Heti horoszkóp január 23-tól 29-ig: a Szűz sikert arat, a Bak új fejezetet kezd

A napokban sok szerencsésre siker vár.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Inspiráló, izgalmas hét elé nézünk. Most kizökkenünk a januári csendből, és valami új, valami lendületes veszi kezdetét a horoszkóp szerint.

Persze a szerelem terén is lesznek kedvező fejlemények a szinglik és a párok esetében is. Vasárnapig sokak életében jöhet meghatározó pillanat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Egy dolog, amiért már sokat dolgoztál, küzdöttél, most kedvező irányt vehet. Párkapcsolatod irigykedve nézik az emberek. Mindenki olyan szerelemre vágyik, mint a tiétek. Ha még nincs párod, egy nőismerősödben riválisodra ismersz. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Kreativitásod a tetőfokára hág. Valami nagyszerűt gondolsz ki, aminek a megvalósítását nagyon fogod élvezni. Párkapcsolatod harmonikus és boldog. Szíved választottjával galambokként turbékoltok. Ha még nincs párod, egyik exedről hallasz különös pletykát. Igaz lehet? Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valami olyanba fogsz, amiben nincs tapasztalatod, ám hiszel magadban, ami már félsikert jelent. Hamar kiderül, milyen őstehetség vagy ebben. Szerelmi életedben változás következik be. Az eddigi állapotot egy kedvező fordulat töri meg, és mind egyedül, mind párban boldogabb folytatás vár. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Pozitív és kiegyensúlyozott heted lesz. A környezetedben lévők nem győzik csodálni, mennyire sugárzol. Kedvesed részéről sok gyengédséget kapsz, ami nagyon jólesik, és érezteti veled, hogy szívből szeret. Ha még nincs párod, egyszerre két pasi is elcsavarja a fejed. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid felfelé ívelnek, ami nemcsak megnyugtat, hanem tovább motivál a spórolásra. Szerelmeddel kis félreértés támad köztetek, de hamar kiderül, hogy miről van szó. Életetek egyik legviccesebb helyzete lesz ez. Ha még nincs párod, kiszemelteddel többször is összefutsz a héten. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A napokban kissé szórakozott lehetsz, ami nem jellemző rád. Szerencsére a természetedből fakadóan mégis kézben tudod tartani a dolgokat. Ha párban vagy, kapcsolatod kiegyensúlyozott és harmonikus. Szingliként most egyszerre több pasinál is sikert aratsz. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, melynek megvalósítása fejtörést okoz. Szerencsére egy jó tipp kihúz a csávából. Pároddal kis féltékenységi vita kavarja fel az állóvizet. Amennyiben még várod a párod, egy izgalmas flört vár, amiből akár komolyabb randizás is kialakulhat a későbbiekben. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Izgalmasan alakul a heted. Most sok olyan helyzet vár, mely új tapasztalásokkal, élményekkel, tanulságokkal gyarapít. Szíved választottja meglep egy vallomásával, igazán megmelengeti a szíved. Ha még nincs párod, egy új célszemélyt szemelsz ki, aki más, mint az eddigiek voltak. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Bokros teendőid miatt kevés időd jut magadra a hét első felében. Szerencsére a hét második fele már nyugisabb lesz. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott. Most a kommunikációtok is erősebb, mint máskor. Szingli vagy, valaki olyan kezd udvarolni, akire barátként néztél. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Új fejezet indul az életedben. Valamit, ami régóta visszatart, nyomaszt, most el tudsz engedni, és innentől csak előrenézel. Kedveseddel kicsit kevesebb időtök lesz egymásra, de a telefon, az internetes chat segít ezt átvészelni. Szingliként egy online randioldalon vár siker. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Pénzügyi kérdések foglalkoztatnak, ugyanis valamilyen célt tűzhetsz ki magad elé, ami nem két forintba kerül. Kedveseddel több időtök lesz kettesben, mint máskor. Ha még nincs párod, egy olyan pasi tetszik meg, aki valójában nem az eseted, de a humora lenyűgöz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy barátod tanácsot kér tőled valamiben, amiről nem igazán tudsz tanácsot adni. Érdemes lenne inkább máshoz irányítanod, vagy legalábbis felvilágosítani, hogy híján vagy a személyes tapasztalatoknak. Szerelmi életedben új fejezet kezdődik, boldogabb, mint az eddigiek. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük