Heti horoszkóp augusztus 15-től 21-ig: a Bak új fejezetet kezd, a Skorpió lehetőséget kap

A napokban jó irányban gördül a sors kereke a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jó hírek: a horoszkóp szerint sokak sorsa vesz kedvező irányt a következő napokban. Egyesek lehetőséget kapnak, mások élete izgalmas, új fejezethez ér.

A szerelemben is várhatók kedvező változások. Most sok szingli talál párt, aki már nem is remélte, hogy 2022 nyara még tartogathat számára valakit.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Anyagi ügyeid foglalkoztatnak, most ugyanis rájössz, hol folyt ki a kezeid közül több pénz, mint amennyit költeni szeretnél. Kedveseddel egy nyár végi, belföldi utazás ötlete merül fel egy mindkettőtök számára kedves tájra. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A héten a munkahelyeden várhat egy új kihívás, mely nemcsak fejlődést, de akár anyagi gyarapodást is tartogathat. Szerelmeddel csodás harmónia van köztetek, melyet mások is megirigyelnek. Ha még nincs párod, egy új illető tetszik meg, akit most látsz először. Horoszkópos ékszerek » 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új ismerőst szerzel, aki nemcsak mint egy kedves barát lehet jelen a jövőben az életedben, hanem a karrieredben is a segítségedre lesz. Pároddal egy pénzügyi kérdést kell tisztáznotok, amely kompromisszumot igényel. Ha még egyedülálló vagy, exedről hallasz egy pletykát. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki kellemes meglepetést okoz neked. Bár eddig nem kedvelted, most a viselkedésével, megnyilvánulásával megváltoztatja a róla alkotott véleményed. Szerelmeddel sokat nevettek és szórakoztok, ez a hét könnyed és boldog lesz. Ha még szingli vagy, egy izgalmas flörtbe keveredsz. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Új ötleted támad, azonban a megvalósítása egyelőre homályos a számodra. Szerencsére egy jó barátod elláthat néhány hasznos tanáccsal. Pároddal kis perpatvar lehet, de kiderül, hogy az egész egy félreértés volt. Szingliként érdemes kimozdulnod, első látásra várhat a szerelem. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valakit megkérsz egy szívességre, aki azonban azonnal elutasíthatja a dolgot. Igyekezz megértő lenni, talán nem teheti meg, hogy segítsen. Őszinteségével voltaképpen időt spórol neked. Pároddal közösen kaptok egy remek hírt. Ha még várod a nagy őt, egy új hódoló kezd kitartóan ostromolni. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Fontos kérdésben fordulnak hozzád, és szerencsére van is tapasztalatod a dologban. Most érdemes mindent beleadnod, hogy hatékonyan segíthess. Párkapcsolatodban felizzik a levegő, és egymás iránt érzett vonzalmatok a tetőfokára hág. Szingli vagy? Most ketten is udvarolhatnak neked. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Jó lehetőséget kapsz, melyet, úgy érezheted, vétek lenne nem kihasználni. Érdemes átgondolnod, pontosan mivel is járna a dolog. Pároddal közös terveiteket szövitek tovább, ezekben nagy az egyetértés és harmónia. Szingliként egy online randiapp hozhat össze egy helyes pasival. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nagyszerű hírekkel indul a hét. Valami, amiben nagyon bíztál, most összejöhet. Kitartásod, munkád nem volt hiábavaló. Szíved választottja kellemes meglepetést szerez neked. Ha még szingli vagy, olyan illető tetszik meg, aki nem az eseted külsőleg, belül mégis megfog a humorával, intellektusával. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Most végre van erőd, illetve lehetőséged lezárni egy rosszabb időszakot, és új fejezetet indítani. Legyen bár munkahelyi vagy magánéleti a változás, szerencsésen alakulhatnak a dolgok. Pároddal apró vitád lehet, de ha meghallgatjátok egymás érveit, hamar elillan. Egyedülállóként randira hívhatnak. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Most érdemes elkezdened a sportolást vagy folytatni azt, mert lesz benned elég kitartás hozzá. Párodban nagyszerű partnerre lelhetsz, ő tovább motivál majd. Ha még egyedül vagy, akkor egy kellemes, szórakozással töltött este szóba elegyedhetsz valakivel, akivel kommunikációban tökéletes lesz a harmónia. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, ám nem tudsz neki segíteni bizonyos okokból. Ezt érdemes mielőbb a tudtára adni. Ezzel lehetőséget adsz neki a megoldás keresésére. Pároddal közös kalandban részesültök, ami lehet egy kellemes utazás is. Szingliként egy régi plátói szerelmed bukkan fel a láthatáron. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük