint komoly, döntő szempont a horoszkóp.

"Tudjátok, én mindig elolvasom a horoszkópomat, de inkább úgy érdekességképpen. Bírom az ilyen elemzéseket, sokszor magamra is ismerek, de biztosan nem ez alapján 'döntöm el', hogy szóba állok-e valakivel, vagy sem."

Akiknek ez nem számít

ImperialClass meglátása szerint a horoszkóp nem mérvadó, sokkal inkább a kompromisszumkészség és a tolerancia a döntő:

"Szerintem ez amolyan 'csajos' marhaság, valamire fogni kell, ha nem klappol valami. Egyszerűbb ennek tulajdonítani, mint elismerni, hogy mindketten emberek vagyunk, és egymás hiányosságait nem tudjuk tolerálni, ergo nem működik a kapcsolat."

Goldenalma7 egyenesen elutasítja a horoszkóp döntő szerepét az ismerkedésben:

"Nekem van egy ismerősöm, aki félelmetes, milyen szinten hisz a hókuszpókuszokban, számmisztikában, horoszkópokban. Állandóan elemez mindenkit, szinte képtelen másra figyelni. Mindig lesi a jeleket, hogy áhá, ez tipikus bika/rák/skorpió tulajdonság, stb... néha kicsit az agyamra megy, de amúgy elég érdekes dolgokat szokott mondani. Az biztos, hogy ilyen általánosítások alapján én nem választottam és nem is választanék párt soha."

FehérRózsa13 az élő példa, hogy a horoszkópban foglalt dolgok sem mindig igazolódnak be:

"Egyik barátnőm szinte 'könyörgött', hogy ne kezdjek a férjemmel, mert tuti csalódás lesz a vége, hiszen nem passzolunk egymáshoz a csillagjegyünk alapján. Közöltem vele, hogy bocs, de most a tudományodat háttérbe szorítom az érzéseimmel szemben, és igazam lett..."

OLVASD EL EZT IS!

kovek lead
  • szerencse
  • ezoterikus érdekességek

Szerencse, szerelem, pénz?

Ezt is szeretjük