Heti horoszkóp december 13-tól 19-ig: a Bak szerelmes, a Halak új fejezetet kezd

A héten sokakat utolérhet a szerelem.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Közelegnek az ünnepek, ezért ezekben az időkben sokak gondolatai az ajándékozás, az előkészületek körül forognak. Most kiemelt szerephez jutnak a szívügyek.

A napokban sokan örülhetnek egy meghatározó találkozásnak, amelyből elsöprő szerelem születhet. Lesznek olyanok is, akik a szívügyek vonatkozásában vagy attól függetlenül, de új útra lépnek.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A napokban jó segítséged akad a munkahelyen, ezért nagyon gördülékenyen haladsz a feladataiddal. Főnöködnek is feltűnhet a lendületesség és a remek csapatmunka. Pároddal kis féltékenység töri meg a hét harmóniáját, de hamar elillan. Ha még várod a párod, most nem jön szembe új jelölt, de egy régi plátói szerelmed ismét keresztezi az utad. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nagyszerű karácsonyi ajándékötlet jut eszedbe. Igaz, a beszerzése okozhat némi nehézséget, de végül elégedetten dőlhetsz hátra, mert siker koronázza a törekvéseidet. Szerelmeddel egy nagyobb beszélgetésetek lehet, aminek köszönhetően egy következő lépcsőfokra léphettek. Ha nincs párod, titkos rajongód végre randira hívhat. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid javulni látszanak, ami a karácsonyi időszak előtt nagyon hasznos és megnyugtató dolog lehet a számodra. Igyekezz tudatosan költekezni, hogy ez így is maradjon. A szerelmeddel harmóniában telik a hetetek, ám lesz egy komolyabb kérdés, amiben dűlőre kell jutnotok. Ha még egyedülálló vagy, egyik régi szerelmed emléke jut eszedbe, ami nosztalgikus érzéseket kelt benned. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, ám a dolog számodra erkölcsileg vagy anyagilag nem fog beleférni. Légy őszinte az illetővel, és lásd el néhány jótanácssal. Párkapcsolatod harmonikus és szeretetteljes. Bár az ünnepek eltöltése még felvet néhány kérdést, érzelmeitek terén minden rendben, és nincs okotok panaszra. Ha még várod a párod, egy izgalmas flörtben lehet részed. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy majdani utazás gondolata villanyoz fel. Bár a dolog még távoli, de máris nagy örömet okozhat a tervezgetés. Mindeközben a karácsonyi szervezkedés is lefoglal. Kevesebb időd juthat a párodra, ami okozhat némi vitát, kellemetlenséget. Légy tudatosabb, és szoríts némi helyet a napodban az ő számára is. Szingliként egy társkeresős jelentkező kelti fel érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Jó híreket kapsz, így mosollyal indul a heted, Mivel sok pozitív energiával töltődsz fel, a hét második felére is motivált és energikus, jókedvű maradsz. Pároddal egy új tervetek születik, aminek a megvalósítása nagyon fellelkesít benneteket. Igaz, szükség lesz a kompromisszumkészségetekre is. Ha szingli vagy, egy barátnőd ismerőse foghat meg, akit hamarosan megismerhetsz. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valakinek az ajándékával kapcsolatban meglehetősen tanácstalan vagy, de egy nagyon jó tippet kapsz egy hozzád közel álló illetőtől. Ez ugyan kihúz a csávából, ám a köszönetet ne felejtsd el! Pároddal több időtök lesz kettesben, sőt most alkalmatok nyílik egymás családjával vagy barátaival is közelebb kerülni. Szingliként most tévútra vihet az első megérzésed. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valakiben kellemesen csalódsz. Az illető korábban nem volt számodra szimpatikus, de amit most mond vagy tesz, más színben tünteti fel őt a számodra. Szerelmeddel közösen mentek ajándékot vásárolni a rokonoknak, barátoknak. Ez kellemes élmény lesz, de ne feledkezzetek el a romantikáról sem a héten. Szingliként exed kereshet fel levélben vagy telefonon. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Korábbi terved fontolóra veszed, és rájössz, mely ponton hibádzik az elképzelés. Egy sokkal reálisabb ötlettel állsz elő, melynek a megvalósítása kisebb erőfeszítésedbe is kerül. Párkapcsolatod harmonikus, ám csak akkor marad az, ha dűlőre juttok egy fontos kérdésben: védd meg a saját érveid, ha úgy érzed, neked van igazad. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Számodra most minden a szívügyek körül forog, sajnos ez éreztetheti a hatását a munkavégzés során is. Valamiről csúnyán elfeledkezhetsz, ami kellemetlen helyzetet teremt. Pároddal dúl köztetek a szerelem, talán ki sem bújnátok egymás karjaiból. Most csak kettesben töltenétek az időt. Ha még várod a párod, első látásra szerethetsz bele egy helyes pasiba a napokban.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kreatívabbik éned bújik elő, és csodás díszeket vagy akár egy kézzel készült ajándékot is csinálhatsz valakinek karácsonyra. A tevékenykedés során rájöhetsz, mennyire kikapcsol az alkotómunka, és új hobbira teszel szert. Kedveseddel apró vitátok lehet, de a végén az egész nevetésbe fullad. Ha még szingli vagy, exedről hallhatsz egy érdekes információt. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Munkahelyeden lezárul egy időszak, és egy másik veszi kezdetét. Vagy egy új pozíció, vagy teljesen új főnökök, illetve kollégák vesznek majd körül, akiket még nem ismersz jól. Szerencsére bátorsággal tekintesz előre, ami pozitív energiával tölt fel. Szerelmeddel a közös ünneplés részleteit kell megbeszélnetek. Ha még szingli vagy, valaki, akit régen kikosaraztál, újra felbukkan. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük