Holdhoroszkóp: mi az erősséged a szexben?
Hold-jegyed megmutatja!
Ismerd meg horoszkópunkból, hogy az ágyban milyen különlegességekkel élsz, hogyan hatsz a férfiakra!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hold-jegyed kiegészíti a csillagjegyed által meghatározott legfontosabb alaptulajdonságaidat. Ismerd meg Hold-jegyed, és tudd meg, vajon mely szexuális erősségeknek vagy a birtokában. Számold ki Hold-jegyed, majd olvasd el az elemzést!

Nem tudod, hol áll a Holdad? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Hold a Kosban

Hold-jegyednek köszönhetően nem különösebben vagy híján a dinamizmusnak, a leleményességnek és a kezdeményezőkészségnek. Gyakran és szívesen vezetsz be újításokat a szexualitás terén, illetve nyitottan fogadod az ilyen irányú – a nagy átlag számára akár kissé bizarrnak tűnő – javaslatokat is. Nem csoda, hogy rendre lenyűgözöd partneredet. Ilyenkor nemcsak a szexet, hanem magát a hódítást is élvezed.

Hold a Bikában

Erős vágy munkál benned az iránt, hogy örömöt adj és kapj. Fesztelen és igazán nyugodt körülmények között ennek a vágyadnak semmi nem állhatja útját. Ráadásul testileg és lelkileg egyaránt jóval érzékenyebb vagy az átlagnál, így a téged érő ingerekre azonnal és félreérthetetlenül képes vagy reagálni. Az aktusban valamennyi érzékeddel – látás, hallás, tapintás, ízlelés, szaglás – részt veszel, partnered legnagyobb örömére.

Hold az Ikrekben

A változatosság gyönyörködtet – tartja a mondás, amely különösen helytálló a te esetedben. Az újdonság varázsa mindig képes magával ragadni. Rövidebb időtartamon belül nem szívesen szeretkezel kétszer egymás után, ugyanazon forgatókönyv szerint – vagy, ha mégis, garantáltan viszel az aktusba valamilyen csavart. Partnered kezdeményezéseit pedig azonnal lereagálod a téged jellemző játékossággal és rafinériával.

Hold a Rákban

Bár alapvetően visszafogott és zárkózott vagy, az ágyban egy pillanat alatt túllépsz a benned lévő korlátokon. Érzékenységednek és beleérző képességednek köszönhetően tökéletesen ráhangolódsz a partneredre. Pontosan tudod, mikor mire van szüksége, és eszerint cselekszel. Így a legapróbb mozdulatod is frenetikus hatást vált ki belőle. Az együttlétet a szexuális energiák mellett szebbnél szebb érzelmekkel töltöd fel.

Hold az Oroszlánban

Ahogy az élet minden területén, úgy az ágyban is igazán nagyvonalú vagy. Partnered öröme rendkívüli módon fontos a számodra, ám ez a legkevésbé sem jelenti azt, hogy lejjebb adnád a saját igényeidet. Ehelyett olyan áthidaló megoldásokat keresel, amelyeket mindketten ugyanúgy élveztek. Kreativitásodból adódóan a legszokványosabb pozitúrákba is képes vagy játékosságot csempészni, amitől azok szinte az újdonság erejével hatnak.

Hold a Szűzben

Szexualitásod kiegyensúlyozott, mentes minden végletességtől. Az erotikus különlegességek nem vonzanak, de nincs is rájuk szükséged. Mindig ráérzel arra, hogy mi esne jól a partnerednek, és tapintattal, finomsággal, szinte magától értetődően alkalmazkodsz az igényeihez, miközben tökéletesen átadod magad az energiák áramlásának. Így mindenféle sallang nélkül rendkívüli gyönyörben részesíted párodat.

Hold a Mérlegben

Kimondottan kedveled az erotikus fantáziálást, és amint lehetőséged nyílik rá, átülteted a gyakorlatba mindazt, ami a képzeletedben rendre lejátszódik. Szexualitásodat egyfajta könnyed érzékiség jellemzi. Képes vagy egyszerre pajkos, ugyanakkor rendkívül csábító lenni. Szabad utat engedsz az ösztöneidnek, de még ilyenkor is rendkívüli kifinomultsággal és eleganciával nyilvánulsz meg. Ez a kontraszt pedig csak még izgalmasabbá tesz téged partnered szemében.

Hold a Skorpióban

Hold-jegyed különösen szenvedélyessé és ösztönössé tesz. Az ágyban képes vagy sorra ledönteni a tabukat. Ráadásul a benned munkáló szexuális energiák partneredet is magukkal ragadják. Mindennek köszönhetően olyan intenzív élményben részesíted őt, amilyet korábban valószínűleg nem tapasztalt, hacsak nem volt már dolga Skorpió Hold-jegyű nővel. Ám éppen ezzel akaratlanul is magadhoz láncolhatod.

Hold a Nyilasban

Némi szemérmesség jellemző rád, de a jól irányzott ingerek könnyedén felébresztik benned az erotikát, és mindent elsöprő szenvedéllyel reagálsz rájuk. A másik ember testének felfedezése nemcsak örömöt, hanem egyfajta izgalmas, érzéki kalandot is jelent számodra. Mindemellett mohón vágysz az újdonságokra. Épp ezért partnerednek nem kell sokáig győzködnie, ha valamilyen szokatlan ötlete támad.

Hold a Bakban

A benned lévő mélységes érzékenységet a magad őszinte és természetes módján nyilvánítod ki. Ahogy mindent, a szexet is komolyan veszed, így nemigen viszel bele játékos elemeket – ezek nélkül is teljességében és belülről fakadóan éled át a gyönyört, miközben partneredet is hasonló intenzitású élményben részesíted. Egyszerre tartózkodó és szenvedélyes megnyilvánulásaid révén képes vagy a bejáratott pózokat is izgalommal megtölteni.

Hold a Vízöntőben

Jó értelemben véve az ágyban is kiszámíthatatlan vagy, újabb és újabb meglepetést okozva ezzel partnerednek. Nem engeded át teljes mértékben az irányítást az ösztöneidnek, ez azonban a legkevésbé sem okoz problémát. Sőt: éppen az intellektusodnak köszönhető az, hogy rendkívüli leleményességgel nyilvánulsz meg az ágyban. Feltétlen híve vagy a kísérletezésnek, figyelmen kívül hagyva a bevett társadalmi normákat.

Hold a Halakban

Szexualitásod nagyrészt a fantáziálásból táplálkozik – ennek pedig partnereddel egyetemben nagy hasznát veszed, és nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is. Beleérző képességednek köszönhetően a csábítás nagymestere vagy, a kezdeményezést azonban - ennek ellenére - általában meghagyod a másik félnek. Amint viszont megkapod a várt jelet, szenvedéllyel adod át magad a történéseknek.

Ezt is szeretjük