Hol áll a Szaturnuszod? Ez a karmád a munkában!
A Szaturnusz, mint a karma bolygója segít, hogy megértsd, mi a feladatod a munkában. Számold ki, hol áll a Szaturnuszod!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A karma bolygója a Szaturnusz. Az, hogy melyik csillagjegyben helyezkedik el a születési képletedben, sok mindent meghatároz.

Így például azt is, hogy milyen típushibákat követhetsz el a munkád során, melyekkel a saját dolgodat nehezíted meg.

Szaturnusz számláló

Számold ki, hol áll a Szaturnuszod, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Szaturnusz a Kosban

Ha a kitűzött cél eléréséről van szó, gyorsan és határozottan cselekszel. Hajlamos vagy viszont a túlzott spontaneitásra – nem mindig méred fel a következményeket. Esetenként tűzön-vízen keresztül kitartasz az igazad mellett, ami olyan konfliktusokat generálhat, amelyek egyébként elkerülhetőek lennének. Nem szívesen látod be, ha hibáztál. Mindez nem jelenti, hogy törtető lennél – egyszerűen csak félsz az egzisztenciális és az érzelmi kiszolgáltatottságtól.

Szaturnusz a Bikában

Erős akarattal, támadóan igyekszel stabilizálni a pozíciódat. Ha azonban biztonságban érzed magad, hajlamos vagy a bevett rutin szerint eljárni – pedig a stagnálás egyenlő a visszalépéssel. Ily módon éppen a számodra oly nagy jelentőséggel bíró védettséget és kiszámíthatóságot sodrod veszélybe. Ha inogni érzed a székedet, hajlamossá válhatsz a munkatársaiddal való rivalizálásra vagy az aránytalan kockázatvállalásra, ami tovább rontja a helyzetedet.

Szaturnusz az Ikrekben

Kész vagy befogadni az újabb és újabb információkat, és naprakész tudásod révén kivívod környezeted elismerését. Pillanatok alatt kiismered feletteseid és munkatársaid gondolkodását, és kommunikációs készségednek köszönhetően adott esetben képes vagy a saját fegyverükkel legyőzni őket. A sikereken felbuzdulva idővel maga a beszéd fontosabbá válhat számodra, mint a tartalom, és felületessé válhatsz. Ilyenkor hajlamos vagy elsietni a döntéseidet, és hagyni, hogy a hangulatod felülkerekedjen a racionalitáson.

Szaturnusz a Rákban

Gazdag fantáziádnak és kreativitásodnak köszönhetően a nehéz helyzetekben mindig megtalálod a megoldást, és képes vagy következetesen véghezvinni azt. Alkalmazkodóképességed átlagon felüli. Mindig megérzed, hogy munkatársaid mit várnak tőled, és akár erőn felül is igyekszel ennek eleget tenni. Idővel úgy érezheted, hogy lényegesen többet adsz, mint amennyit kapsz. Emiatt sértődékennyé válhatsz, és ezzel lerombolhatsz mindent, amit addig felépítettél.

Szaturnusz az Oroszlánban

Teremtő erőd szavaidban és cselekedeteidben egyaránt megnyilvánul. Függetlenül attól, hogy milyen pozíciót töltesz be, vezéregyéniség vagy. Teljes odaadással mutatod meg a környezetednek, hogy mit tudsz, az elismerés pedig örömmel és büszkeséggel tölt el. Idővel azonban publikumfüggővé válhatsz, ha pedig nem kapod meg a kellő pozitív visszajelzést, elbizonytalanodhatsz. Ilyenkor határozottságodat és dinamizmusodat állhatatlanság és következetlenség válthatja fel.

Szaturnusz a Szűzben

Nem esik nehezedre a beilleszkedés. Kitartásodnak és megbízhatóságodnak köszönhetően pedig rövid időn belül szinte nélkülözhetetlenné teszed magad. Hatékonyan töltöd ki a meglévő hiányosságokat, és érzékenyen veszed a környezetedből érkező impulzusokat. Eredményeid ellenére félsz a mellőzöttségtől és a visszautasítottságtól. Ezért értékeidet és gondolkodásmódodat túlzott mértékben a munkahelyed elvárásaihoz igazíthatod, akár önmagadat is megtagadva.

Szaturnusz a Mérlegben

Munkádban elsősorban a fejlődés és az önmegvalósítás lehetőségét keresed – a ranglétrán való előrehaladás másodlagos jelentőségű számodra. Minden helyzetben igyekszel tárgyilagosan és diplomatikusan viselkedni, nemritkán a békebíró szerepét is betöltöd. Esetenként azonban túlságosan is erős lehet benned a késztetés a szélsőségek kiegyensúlyozására. A lehetőségek mérlegelése határozatlanságba torkollhat, ami végső soron megakadályozhat a vágyaid megvalósításában.

Szaturnusz a Skorpióban

Semmi sem taszít úgy, mint a középszerűség, ezért a munkádba több időt és energiát fektetsz, mint az átlag. Egy-egy nehéz helyzetben ösztönösen, a munkatársaidnál hamarabb ráérzel a megoldásra, és rendkívüli akarattal képes vagy azt véghez is vinni. Hatékonyságoddal szinte megbabonázod a többieket. De a kiérdemelt népszerűséget könnyen el is veszítheted veled született bizalmatlanságod és végletes – hol túlságosan is szenvedélyes, hol túlságosan visszafogott – megnyilvánulásaid miatt.

Szaturnusz a Nyilasban

Hosszabb távon csak olyan munkahelyen maradsz meg, amelynek az értékrendjével azonosulni tudsz. Nyitott vagy az új információkra, és azokat szívesen megosztod kollégáiddal, sőt, feletteseiddel is – igaz, utóbbiak nem feltétlenül méltányolják ez irányú nagyvonalúságodat. Mindig az elérendő – esetenként némi idealizmustól sem mentes – cél lebeg a szemed előtt, és a megvalósítást fontosabbnak tartod, mint a kötelező udvariassági körök megfutását. Emiatt minden jóhiszeműséged ellenére hátrányba kerülsz.

Szaturnusz a Bakban

Karizmatikus kisugárzásodnak és határozottságodnak köszönhetően biztos léptekkel haladsz előre, ráadásul az emberekkel is kitűnően bánsz. Előfordulhat viszont, hogy túlságosan nagy benned az igény az elismertség iránt. Emiatt hajlamos lehetsz a munkádat a szeretteid elé helyezni, miközben arról győzködöd magad, hogy mindezt az ő érdekükben teszed. Rosszul viseled a kritikát, ha pedig veszélyben érzed a pozíciódat, megpróbálhatsz idegen tollakkal ékeskedni.

Szaturnusz a Vízöntőben

Lételemed, hogy a munkahelyeden hasonló gondolkodású emberek vegyenek körül, akikkel megoszthatod tapasztalataidat és ismereteidet. Gyakran kérsz tanácsot, szellemi ösztönzést, és adott esetben mindezt te is szívesen fogadod. Szereted a tiszta, egyértelmű viszonyokat. Ellenkező esetben elbizonytalanodhatsz, és – hogy véletlenül se adj támadási felületet – túlságosan is tartózkodóvá válhatsz. A kollegiális kapcsolatok helyett az érdekközösségeket helyezheted előtérbe.

Szaturnusz a Halakban

Bár a zodiákus legsebezhetőbb jegye a tiéd, rendkívüli intenzitással és kitartással tudsz küzdeni egy olyan cél érdekében, amellyel szellemileg és érzelmileg képes vagy azonosulni. Ha azonban valami miatt nem igazán érzed magadénak az adott munkahelyet vagy feladatot, hatékonyságod drámaian csökken. Kiváló elképzeléseid vannak, de nem mindig jutsz el a megvalósításig. Idővel krónikusan elégedetlenné válhatsz, és az apró kellemetlenségek is kihozhatnak a sodrodból.

OLVASD EL EZT IS!

eros sminkkel no
  • szerencse
  • horoszkóp

Szerencsehoroszkóp

lead vadrozsa
  • gyógynövény
  • gyógyító táplálékok

Gyógyító virágok

Ezt is szeretjük