Heti horoszkóp augusztus 1-től 7-ig: a Kos új reményt kap, a Halaknak udvarolni fognak

Csodás nyári napok jönnek a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyönyörű napokkal folytatódik a nyár: átlépünk az augusztusba, mely bár az utolsó hónap az évszakban, még mindig sok-sok élményt tartogat, és véletlenül sem kell rá szomorúan gondolni.

Az augusztus színesnek ígérkezik, ami az első héten is megnyilvánul. A horoszkóp szerint egyesek most új hódolóra tehetnek szert, másoknak pedig ismét remény költözhet a szívébe valami fontos kapcsán.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Azt hitted, már nem jöhet össze, most mégis úgy tűnik, hogy egy számodra fontos dolog kedvező irányt vesz. Az új remény nagyon feldob, és ezt mások is észreveszik. Mosolygósságoddal mágnesként gyűjtöd magad köré az embereket. Pároddal egy régi vita most tisztázódni fog, és harmonikusabb lesz a folytatás. Ha még egyedülálló vagy, egy olyan pasi tetszik meg, aki külsőleg nem is az eseted. Horoszkópos ékszer»

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nyugodt, harmonikus, kellemes hét vár az átlagosnál több szabadidővel. Most pároddal is több időtök lesz egymásra és a romantikázásra. Kapcsolatotok irigylésre méltóan harmonikus. Ha még várod a párod, most nem érzed úgy, hogy muszáj lenne ismerkedned, ám azt igen, hogy a szerelem már közeleg: bízd magad a sorsra, és várj! Ez bejöhet. Horoszkópos ékszer»

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Anyagi kérdéseken töröd a fejed, és egyelőre nem biztos, hogy látod a megoldást. Szerencsére a hét második felében jön az  isteni szikra, és megtalálod azt. Szerelmeddel felforrósodik köztetek a levegő, és legszívesebben folyton egymás karjában lennétek. Ha még egyedülálló vagy, vonzerőd a tetőfokára hág, ami vonzza a férfiszemeket. Horoszkópos ékszer»

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nagyszerű heted lesz. Most több lehetőséged adódik pihenni, magaddal és szeretteiddel foglalkozni, kikapcsolódni. Párodban nagyszerű partnerre lelsz mindebben. Sok szuper programot találtok ki, és élvezitek a nyár minden percét. Ha még nincs párod, egy tárkereső oldalon láthatsz meg egy titokzatos idegent. Jobb, ha óvatos vagy: talán nem minden az, aminek látszik. Horoszkópos ékszer»

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Ezekben a napokban azon törheted a fejed, hogy más mederbe tereled a karrieredet. Egy jókora irányváltás nagy változásokkal jár, ezért érdemes minden részletet alaposan átgondolnod. Kedveseddel egy, az augusztusi időbeosztásotokat érintő kérdésben kell kompromisszumra jutnotok. Ha még nincs párod, egy barátnőd figyelmedbe ajánlhatja egy ismerősét. Horoszkópos ékszer»

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki megkér egy szívességre, de a teljesítése bizonyos okokból számodra talán nem fér bele. Jobb, ha már az elején elmondod neki, hogy nem fog összejönni. Így lehetőséget adsz számára, hogy mielőbb más megoldást találjon. Szerelmi életedben egy régen remélt dolog most végre összejöhet, párban, illetve egyedülállóként is. Vár a boldogság! Horoszkópos ékszer»

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Jó hírekkel indul a hét. Egy számodra aggasztó helyzet kedvező fordulatot vesz. Így könnyebb szívvel telhetnek a napjaid. Szerelmeddel kis féltékenységi vitátok lesz egy harmadik személy miatt. Ezt akkor sikerül hamar tisztáznotok, ha őszintén megbeszélitek a dolgot. Szingli vagy? Két pasi is megtetszik egyszerre, de az egyikük sajnos rossz választás lenne. Horoszkópos ékszer»

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyi kérdések foglalkoztatnak, és sajnos lehetnek aggodalmaid. Érdemes néhány jegyzetet, tervet készítened, melyek segítenek átláthatóbbá tenni a költségeid. Szerelmeddel sokat lesztek kettesben, ami nagyon jót tesz mindkettőtöknek. Szingliként most érdemes lenne kimozdulnod, mert a pasi, akire mindig vártál, ugyanott szórakozhat majd, és végre találkoztok. Horoszkópos ékszer»

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valaki kellemes meglepetést okoz neked a munkahelyeden. Nem is sejtetted, hogy megtenné a bizonyos szívességet, vagy segítene valamiben, ám mégis. Szíved hercegével a hét a humor jegyében telhet. Most még a szokásosnál is többet nevettek, ami segít más, a napokban lehetséges nehézségek leküzdésében. Szingliként most sokat látod a jelölted. Horoszkópos ékszer»

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Új ötleted támad, melynek a megvalósítása kis szervezést igényel. Lelkesedésed mindenesetre nagy adag motivációt ad, így valószínűleg nem lesz, ami utadba állhatna. Szerelmeddel kis vitába keveredsz egy pénzügyi kérdés miatt, de ez hamar elillan. Ha még szingli vagy, egy társkereső appon várhat siker: valakit jobbra húzol, vagy lájkolsz, akit korábban nem. Horoszkópos ékszer»

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Most kicsit elszomoríthat, hogy egyre közeleg a nyár vége, de nincs ok bánkódni, hiszen amint elérkezik a nap, máris elkezdheted a jövő évit tervezni. Párkapcsolatod új szakaszba lép, most mindkettőtök számára sok új érték tűnik ki a kettőtök viszonyában. Ha még várod a párod, egy exed bukkan fel ismét a láthatáron, és nem várt módon reagálsz. Horoszkópos ékszer»

Halak (II. 20. - III. 20.)

A héten sok terved születik a nyár hátralévő részére. Szeretnéd maximálisan kihasználni az augusztust. Nem kizárt, hogy még egy plusz kiruccanás is eszedbe jut. Ha párban vagy, kedvesed lehet az illető, akivel ez majd megvalósulhat. Izgalmas lesz az ötletelés! Ha még várod a párod, a napokban egy jóképű idegen kezd ostromolni egy szórakozóhelyen. Horoszkópos ékszer»

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük