Heti horoszkóp október 3-tól 9-ig: a Mérleg új útra lép, a Bika eléri a célját

A héten izgalmas fordulatok jönnek a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre színesebb az ősz, élvezet ilyenkor egy szép parkban sétálni. Persze az élet akkor is zajlik, amikor az ember fél órára kiszáll a mókuskerékből.

A hét nagyon tartalmasnak ígérkezik, ugyanis egyesek új útra léphetnek, mások pedig elérhetik rég kitűzött céljukat. Jó tudni, hogy Cupido sem lesz rest: néhány nyilat mindenképp ellő a napokban.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden megdicsérhetnek, ugyanis valamivel a vártnál gyorsabban és igen ügyesen végezhetsz. Nem csoda, hogy felettesed kifejezi elismerését. Kedveseddel új szintre lép a kapcsolatotok, hála egy nagy beszélgetésnek. Szingliként egy online társkeresőn vár siker. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Több időd jut a pihenésre, ami nagyon rád fér. Megelégedettséggel tölt el, hogy egy régen kitűzött célod most elérheted. Szíved választottjával minden csodás, sok a jövőre vonatkozó tervetek születik most. Szingliként olyan tetszik meg, aki külsőre nem az eseted. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Anyagi kérdések foglalkoztatnak, és bár a megoldás már a fejedben van, talán bátortalan lehetsz meglépni. Tedd meg, hogy többet spórolhass a jövőben. Szerelmeddel féltékenységi vitád támad, de gyorsan tisztázzátok. Szingliként egy másik nőben riválisodra lelsz. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Harmóniában vagy önmagaddal és környezeteddel. Jól érzed magad a bőrödben, és ezt mások is észreveszik. Párkapcsolatod mesés. Minden kiegyensúlyozott és felhőtlen. Ha még nincs párod, egy helyes pasin akad meg a szemed, akire rögtön kíváncsi leszel. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki kedveskedik neked, akitől nem vártad volna. Most alapjaiban változtathatod meg az illetőről alkotott véleményed. Kedveseddel új, közös tervetek születik, ami építi a jövőtöket. Egyedülálló vagy? Kiszemelted pozitív visszajelzést ad neked. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Most jó szemed lesz az akciókhoz, és találékony vagy a pénzügyek terén, így jobban jössz ki anyagilag, mint gondoltad. Szerencsésnek érzed magad. Pároddal erős és boldog a kapcsolatotok, nem várható rossz esemény. Szingliként izgalmas flörtbe keveredsz. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Új ötleted támad, de a megvalósításához más valaki segítségére is szükség lesz. Az illető nem biztos, hogy igent mond, ami nehézséget okoz, de megoldod. Szerelmed olyan vallomást mond, ami megmelengeti a szíved. Szingliként ketten is udvarolni kezdenek. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki szívességet kér tőled, de már az elején tudod, hogy nem te vagy az ő embere. Jobb, ha minél hamarabb tisztázod a dolgot. Szíved választottja nem győz neked bókolni, kisugárzásod vonzóbb, mint valaha. Szingliként új jelölt tetszik meg neked. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Most elfoglaltabb leszel a munkában, mint máskor, így a magánéletre kevesebb időd marad. Érdemes tudatosan kezelned az időbeosztásod. Pároddal kis félreértésbe keveredtek, de hamar megoldódik. Szingliként az online ismerkedés ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valakit meglepsz valamivel, ami számodra még nagyobb öröm. Az illető nagyon hálás lesz, és új fejezet kezdődhet viszonyotokban. Párkapcsolatod harmonikus, most nagyon jó köztetek a kommunikáció. Szingliként régi plátói szerelmed bukkan fel. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valakit hazugságon kapsz, ami elsőre igen kiábrándító, idővel mégis kezded megérteni, miért tette. Érdemes vele elbeszélgetned a dologról. Kedvesed egy régi titkát osztja meg veled, ami bizalmáról árulkodik. Szingli vagy? A titkos hódolód hamarosan színre lép. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Munkahelyeden új illetőt ismersz meg, akivel nemcsak munkakapcsolat, hanem barátság is kialakulhat. Szerelmeddel egy kellemes kirándulás színesítheti meg a hetet. Ha még szingli vagy, régi férfi ismerősöd kereshet meg, aki ezúttal kezdeményezni próbál. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük