Hol van a pasi legérzékibb pontja?
Horoszkópja megmutatja
Ha szeretnél egy igazán forró éjszakát eltölteni pároddal, akkor keresd meg az erogén zónáit, és izgasd fel!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretnéd a párod a mennyekbe repíteni? Erogén zónáinak izgatásával olyan szenvedélyt válthatsz ki belőle, amilyenről soha nem is álmodtál.

És hogy melyek azok a pontok, amelyek ennyire felcsigázzák a pasit? A horoszkóp árulkodik a fő erogén zónákról. Simogasd, kényeztesd párodat, és töltsetek el együtt egy igazán buja estét!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Egy Kos pasit könnyű elcsábítani, megtartani már annál nehezebb, hiszen temperamentuma és kíváncsisága miatt igazi szoknyabolond. Ha minden igényét ki akarod elégíteni, kényeztesd minél többet a fején található erogén zónákat. Nem szereti a nyálas csókcsatákat, inkább harapdáld az ajkait és kényeztesd a füleit: ha nyilvános helyen megharapod vagy belenyalsz, biztos, hogy alig várja majd, hogy hazaérjetek.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bikára nemcsak azért igaz a nyakas jelző, mert mérhetetlenül makacs, hanem azért is, mert ez az a testrésze, aminek kényeztetésétől egyből a menyekben érzi magát. Ha szeretnéd ágyba csábítani, lopódzkodj mögé, öleld át hátulról, majd apró csókokkal kényeztesd a nyakát! A finom érintéseket, simogatásokat is szereti ezen a testrészén: miért ne tennéd ezt este az ágyban egy selyemsállal? Minél hevesebben csókolod, annál jobban tűzbe jön. Ne feledd, mindig duplán viszonozza a kényeztetést!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Egy finom masszírozás elmaradhatatlan kelléke a meghitt estének, de az Ikreket, akinek erogén zónái a vállak és a kezek, ez különösen felizgatja. Ha még csak az ismerkedés fázisában vagytok, érintsd meg a vállát, vagy, ha merészebb vagy, melleddel is súrolhatod érzékeny testrészét. Előjáték gyanánt kezdd el szopogatni az ujjait, majd hagyd, hogy ott érintsen meg, ahol akar. Szex közben keressetek olyan pózokat, hogy bele tudj kapaszkodni a vállába, és finoman markolni, simogatni tudd ezeket a területeket.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfi figyelmét leginkább egy szép dekoltázzsal lehet felkelteni, hiszen imádja a kerek ciciket. Attól lesz igazán harcra kész, ha, miután elmerült a kebleidben, az ő mellkasát és mellbimbóját is kényezteted! Először csak az ujjbegyeiddel simítsd végig, illetve, ha szép mellizmai vannak, markolászd finoman. Majd a hasától indulva halmozd el apró nyelves puszikkal, és a mellkasához érve csókold egyre hevesebben. Ízlelgesd a mellbimbóit: valószínűleg a folytatás annál hevesebb lesz!

Szeretnéd tudni, hogy a kapcsolatotok milyen úton halad? Ingyenes szerelmi számmisztika szolgáltatásunkkal minden kérdésedre választ kaphatsz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán pasik általában el vannak ájulva saját ágybeli képességeiktől, de hogy tőled is hanyatt dobja magát, ennek a receptje a következő: fürödjetek együtt, és mosd meg a hátát, majd masszírozd meg egy finom illatú testápolóval. Ez számára a tökéletes előjáték, hiszen erogén zónája a háta és a dereka. Válasszátok az egymással szemben ülő pózt, és először csak finoman simogasd, majd karmolászd a hátát. Bármikor, ha szexre támad kedved, nyúlj be a pólója alá, húzd végig az ujjad a gerincén és csókolgasd a nyakát: azonnal az ágyban lesztek!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz imádja a hasát: szó szerint és átvitt értelemben is. Ha el akarod csábítani, készíts neki valami különleges vacsorát, vagy lepd meg eperrel és tejszínhabbal - magadon tálalva. Miközben csókolóztok, simogasd a derekát és a hasát, majd, amikor forrósodik a helyzet, csókolgasd gyengéden. A nyelved hegyével is játszhatsz rajta, majd haladj egyre lejjebb a fő erogén zónája felé, de ne térj a lényegre! Inkább fújj visszavonulót, és kezdd elölről az egészet a mellkasától, hogy teljesen megőrüljön!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha Mérleg pasiddal olyan buliban vagytok, ahol már nagyon unod magad, markolj jól a fenekébe, illetve tánc közben told az ágyékához a popsidat, és meglátod, pár percen belül már indultok is hazafelé! Az ebben a jegyben születettek fő erogén zónája a fenék és környéke. Paskold, puszilgasd, simogasd: bármit csinálsz vele, imádni fogja! A legjobban mégis az tüzeli fel, ha szex közben jól megmarkolod, és így diktálod a ritmust! Nemcsak fogdosni szereti a szép idomokat, hanem a látványuk is őrjítően hat rá, ezért válasz olyan pozíciókat, ahol csodálhatja a fenekedet.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfiak szenvedélyesek és imádják a szexet, de nem szeretik a túl hosszú előjátékot. Erogén zónájuk pedig a legbecsesebb testrészük. Ha el akarod kápráztatni, akkor ne simogasd és csókolgasd teste különböző szegleteit, hanem térj rögtön a lényegre, és kényeztesd a kezeddel vagy a száddal. Ne csak a férfiasságát nyalogasd, ne felejtsd el a golyókat sem! Ha bátor vagy, ne habozz a melleiddel sem hozzáérni! Orális szexszel pedig bármit el tudsz érni nála.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha párod ebben a jegyben született, akkor fő erogén zónája a csípője és combjai. Ha teljesen fel akarod hergelni, simogasd és körömmel vakargasd őt ezen a területen, majd lassú, de szenvedélyes csókokkal haladj felfelé a combján, egészen a tövéig. Fordítsd a hasára, majd a combja hátulján is csókold végig. Folytasd addig, amíg rád nem veti magát! Hogy teljes legyen a hatás, válaszd a fordított lovagló pozíciót - így nemcsak simogatni és karmolni tudod a combját, hanem, ha ügyes vagy, rá is tudsz hajolni, melleid érintésétől pedig a mennyekben fogja érezni magát!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A gyakran feszült és lassan oldódó Bak pasit leginkább egy közös fürdőzéssel lehet hangulatba hozni. Szappanozd be gyengéden minden porcikáját, majd törölgesd át egy puha törülközővel! Fordíts különös figyelmet a lábára és a térdére. Simogasd gyengéden a hajlatait, mert bőre és térde a fő erogén zónája. Attól is beindul, ha beolajozod a kezed, és gyengéden kényezteted férfiasságát. A heréit és a gátat is finom, majd egyre erőteljesebb mozdulatokkal izgasd - a hatás garantált.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A férfiakra kevésbé jellemző módon a Vízöntő férfi fő erogén zónája az agya. Szeret fantáziálni, szereti a szépséget, de főleg azt, ha csúnya szavakat súgnak a fülébe. Legérzékenyebb pontja a vádlija, ezért az előjáték során ne hagyd ki a jóból ezt a testrészét sem. Teljesen beindul, ha itt fogdosod vagy csókolgatod, és ne félj a lábad közé venni ezt az általában szex közben elhanyagolt testrészt. Szeretkezzetek állva vagy teljesen egymásba gabalyodva: amikor rajtad fekszik, lábfejeddel simogasd lábszárát!

Halak (II. 20 - III. 20.)

Valószínűleg a lábfetisiszta férfiak legtöbbje a Halak jegyében született, hiszen az ápolt lábfej őrjítően hat rájuk. Ezért ne habozz beszerezni egy szép tűsarkú cipőt, és viseld csak ezt az ágyban! De könnyen felforrósíthatod a hangulatot, ha egymással szemben fekszetek fordított testhelyzetben, és elkezded nyalogatni a lábujjait. Ebből a helyzetből gyorsan egy izgalmas 69 pózba kerülhettek. Ha te vagy a nyeregben, benedvesített ujjaiddal simogasd a lábfejét: orgazmusába a fal is beleremeg majd.

Ezt is szeretjük