Heti horoszkóp június 21-től 27-ig: a Szűz jó hírt kap, az Oroszlánt öröm éri

A következő napok jó híreket tartogatnak a horoszkóp szerint.

GettyImages-997665516
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre forróbb a nyár, és egyre forróbbak a szívek is: most központi szerepet kap a szerelem. Nagy találkozások, izgalmas első randik, felpezsdülő érzelmek jellemzik a hetet a horoszkóp szerint.

Ezek mellett jó hírek és örömteli események is várhatók: a heti horoszkóp szerint most azok arcára is mosoly kerülhet, akiket esetleg megvisel a kánikula, vagy nehezebb időszakot élnek meg. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A napokban egy rég nem látott ismerősöddel veheted fel a kapcsolatot, aki igen sokat változhatott az utóbbi időben. Meglepetést okozhat neked. Ha párban élsz, a nyári programok szervezése ad nektek sok elfoglaltságot. Próbáljatok egymásra is koncentrálni, és néha félrerakni ezt a témát. Még keresed a szerelmet? Érdemes szétnézned egy online társkeresőn, mert siker várhat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak a napokban. Nyugalommal konstatálhatod, hogy minden stabil, és számításaidnak megfelelően alakul. Szerelmeddel könnyedek és játékosak lehettek, élvezitek az évszak szépségeit. Amennyiben nincs párod, most felbukkan valaki az életedben, aki már első látásra elrabolja a szíved. Az illető kisugárzása ragad meg elsősorban. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy új feladattal kerülsz szembe a munkahelyeden, ami motivál, ám mindeközben kissé stresszelhet is. Jó, ha tudatosan kezeled a dolgokat, és megértéssel nyugtázod az érzelmeid. Kedvesed egy régi titkot vagy elhallgatott dolgot mondhat el neked, ami új fényben tünteti fel őt a szemedben. Ha még egyedülálló vagy, egy jóképű ismeretlenen akadhat meg a szemed. A pasi egy váratlan pillanatban bukkan fel. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, amit örömmel teljesíteni is tudsz. A köszönet nem feltétlenül az lesz, amire számítanál. A napokban egyébként kissé szétszórt lehetsz, de ez a forróságnak is betudható. Ha párkapcsolatban élsz, egy kisebb féltékenységi vita adódhat, de gyorsan elillan. Amennyiben még egyedülálló vagy, barátnőd ajánlhat figyelmedbe valakit, aki valóban az eseted lehet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Öröm ér, ugyanis egy már-már feladott dolog, úgy tűnik, mégis összejöhet a számodra. A helyzet arra tanít meg, hogy soha nem szabad feladni, és még a legcsekélyebb reménysugár esetén is érdemes tovább bizakodni. Ami a szerelmi életed illeti, az pozitív irányt vesz mind egyedülállóként, mind párban. Régi vágyad teljesülhet a következő napokban. Most egy fontos felismerés is érhet a férfiak kapcsán. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Jó hírt kaphatsz a héten, mégpedig egy számodra igen fontos dolog kapcsán. Lehet, hogy karrierkérdésben, de előfordulhat, hogy magánélettel összefüggő dologról van szó. Párkapcsolatod harmonikus, most még a szokásosnál is többet nevetgélhettek. Amennyiben nincs párod, egy újonnan megismert férfi a vicceivel, szövegével vesz le a lábadról. Hamarosan egy randi is összejöhet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Fáradékonyabb, ingerültebb lehetsz, ami egyrészt a hét közbeni terhek miatt, másrészt a hirtelen bekövetkezett kánikulának is köszönhető. Hallgass a szervezetedre, és kicsit kapcsolj ki: most érdemes lehet szabadságot kérned. Kedveseddel minden rendben alakul, noha egy kisebb félreértés megpaprikázza köztetek a hangulatot egyik nap. Ha még szingli vagy, akkor most különösen élvezheted a függetlenséged. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Fény derülhet rá, hogy korábban rosszul döntöttél egy kérdésben. Ne csüggedj, hiszen abból, hogy rájöttél, hogy mi volt a gond, máris tanultál. Hamar ráébredsz, hogyan oldhatod meg jelenlegi helyzeted. Szerelmeddel tipikus nyári programok várnak rátok, a sok közös élmény pedig még közelebb visz titeket egymáshoz. Ha még szingli vagy, egy randimeghívás várhat, ami jól sülhet el. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valakiben pozitívan csalódsz, és ezzel új alapokra helyeződhet a kapcsolatotok. Kedveseddel egy régi vita tisztázódhat, ami nyugalmasabb, harmonikusabb folytatást ígér. Szóba kerülhetnek a közeli és távoli terveitek is. Ha nincs párod, egy barátnőddel vagy rokonoddal nyári kiruccanás kerülhet szóba, ami majd ismerkedési lehetőséget tartogathat neked. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nyári terveid foglalkoztatnak, így hajlamos lehetsz elfeledkezni mindennapi teendőidről. Próbáld priorizálni a dolgokat, és csak akkor foglalkozz a tervekkel, ha már mindent elintéztél, amit aznap szerettél volna. Egyébként kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Pároddal minden harmonikus, most sokat lehettek kettesben. Ha nincs kapcsolatod, egy izgalmas flört adódik a héten, ami tovább is fejlődhet. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Karrieredben állhat be változás. Egy új lehetőség merül fel, ami nemcsak kecsegtető, de fejlődhetnél is általa. Az ötlet alaposan elgondolkodtat. Amennyiben párban vagy, egy harmadik személy jöhet a képbe, aki azonban nem rúghat labdába, ha érzelmeitek elég erősek. Ha még várod a szerelmet, egy korábban kikosarazott illető most érdekelni kezdhet. Lehet, hogy még nem késő mégis igent mondani. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Valaki a tanácsodért folyamodik, de sajnos nem biztos, hogy eléggé jártas vagy abban a kérdésben, amiről szó van. Ha bizonytalan vagy, inkább légy őszinte. Párban romantikus nyári esték várnak rátok. Most kifejezetten élvezitek az évszak szépségeit. Egyedülállóként most sok időt tölthetsz azzal, hogy magadra figyelsz, és ez nagyon jó hatással van rád. Nem is csoda, hogy felfigyel rád valaki. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

Ezt is szeretjük