Hol áll a Vénuszod?
Ilyen erotikus energiákat sugárzol!
Nőies rezgésekkel csábítod el a férfiakat, vagy inkább a mindent elsöprő szenvedélyre esküszöl?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párkapcsolatok mellett a szerelem bolygójaként is emlegetett Vénuszhoz rendelhető a csábításra, a feloldódásra és az önátadásra való képesség, melyek együttesen határozzák meg, hogy mennyire vagy erotikus.

Ha tudod, hogy születésedkor hol állt a Vénuszod, jobban tudatában leszel női energiáidnak.

Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a Vénuszod? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Kosként testi és lelki szinten egyaránt szükséged van az intimitásra - ám ezt gyakran éppen te hiúsítod meg. Bár mágnesként vonzod az ellenkező neműeket, határozottságod révén egyszersmind olyan nő benyomását is kelted, aki kiválóan boldogul egyedül. Így aztán a potenciális partnerek egy része meg sem mer szólítani. Ám ha mégis eljuttok az ágyig, a legkevésbé sem esik nehezedre kinyilvánítani intenzív erotikádat. Bizonyos határokon belül nyitottan, sőt kíváncsian fogadod az újításokat, és adott esetben a kezdeményezés sem áll távol tőled.

Bika

Megjelenésed kifinomult, lágy erotikáról árulkodik - Bika-Vénuszként igazán nőies nő vagy. Nem csoda, hogy sokan szeretnének a kegyeidbe férkőzni, ám még a szerencsés kiválasztott is úgy érezheti, falakba ütközött. Ahhoz ugyanis, hogy feloldódj, tökéletes biztonságban kell érezned magad - ami pedig esetedben nem kevés időbe telhet. Ha azonban megnyílsz a másik ember előtt, a horoszkóp tanúsága szerint képes vagy teljes mértékben átadni magad a szenvedélynek.

Ikrek

A horoszkóp szerint erotikád egyszerre könnyed és tartózkodó. Mivel ragaszkodsz a szabadságodhoz, hajlamos vagy bizonyos távolságot tartani az ellenkező neműekkel, sőt, annak sem adod át magad könnyen, akinek a fentiek ellenére sikerül elnyernie a kegyeidet. Ám ha túllépsz fenntartásaidon, élvezettel adod át magad a testiségnek. Szexuális késztetéseidet a kíváncsiság teszi árnyaltabbá - az új pozitúrákat éppen olyan szívesen kipróbálod, mint a különböző alternatív segédeszközöket. A szeretkezés egyfajta intellektuális kaland is számodra.

Rák

Rák-Vénuszként az égiek intenzív erotikával áldottak meg, de ösztönös bizalmatlanságod miatt ezt gyakran palástolod az ellenkező neműek előtt. Ám bármennyire is próbálsz távolságtartónak mutatkozni, nőiséged átsüt valamennyi megnyilvánulásodon. Nem kevés időbe telik, mire valakit közel engedsz magadhoz, de ha megtörténik, a kiválasztottat minden lehetséges módon kényezteted. Tartós kapcsolat esetén is csak védett közegben tudod teljes mértékben átadni magad a testiségnek.

Oroszlán

Az Oroszlán jegynek köszönhetően kifejezetten erotikus jelenség vagy. Két végletet egyesítesz magadban: a szenvedélyességet és a gyengédséget, ami ellenállhatatlanná tesz az ellenkező neműek szemében. Így aztán módodban áll megválogatni, hogy kit engedsz közel magadhoz, a befutónak azonban mintegy magától értetődően adod át magad, és az ő önátadását is hasonló természetességgel fogadod. Testi vonzalmadat indirekt és direkt módon egyaránt kifejezed, és ugyanezt partneredtől is elvárod.

Szűz

A visszafogottság és a szenvedélyesség egyaránt jelen van erotikádban. A horoszkóp szerint árad belőled a magától értetődő nőiesség, felkorbácsolva az ellenkező neműek érzékeit. Ám a Szűz jegyből adódóan fejlett kritikai érzékkel is rendelkezel, így aztán ember legyen a talpán, aki átjut a szigorú szűrőn. A kezdeti időkben nehezedre eshet kinyilvánítani a másik ember iránti vonzalmadat, ám ha ő kellő türelemmel van irántad, előbb-utóbb teret engedsz érzéki oldaladnak.

Mérleg

Igazi feminin nőként a legkevésbé sem vagy híján az erotikának, sőt, ezt bizonyos határokon belül külső jegyeiddel is igyekszel hangsúlyozni, majd boldogan zsebeled be az elismerést. Mindemellett a flörtölés művészetét is magas szinted űzöd - köszönhetően a Mérleg jegynek. Ám az intimitásnak csak akkor engedsz teret, ha partneredet minden tekintetben egyenrangúnak tekintheted magaddal. Erotikádat még ilyenkor is játékosság és könnyedségség hatja át, ám ettől csak még vonzóbbá válsz.

Skorpió

Lebilincselő jelenség vagy, annak ellenére, hogy zárkózottságod és bizalmatlanságod révén nem mindig engeded teljes mértékben érvényesülni nőiségedet. Ám hiába minden igyekezet, szenvedélyes erotikád előbb-utóbb felszínre tör - ilyenkor pedig intenzív energiák szabadulnak fel benned. A testiségben szívesen döntesz le tabukat, esetenként akár az extremitás határát súrolva. Hosszabb távon csak egy hozzád hasonlóan nyitott partner tudja fenntartani szexuális érdeklődésed.

Nyilas

A horoszkóp szerint árad belőled a pajkos erotika, ráadásul szellemességed és humorod révén is mindig a társaság középpontjába kerülsz. Tisztában vagy azzal, hogy szinte bárkit megkaphatsz, és nyitottságodból adódóan nemritkán élsz is lehetőséggel. Szívesen kipróbálsz új helyzeteket és szexuális játékszereket, sőt, kifejezetten igényled is az efféle változatosságot. Olyannyira, hogy hosszabb távon csak azt a partnert vagy hajlandó a kegyeidbe fogadni, akivel újabb és újabb erotikus felfedezőutakat tehetsz az ágyban.

Bak

Erotikád igencsak intenzív, ám minden további nélkül képes vagy azt az ellenőrzésed alatt tartani. Bár a női minőségek erősen élnek benned, valamiféle önvédelemből nehezedre esik kinyilvánítani őket, sőt, a Bak jegynek köszönhetően hajlamos vagy a valóságosnál határozottabbnak és függetlenebbnek mutatkozni. Az a férfi viszont, akinek sikerül áttörnie a páncélt, amelyet magad köré növesztettél, a horoszkóp szerint végtelenül odaadó és érzéki partnerre talál benned.

Vízöntő

A Vízöntő jegyből adódóan erotikád kevésbé kiáradó, esetenként már-már intellektuális jellegű. Bár nagyon is kényes vagy a szabadságodra, az arra érdemes aspiránsoknak adsz egy esélyt. A kísérletezésre való hajlamodnak, illetve élénk képzelőerődnek köszönhetően mindig képes vagy új színt vinni az együttlétekbe, ám bizonyos fokig még ekkor is kívülálló maradsz. Igazán közel csak azt engeded magadhoz, akivel nemcsak testi, hanem érzelmi és szellemi összhangot is sikerül kialakítanod.

Halak

Erős kisugárzásod révén valósággal megigézed a pasikat. Akit pedig méltónak tartasz bizalmadra, azt mély lelkiséged révén a szexualitás addig ismeretlen dimenzióiba repítheted. Kifinomult hatodik érzékednek köszönhetően mindig tudod, mi esne igazán jól neki - olyannyira, hogy már-már képes vagy azonosulni vele. A Halak jegyből adódóan a másik ember iránti vonzalmad kifejezése a legkevésbé sem esik nehezedre, ám érdemes lenne többször kezdeményezned.

OLVASD EL EZT IS!

no gyongy has
  • horoszkóp
  • erotikus

Milyen a szexualitásod?

no kozeli telefon
  • kínai horoszkóp
  • szexhoroszkóp

Kínai szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük