Heti horoszkóp április 12-től 18-ig: a Kos jó hírt kap, a Halaknak udvarolnak

A napokban pozitív irányban gördül tovább a sors kereke.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hideg, morcos időt lassan végleg magunk mögött hagyjuk, és mind többet süt a nap. Az egyre és egyre szebb tavasz szerelemre csábítja a szíveket.

Az elkövetkezendő napokban főleg a szinglik sorsa változhat nagyot e téren, de a párok érzelmei is felerősödhetnek. Lesznek, akiknek ráadásul egy jó hír is pozitív energiát lop a hetébe.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírt tartogat számodra a hét: régi vágyadhoz most egy lépéssel közelebb kerülhetsz. Ennek köszönhetően motivált és jókedvű leszel a következő napokban. Pároddal apró féltékenységi vita adódhat, de ha alaposan átbeszélitek, akkor nem lesz belőle gond. Nincs kapcsolatod? Akkor most járj nyitott szemmel: valaki egy váratlan pillanatban keresztezheti az utad! Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Lendületesen haladsz a munkáddal, így nap mint nap több időd marad magadra, a pihenésre és azokra, akiket szeretsz. Kedveseddel egy, a távoli jövőben aktuális utazás ötlete merül fel. Az álmodozás és tervezgetés máris üdítően hat rátok. Ha nincs kapcsolatod, egy régi jelölted bukkan fel ismét a látókörödben. Lehet, hogy most jön el a ti időtök? Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valami rendkívül foglalkoztathat, de kíváncsiságod fontos kordában tartani. Ha nem így teszel, akkor olyasmibe avatkozhatsz bele, ami nem a te ügyed, és rosszul jöhetsz ki belőle a végén. Légy türelemmel, végül minden kiderül. Pároddal kevesebb időtök lehet egymásra, de a közös órák kárpótolnak. Szingliként most érdemes szétnézned egy online társkeresőn. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy rég nem látott ismerősöd keres fel levélben vagy telefonon, ami egyfelől meglep, másfelől szívmelengetően hat rád. Most élmény lesz a nosztalgiázás, és megújulhat viszonyotok. Szerelmeddel egy titkot osztotok meg egymással, ami kölcsönös bizalmatokról árulkodik. Ha még várod a párod, egyik barátnőd titokban össze szándékozhat boronálni valakivel. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Könnyű szívvel, felszabadultan telnek a napjaid. Egyre inkább élvezed a napsütéses tavasz szépségeit. Most szinte mágnesként vonz a természet. Bár a hétköznapokon aligha van alkalom túrázni, egy-egy séta azért beiktatható, sőt, szükséges is. Ha párban vagy, egy közös tervetek születik, amit együttes erővel tudtok megvalósítani. Ha nincs párod, izgalmas flört ígérkezik. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Jó irányt vesznek a pénzügyeid, és már számolgathatsz, mire mennyit fogsz költeni. Érdemes még csírájában elfojtani ezeket a vágyakat, hiszen ismét nehezebb helyzetbe kerülsz, ha féktelenül vásárolsz. Kedveseddel harmóniában telik a hét, most még erősebb a vonzalmatok, mint eddig bármikor. Nincs párod? Egy jóképű idegen azonnal megragadja érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valakitől szívességet kell kérned, ami elsőre talán kellemetlen lehet a számodra. Ne feledd, az ilyesfajta jó cselekedetek kétoldalúak, így a jövőben te is viszonozhatod a másik jóságát! Ha párban élsz, kisebb vitátok lehet egy harmadik személy miatt. Ezt szerencsére gyorsan tisztázzátok, és folytatódhat a turbékolás. Szingliként egy randiapp tartogathat sikereket. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Eszedbe juthat, hogy új munkahely után nézz. Próbáld végiggondolni, valóban más irányba mennél, vagy csupán elfáradtál, és rád férne néhány nap szabadság. Pároddal közös erővel oldotok meg egy kellemetlenséget. A hét második felében egy, a jövőre vonatkozó terv részletei adnak közös témát. Ha nincs párod, bátortalan titkos hódolód lassan felfedi kilétét. Sejted már, ki is lehet ő? Horoszkópos ékszer » 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Pénzhez juthatsz. Valaki visszafizetheti neked a kölcsönadott pénzed, vagy akár egy plusz kereseti lehetőség is felmerülhet a munkahelyeden. Párkapcsolatod álomszép: kedveseddel szinte elválaszthatatlanok vagytok, vonzalmatok a tetőfokára hág. Amennyiben nincs párod, jelölted irányában talán érdemes lenne egy-egy árulkodó jelet küldened. Így mozdulhat előre a történetetek. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy valakivel te közölhetsz egy nagyszerű hírt. A dolog az illető számára igen fontos lehet. Heted egyébként lendületes lesz, noha egy-egy délután elfoghat a tavaszi fáradtság. Pároddal egy komolyabb, mélyebb beszélgetésre kerül sor, ami még közelebb visz titeket egymáshoz. Ha nincs párod, akkor valaki első látásra tetszhet meg a napokban. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valaki a te magánügyed iránt mutat túlzott érdeklődést, és ez rendkívül bosszanthat. Fontos meglátnod, ha csak a segítő szándék vezérli, de bátran jelöld ki a határokat, ha nem avatnád be mindenbe a kíváncsiskodót! Kedveseddel vonz titeket a kaland, és szívesen utaznátok? Ha most másra nincs is lehetőség, de a tervezgetés máris örömet okozhat. Szingliként egy ismerősöd ismerőse kelti fel érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nálad most minden a szerelem körül forog, már-már háttérbe is szorulhat a munka, ami azonban kellemetlen helyzetbe keverhet. Kedveseddel romantikus, meghitt napokra számíthattok, játékos, incselkedő kedvetekben lesztek. Ha még nincs kapcsolatod, nagyon megtetszik egy soha nem látott idegen: a jóképű illető meghódítása egyáltalán nem lehetetlen, ám mindeközben egy másik férfi kezd kitartóan udvarolni. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük