Heti horoszkóp január 3-tól 9-ig: a Mérleg jó híreket kap, a Skorpió életében felbukkan valaki

A heti horoszóp szerint igazán tartalmas hetünk lesz.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mozgalmas hetek állnak mögöttünk, hiszen elmúltak az ünnepek, de a következőn sem fogunk unatkozni. Izgalmas kihívásokkal, fontos döntéshelyzetekkel indul az új év.

Lesznek, akik a párkapcsolatukban lépnek előre, mások kiélvezik az egyedüllétet, magukra fókuszálnak. Munkafronton is sokan szembesülhetnek változásokkal. 

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kreativitásod előtör belőled az év első teljes hetén. Otthonodban már régóta tervezel egy kisebb változtatást. A következő napokban minden adott lehet hozzá, hogy megvalósítsd ilyen irányú terveidet, ez pedig elégedettséggel tölt majd el. Párod mindenben támogat, harmonikus időszak előtt álltok. Ha szingli vagy, fókuszálj magadra, lehet, hogy egy új hobbi érkezik az életedbe, ami rengeteg vidám percet okoz, új embereket is megismerhetsz általa. Horoszkópos ékszer»

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

2022 egy igazán pozitív hullámmal indul számodra. Úgy érezheted, amibe csak belefogsz, minden jól sikerül. A munkahelyeden új feladatokkal bízhatnak meg, és te remekül veszed az akadályokat. Mindeközben azért az egészségedről se feledkezz meg, különösen a megfelelő folyadékbevitelre érdemes figyelned. Kedveseddel összezördülhettek valami apróságon, de meg tudjátok beszélni a nézeteltérést. Még keresed az igazit? Betoppanhat az életedbe egy új hódoló. Horoszkópos ékszer»

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Az ünnepek után még nem szedted magad egészen össze,mostanában kicsit szétszórt lehetsz, de a körülötted lévők nagyon türelmesek veled. A főnököd értékeli kitűnő munkabírásod és optimizmusod. Partnereddel romantikus időszakot éltek át, nyugalomban és szeretetben telhetnek az együtt töltött óráitok, még egy randira is sort tudtok keríteni. Ha egyedülálló vagy, ne utasítsd el a baráti, családi összejövetelekre szóló meghívásokat, lehet, hogy ezeken talál rád a szerelem. Horoszkópos ékszer» 

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Már az esztendő elején belecsapsz a lecsóba. Rég halogatott döntést kell meghoznod, amihez másoktól várnád a segítséget, pedig már alaposan végiggondoltad a lehetőségeidet. Bízz magadban, pontosan tudod, hogy merre tovább. Szíved választottja mostanában elhalmozhat kedvességekkel, ez bearanyozza a napjaidat. Ha még várod a nagy őt, jól teszed, ha a munkahelyeden is nyitott szemmel jársz, hátha ott leled meg a párod. Horoszkópos ékszer»

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Élményekre vágyva kezded a 2022-es évet. Te sosem unatkozol, és ez most sem lesz másképp: új kalandok várnak rád. Azért ne felejts el pihenni sem, hidd el, néhány nyugodtan eltöltött órától újult erőre kaphatsz. A szerelmed lehet, hogy kicsit nehezebben tartja most veled a lépést, de alkalmazkodni tudtok egymáshoz, és rájöttök, milyen jól kiegészítitek egymást. Egyedülállóként most valami újat tanulhatsz, amit a jövőben sikerrel kamatoztathatsz. Horoszkópos ékszer»

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A 2022-es esztendő sajnos nem indul kedvedre valóan. Zavarosabb pillanatokat élhetsz át, mint amikhez hozzá vagy szokva. Próbálod visszanyerni a lelki békéd, és ez szerencsére sikerülhet is. Társaddal mindig ott vagytok egymásnak, támogató jelenléte sok erőt adhat neked. Amennyiben egyedül vagy, barátaiddal tölthetsz el sok időt, akiknek a jelenlétében feltöltődhetsz és kipihenheted magad. Több közös programot is szervezhettek a napokban, új törzshelyet is avathattok. Horoszkópos ékszer»

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mosolygósan és pozitívan kezded a 2022-es évet. Most nagyon szerencsésnek érezheted magad, rég várt jó híreket kaphatsz. A napokban megtalálhatod az ideális egyensúlyt a munka és a magánélet között, ami hosszú távon az egészségednek is jót tesz. Magánéletedben több változás is történhet, szerelmi életedben is tisztulhat a kép, rájössz, hogy mire is van szükséged pontosan. Ne félj hallgatni a megérzéseidre, sokat segíthetnek neked! Horoszkópos ékszer»

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Meglepő fordulattal kezdődik az új esztendőd. Visszatérhet valaki az életedbe, akivel már jó ideje nem tartottad a kapcsolatot. Kicsit bizalmatlanul fogadod, de lehet, hogy sok örömödet leled majd benne. A munkában jól alakulnak a dolgaid, lendületesen végzed a napi feladataidat, amivel kivívhatod a kollégáid elismerését. Párod kicsit türelmetlenebb lehet a napokban, de te jól kezeled a helyzetet. Egyedülállóként nem várt személy kezdhet érdeklődni irántad. Horoszkópos ékszer» 

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Magabiztosan indul számodra az új esztendő. Nagyon határozott vagy, de lehet, hogy most jó, ha nem ragaszkodsz mindenáron az irányításhoz. Hagyd, hogy mások is kivegyék a részüket a tennivalókból, legyen szó a házimunkáról vagy akár a munkahelyi feladatokról. Szerelmeddel felhőtlen napokat tölthettek együtt, úgy tűnik, semmi sem ingathatja meg a kapcsolatotokat. Még keresed az igazit? Lehet, hogy egy régi barátra kezdesz más szemmel nézni. Horoszkópos ékszer»

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A 2022-es év első napjaiban sajnos egy kis félreértés nehezítheti meg az életedet, de sikerül tisztáznod, és megnyugodhatsz végre. Anyagi fronton jól alakulhatnak a dolgaid, ha átgondoltan költekezel, később még megköszönöd magadnak. Partnered nem győz csodálkozni, hogy milyen kiegyensúlyozott vagy, és neked igazán jólesik a dicséret. Egyedülállóként a legtöbbet hozhatod ki a szabadidődből, így úgy érezheted, teljes az életed. Horoszkópos ékszer»

Vízöntő ( I. 21 - II. 19.)

Az esztendő kezdő napjai okozhatnak egy kis bosszúságot. Lehet, hogy kéretlen tanácsokat kapsz a hét során, szerencsére felül tudsz emelkedni rajtuk, nem stresszeled magad miattuk. Nyugodt hozzáállásodnak hála minden téren harmonikus és derűs napokat élhetsz meg. Pároddal fontos döntésre juthattok egy jövőt érintő kérdésben, ami új lendületet ad a kapcsolatotoknak. Ha szingli vagy, bekopogtathat hozzád a nagy szerelem, amire eddig vártál. Horoszkópos ékszer»

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Az éved sok-sok pozitív gondolattal indul. Most tényleg igaz lehet rád, hogy úgy élsz, mint hal a vízben. Szinte nem is tudod, honnan jött ez az optimista szemléletmód, ami a munkahelyeden sok megoldandó helyzetben a segítségedre lehet. Mindenesetre néha nem árt, ha visszaereszkedsz a földre, mert a társad könnyen azt hiheti, nem veszed elég komolyan. Egyedülálló vagy? Körvonalazódhat benned, hogy pontosan milyen partnert keresel magadnak. Horoszkópos ékszer»

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Borító- és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük