Az Oroszlán pasi meghódítása
Így lehet a tiéd
Nem könnyű eset, de romantikus alkat, aki mellett szenvedélyes szerelemben lehet részed.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Oroszlán pasi nem tartozik a könnyű esetek közé, de ha igazán szeretnéd meghódítani, és szeretnél vele harmonikus kapcsolatot kialakítani, akkor nem lehetetlen a dolog.

Ilyen az Oroszlán pasi

Szenvedélyes, romantikus, tele van érzelmekkel. Mint érzelmes ember, gyakorta viselkedik úgy, mintha az élet színpadán állva kellene előadnia tragédiájának vagy komédiájának egy jelenetét. Épp ezért színes, szórakoztató figura, aki egykettőre a társaság középpontjába kerül.

Ezekre indul be

Ha van kisugárzásod, nyert ügyed van, ugyanis a különleges nőkért odavan az Oroszlán pasi. Kisugárzásod nem kell, hogy feltétlenül a külsődből eredjen. A kreativitás, a bátorság, a céltudatosság az ő szemében nagy erénynek számítanak.

Ami a külsőt illeti, az Oroszlán imádja a nőies nőket, akik divatosak, ápoltak és talpig nők. Viselj szoknyát, légies egyberuhákat, finom színeket, csinos frizurát, és viselkedj nőiesen! Ez már fél siker, félúton vagy az Oroszlán férfi szíve felé.

Nemcsak a külső, hanem a belső is fontos azonban az egyébként elsősorban vizuális típusú Oroszlán férfinak. Az első számú erény nála a nőben rejlő erő, ami megmutatkozik büszkeségében, magabiztosságában, stílusosságában, egyediségében.

Hódítási tippek

Jó tipp lehet, ha mindig érdeklődéssel hallgatod, amit mond, és érezteted vele a rajongásodat. Ha viccet mesél, vagy csak sztorizik, hallgasd tágra nyílt szemekkel, és juttasd kifejezésre az elismerésedet!

Ne csak alkalmakkor, hanem a hétköznapokban is öltözködj nőiesen, és mindig viselkedj is úgy! Bár az Oroszlán pasi szereti a magabiztosságot a nőkben, kell neki, hogy érezze, szükséged van a segítségére és az oltalmazására.

Párkapcsolatban az Oroszlánnal

Az érzelmes és heves Oroszlán mellett számos drámai vitára és nagy kibékülésre számíthatsz. Kapcsolatai ugyanis sokszor pengeélen táncolnak a gyűlölet és a szerelem között.

Bár tud nagyon szeretni és hihetetlenül romantikus lenni, van egy másik arca is, ez pedig a szoknyavadász szívtipróé. Nem biztos, hogy fenékig tejfel tehát a vele való szerelem, és nagyon kell küzdeni érte, hogy megtarthasd. Egészen a sírig hajtja ugyanis a csillapíthatatlan vadászösztön.

Ha szeretnéd, hogy boldog legyen veled a kapcsolatotokban, figyelj oda rá, és adj neki sok pozitív visszajelzést! Dicsérd meg, ha olyat tett, amivel kiérdemli, vagy csupán az igyekezetéért. Ezt a fajta hozzáállást viszonozni fogja.

Ezt is szeretjük