Heti horoszkóp november 2-től 8-ig: a Bika munkáját siker koronázza, a Kos szerelmes

A következő napok biztató, reménykeltő eseményeket tartogatnak a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy telik az idő, és mind távolabbivá válik a nyár, az ember egyre inkább átszellemül, és elmerül az őszben. Ezzel együtt az évszak szépségei iránt is nyitottabbá válik, és derűsebben éli napjait.

Ez még akkor is igaz lehet, ha oly sok minden adódik a mindennapokban, amit át kell vészelni: a horoszkóp szerint rengeteg pozitív energiát adhatnak az elkövetkezendő hét eseményei.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nálad minden a szerelemről szólhat, így szinte észrevétlenül kissé háttérbe is szorulnak a munkahelyi feladatok. Igyekezz koncentrálni, ha nem szeretnél kellemetlen helyzetbe kerülni. Párban galambokként turbékolhattok, és sok szó esik a közös jövőről. Ha szingli vagy, első látásra zúghatsz bele egy új ismerősbe. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Bár a héten bőven akad tennivalód, munkád siker kíséri majd, ami büszkévé tehet, és tovább motivál téged. Kedveseddel sok múltbéli emlék és sztori kerülhet szóba, így jobban megismeritek egymást, és még szorosabbá válik viszonyotok. Ha egyedülálló vagy, olyasvalaki kezdhet érdekelni, akit már korábban kikosaraztál. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó hírekkel indul a heted, ami sok erőt és lendületet ad, így a mindennapok megpróbáltatásait is könnyebben viseled majd. Ha párban vagy, kedvesed kapcsán fontos felismerésre jutsz, ami pozitív irányba viszi a viszonyotokat. Ha nincs párod, most érdemes adnod egy esélyt az online ismerkedésnek. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Több olyan dolgot is sikerül elintézned a napokban, amelyet egy ideje halogatsz. Ez nyugalommal és elégedettséggel tölt el. Szerelmeddel apróbb, pénzügyi természetű vitád adódik, de ez segít a jövőben egyértelműbben látnotok az ilyen kérdéseket. Ha nincs kapcsolatod, régi szerelmed léphet ismét színre. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy régi holmi kerül a kezedbe, ami nosztalgikus érzéseket kelt benned. A hét második felében humoros, izgalmas szituációba kerülhetsz váratlanul. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, és még a szokásosnál is jobban működik a kommunikáció. Ha még nincs párod, kéretlen hódolód adódhat. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Kolosszális ötleted támad egy probléma megoldására, mely máris új lendületet ad számodra. Hála kreativitásodnak, egy újabb terv is felmerülhet, aminek a megvalósítása hosszabb távú projekt lesz. Kedvesed kissé féltékeny lehet, de hamar sikerül megnyugtatnod. Még várod a párod? Izgalmas flörtbe bonyolódhatsz. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét, ami új reménnyel tölthet el téged, és kitartásra ösztönöz. Szerelmeddel egy közös projekt megvalósítása ad témát, de meg kell egyeznetek egy kérdésben, mert anélkül nem klappolhat a dolog. Még nincs kedvesed? Olyasvalaki küld feléd jeleket, akiről nem is hitted volna, hogy többre vágyik. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyeid foglalkoztathatnak a napokban. Valaki kéretlen, de elgondolkodtató tanáccsal lát el ez ügyben. Ha párban vagy, egy harmadik személy miatt támad köztetek féltékenység, de hamar kiderül, senki sem állhat közétek. Egyedülállóként egy barátnőd férfirokona leplezetlen ostromlásodba kezdhet. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Fontos felismerésre jutsz egy olyan dolog kapcsán, melyet talán már magad is lefutott történetnek hittél. Gondold át, mit tehetnél az ügy érdekében. Pároddal a héten több időd maradhat a romantikázásra, ami éreztetni is fogja hatását érzelmileg. Ha még egyedülálló vagy, kiszemelted biztató jelet küldhet feléd. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Egy már-már elengedett álmodhoz jutsz egy lépéssel közelebb. A fordulat reménnyel és bizakodással tölt el. Pároddal játékos, humoros hetetek lehet, ami mindkettőtöket sok pozitív energiával tölt fel. Szingli vagy? Bemutatnak valakinek, akivel azonnal meglehet a közös hang és a szimpátia. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valakiben pozitívan csalódsz, és ezzel új alapokra helyeződik a kapcsolatotok. Kedveseddel közösen kaphattok egy remek hírt, emellett pedig egy jó lehetőség is adódhat, melyet érdemes lehet fontolóra vennetek. Szingliként valaki olyan tetszhet meg, aki sajnos nem jöhet szóba valami miatt. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy rég óta húzódó munkahelyi probléma kapcsán végre felcsillan a remény. Ez egy nagyságrendekkel stresszmentesebb hetet vetít előre. Szerelmeddel ugyan kevesebb időtök lesz kettesben, de ezek az órák minőségiek lesznek. Ha nincs párod, korábbi kapcsolatoddal összefüggésben jutsz fontos felismerésre. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük