Heti horoszkóp január 16-tól 22-ig: a Kos újdonságra, a Bika sikerre számíthat

Izgalmas napok elé nézünk a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A napokban izgalmas eseményeknek nézünk elébe a horoszkóp szerint: a magánéletben és a munkában is várhatók várt és váratlan fordulatok.

Van, aki újdonságra, van, aki sikerre számíthat majd, de jó hír, hogy a szerelemben is lesznek fejlemények. Mind a párok, mind az egyedülállók örülhetnek.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden olyan feladattal bíznak meg, ami számodra újdonság lesz. Büszkeséggel fog eltölteni, hogy már az első nap is remekül teljesítesz benne. Szíved választottja egy régi titkot bíz rád, ami bizalmáról árulkodik. Ha még egyedülálló vagy, valaki olyan kezd udvarolni, akire eddig barátként néztél. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Alkotsz valami nagyszerűt, amivel méltán váltod ki környezeted elismerését. A nagy sikert ráadásul kellő szerénységgel viseled, ami fokozza népszerűséged. Szerelmeddel csodás napok várnak, kincset érő összhang van köztetek. Ha még egyedülálló vagy, egy régi jelölted bukkan fel a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Anyagi kérdések foglalkoztatnak. Rájössz, hol spórolhatnál meg tekintélyes mennyiségű pénzt. Most összejöhet egy kis tartalék is, ha odafigyelsz. Kedveseddel egy kellemes családi vagy baráti programon vesztek részt. Ha még szingli vagy, izgalmas flörtbe bonyolódsz. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Energikus és vidám vagy, pozitív gondolatok szárnyalnak benned. Környezeted is észreveszi, és az ő hangulatukat is jobbá teszed. Kedveseddel mesés hétre számíthatsz, sok közös pillanattal, több kettesben töltött idővel. Szingliként egyszerre két férfi is megtetszik. Ki lesz a befutó? Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Új hobbit próbálsz ki, melyben kellemesen elmélyedsz, így valószínűleg sokáig az életed része maradhat. Szerelmeddel szóba kerül a közös jövőtök, és nagyon sokat beszélgettek erről a héten. Terveitek a főbb ponton megegyeznek. Ha még nincs párod, olyan valaki tetszik meg, aki sajnos foglalt. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szerencse kísér az utadon. Bármibe is fogsz, az összejön, így, ha ügyintézni tervezel, most kis idő alatt letudhatod a dolgot. Ha párban vagy, egy nagyobb beszélgetés során egy régi konfliktus végre tisztázódik. Szingliként most tisztázódik benned, kire és mire is vágysz pontosan. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, melynek teljesítése kissé megváltoztatja a heted. Az időbeosztásod valamivel szorosabbá válik, kevesebb szabadidőd marad. Párban felizzik köztetek a levegő, és még közelebb kerültök egymáshoz. Ha még nincs párod, régi plátói szerelmed bukkan fel ismét a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Meglepő pletykát hallasz, amit szíved szerint azonnal továbbadnál, ám magad is tudod, hogy ezzel kellemetlen helyzetbe hozhatnád magad. Szíved választottja meglep egy neked tett vallomással. Ha még egyedül vagy, egy barátnőd tervezhet neked vakrandit szervezni. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Pénzügyeid pozitív irányt vesznek, így máris tervezgetni kezdhetsz, mire költenél. Próbáld türtőztetni magad, mert máskülönben hamar elillanhat a plusz. Kedveseddel kis félreértésbe keveredsz, de ha jól kommunikáltok, gyorsan megoldódik. Szingliként az online ismerkedés ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Koncentrálj végre magadra és az egészségedre! Mostanában hanyagolhattad, aminek előbb-utóbb meg lenne a böjtje. A fáradtság, kimerültség az első jelek. Szerelmeddel új célt tűztök ki magatok elé. Ha még egyedülálló vagy, kéretlen udvarló akad horogra. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy váratlanul felmerülő problémát nagyon frappánsan oldasz meg a héten a munkahelyeden, amit a főnököd is nagyon fog értékelni. Pároddal egy közös utazás ötlete merül fel, és már az álmodozás is izgalmas. Szingliként új jelöltet szemelsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kreatívabbik éned bújik elő belőled, és létrehozol valami nagyon szép, látványos dolgot. Nemhiába leszel magadra olyan büszke. Párkapcsolatod harmonikus, most a környezetetek is csodálattal figyel benneteket.  Szingliként egy randiappon várhat a remélt siker. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük