Heti horoszkóp április 26-tól 30-ig: a Halak jó hírt kap, a Skorpió sikeres

A napokban nem csak az egyre szebb idő ad majd okot a mosolygásra a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre szebb az idő, és egyre többet süt a nap, így az ember egyre mosolygósabbá és bizakodóbbá válik. Most van is rá ok, hiszen a hét sikert és jó híreket is tartogathat.

Természetesen a szerelemben is történhetnek előrelépések mind a szinglik, mind a párok részéről. Megismerkedések, harmonikusabbá váló érzelmek, kibékülések várhatók.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A következő napokban két új lehetőség merül fel előtted, de csak az egyiket választhatod. Ugyan a döntés nem lesz egyszerű, ha a megérzéseidre is hallgatsz, akkor könnyebb lehet megtalálnod a jó irányt. Szerelmeddel kellemes tavaszi séták várnak, élvezitek az évszak szépségeit. Ha nincs kapcsolatod, valaki a remek humorával foghat meg, noha külsőre egyáltalán nem az eseted. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Felszabadult és jókedvű lehetsz, tele energiával. Most előbújhat belőled kreatívabbik éned, és készíthetsz egy gyönyörű tavaszi díszt vagy más újdonságot a lakásba. Pároddal romantikus esték sora vár, most sokat mélyülhet a viszonyotok, hála a csendes, őszinte beszélgetéseknek. Még egyedülálló vagy? Új jelölt lép színre. Az illető jobban megtetszik, mint eddig bárki, ami nagyon ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A tavasz szépségei örömmel töltenek el, és a szabadba vágysz, ám a sok munka mégis gátat szabhat ennek: próbáld újragondolni az időbeosztásod, hogy magadra és a számodra fontos dolgokra is jusson idő. Ha van kapcsolatod, kedvesed is értékelni fogja, ha ezt megteszed. Érdemes kitalálnotok valamilyen programot, ami újdonságot jelent. Szingliként exed kapcsán jutsz fontos felismerésre. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy régi emlék kerül a kezedbe, ami örömmel tölt el, és nosztalgikus érzéseket kelt benned. Egy sok ideje nem látott ismerős is eszedbe juthat, aki bizonyára örömmel fogadná a telefonhívásod. Kedveseddel egy pénzügyi kérdésben kell dűlőre jutnotok, és szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Ha nincs párod, egy korábban kikosarazott illető mégis érdekelni kezdhet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó kedélyű és mosolygós leszel a héten, élvezed a tavasz minden napsugarát. Jó kisugárzásodnak hála, mindenki mást is felvidíthatsz. Pároddal a hét a humor jegyében telik, a szokásosnál is többet viccelődtök és játszotok egymással. Ha nincs kapcsolatod, sziporkázásoddal könnyen megfoghatsz egy pasit: az illetőt nem személyesen, hanem jó eséllyel egy randioldalon ismerheted meg. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid egyre javulnak, ami nyugalommal tölt el. Most több kitartásod lehet spórolni és felhizlalni az összeget a bankszámládon. Ha párban élsz, kis féltékenység merülhet fel köztetek, ám ez csupán annak az ékes bizonyítéka lesz, mennyire ragaszkodtok egymáshoz. Ha nincs kapcsolatod, jelölted körül egy másik jelentkező is mozoghat. Légy résen, de ne aggódj, hiszen még semmi sem dőlt el! Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, ám a teljesítése nem lesz annyira könnyű idő és lehetőségek hiányában. Ha mindent megtettél, mégsem jársz sikerrel, ne gyötörjön lelkifurdalás. Az illető meg fogja érteni. Szerelmeddel egy közös tervetek születik, ami mindkettőtöket lelkesedéssel tölt el. Ha még egyedülálló vagy, most inkább a munkára koncentrálsz, és Cupido pont ilyenkor szokta kilőni a nyilait. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Ha a hét fontos elintéznivalót tartogat számodra, akkor siker koronázhatja a törekvéseidet. Gyorsan és szerencsésen alakulhat a dolog, ha okosan jársz el. Párkapcsolatod harmonikus és könnyű, minden gördülékenyen működhet közöttetek. Ha még nincs párod, akkor olyasvalakitől kaphatsz egy árulkodó bókot, akitől nem is számítottál volna rá. Vajon eltitkolt vonzalmára utal? Hamarosan kiderül. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új álláslehetőség merül fel az életedben, de bizonytalan lehetsz abban, valóban érdemes-e váltani. Gondold át, és ha kell, kérj tanácsot valakitől, aki a szakmádban jártas. Párkapcsolatod új fejezethez ér, mely mindkettőtök érzelmeit és eltökéltségét mélyíti. Ha egyedülálló vagy, egy kisebb félreértésnek köszönhetően megismerkedsz valakivel: bár nem az eseted, mégis levesz a lábadról. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Egy próbálkozásod sajnos nem koronázza siker, de ha van benned elég motiváció és kitartás még egyszer megpróbálni, akkor jó eséllyel összejöhet. Kedveseddel egy, a távoli jövőben esedékes utazás tervezgetése ad izgalmas témát. Vigyázz arra, hogy párod ötleteire is nyitott légy. Ha nincs kapcsolatod, érdemes szétnézned egy online társkeresőn, mert most hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy új feladattal bíznak meg, ami lelkesedéssel és izgalommal tölt el. Bízz magadban, és meglesz az eredménye: büszke lehetsz a teljesítményedre. Kedveseddel közösen oldotok meg egy adódó nehézséget, magad is meglepődhetsz, milyen remekül működtök csapatként. Ha nincs kapcsolatod, egy régi szerelmed juthat eszedbe, akivel minden flottul működött: érdemes átgondolnod, mi lehetett mégis a gond. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Jó híreket tartogat a hét: munkád során olyan eredményt érhetsz el, ami rendkívül büszkévé és elégedetté tehet. Felettesed - ha van - ugyancsak el lesz ragadtatva. Pároddal egy kisebb vitátok adódhat, ám a végén az egész nevetésbe fullad, hiszen apró és jelentéktelen dologról lesz szó. Ha nincs kapcsolatod, egy új jelölt lép színre, aki elsőre nem szimpatikus, később mégis megnyer magának. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük