Heti horoszkóp október 12-től 18-ig: a Skorpió jó hírt kap, a Bak pénzügyei javulnak

A napokban sokan örülhetnek pozitív fordulatoknak az élet több frontján: a heti horoszkóp elárulja, miben.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Őszies időre, mégis derűs napokra számíthatunk a következő héten: több olyan eseménnyel is kecsegtet a jövő, ami sokak arcára mosolyt csalhat, a szívekbe pedig bizakodást lophat.

A 12 jegy legszerencsésebbjei pénzügyi szempontból a Bakok, szerelmi vonatkozásban pedig a Skorpiók. Persze a többieknek is lesz miért örülni: karriert érintő előrelépés, jó lehetőségek és pozitív magánéleti fordulatok is várhatók. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Váratlan kiadásod lehet, ami kissé kibillenti a költségvetésed az egyensúlyából. Semmi pánik! Remekül kezelheted a helyzetet, és némi osztás-szorzás után stabilizálhatod a havi büdzsét. Szerelmed olyan dolgot árulhat el magáról, amit eddig nem tudtál. Ezáltal még jobban megismered, és kapcsolatotok is erősödik. Ha még egyedülálló vagy, egy férfi barátod részéről tapasztalhatsz közeledést: egyelőre kérdéses maradhat, hogy valóban jól érzékeled-e a jeleket. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Mind a munkában, mind a magánéletben egyre kiegyensúlyozottabbnak érezheted magad. Ez elindít egy önmagát gerjesztő folyamatot, lendületessé és energikussá tesz, az elkövetkező sikerélmények pedig csak fokozzák ezt. Kapcsolatodban romantikus esték és egy fontos megbeszélnivaló várhat rátok: ez utóbbit gördülékenyebben nem is tisztázhatnátok. Ha egyedülálló vagy, egy régi jelöltednek adhatsz ismét esélyt: hamar kiderül, hogy valóban megérdemelte-e. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valaki a környezetedben meglepő ötlettel állhat elő. Bár először kétségekkel fogadod, lehetőséged adódik kérdezni és alaposabban is megérteni, mire gondol pontosan. Végül még tovább is gondolhatod az elképzelést. Szerelmeddel szóba kerülnek a közös tervek és a jövőre vonatkozó fontos döntések. Ezek izgalmas és kellemes témát adnak a hétre. Nincs kapcsolatod? Érdemes letöltened egy társkereső alkalmazást, mert egy jóképű idegen csak téged várhat a temérdek jelentkező közt. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Előbújik belőled alkotó éned, és valami nagyszabásúba fogsz a napokban. Az is lehet, hogy egy új hobbira lelsz a kreatív tevékenység közben. Ez a dolog kikapcsol és feltölt, amire nagy szükséged lesz később: munkahelyeden ugyanis megpróbáltatás adódhat. Kapcsolatodban szinte röpködnek a szikrák, felizzik a levegő, és talán legszívesebben el sem mozdulnátok egymás mellől. Ha még várod a párod, egy régi hódoló próbálkozhat nálad ismét: ha zavar a közeledése, mondj határozott nemet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A napokban sok új terved születik, melyek megvalósítása egytől egyig izgalmas és kreatív feladat lehet. Bár egyik-másik idő- és energiaigényesebb, ez ne szegje kedved. A lényeg, hogy végül elégedetten nézhess végig a műveden. Emlékezz, a jó munkához idő kell! Szerelmi életedben váratlan, kedvező fordulat jöhet, akár párban, akár egyedül vagy. Egy rég remélt dolog valósulhat meg, ami sok-sok pozitív energiát és bizakodást ad neked a jövőre nézve. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Jó kedélyű és könnyed lehet a heted, aminek hatására rendkívül kreatívvá és tevékennyé válsz. Ezt mindenki észreveszi, de különösen a közvetlen környezeted. Bár akadhat valaki, aki lendületességedből hasznot is húzna, ne hagyd magad túlterhelni, hiszen az később károdra lenne. Ha párban vagy, hetetek a humor jegyében telik. Ezek a napok nagyon emlékeztethetnek a kezdeti időkre. Még egyedülálló vagy? Különleges dolog vár: a héten egy váratlan pillanatban, első látásra érhet a szerelem. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy hozzád közel álló illetővel, rokonnal vagy barátoddal várhat kisebb összezördülés, amit fontos minél előbb tisztázni. Ha nem így történik, akkor sajnos elmélyülhet a konfliktus, és nehezebb lesz helyrehozni az elmérgesedő helyzetet. Szerelmeddel sajnos kevesebb időtök lehet egymásra, de az együtt töltött esték, órák mindig tartalmasak és minőségiek lesznek, ami kárpótolhat. Nincs párod? Kifejezetten élvezheted a szingliség minden előnyét. Szabadabbnak érezheted magad, mint valaha. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Jó hírrel kecsegtet a hét: egy számodra kedves, fontos dologról lehet szó, mely ugyan apróság, mégis szívügyed. Ez a kedvező hír mosolygóssá és pozitívvá tesz egész hétre, és ezt a környezeted is észreveszi. Párod nem győz udvarolni, sugárzó lényed egészen elvarázsolhatja. Még várod a párod? Vonzerőd a tetőfokára hág: valaki fel is figyel rád, és megteheti az első lépést. Érdekes és ritka erős megérzésed lehet vele kapcsolatban, amire érdemes odafigyelni. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkahelyeden megszaporodhatnak a feladatok, és csak akkor boldogulsz zökkenőmentesen, ha minden teendőt alaposan megtervezel. Ellenkező esetben esélyes, hogy valamit elfelejtesz, ami kellemetlen helyzetbe sodor. Kedvesed a tanácsod kéri valamiben, és mivel lehet is benne tapasztalatod, a legjobb emberhez fordul. Nincs párkapcsolatod? Ha volt jelölted, most bonyolódik a helyzet: kiderül róla egy olyan információ, aminek hatására változik a véleményed. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Pénzügyeid javulnak, hála egy nemrégiben hozott változtatásodnak vagy megfontolt döntésednek. Sokkal tisztábban látod a közeljövő anyagi vonatkozásait, ám azt ne feledd, hogy a hirtelen túlköltekezést később meg is bánhatod. Szerelmeddel kis féltékenység adódhat, de hamar túljuttok a dolgon, ha őszintén megbeszélitek. Nincs párod? Valaki, aki régebben tetszett, most ismét felbukkan a láthatáron, váratlan érzéseket keltve benned. A következő lépés rajtad áll. Horoszkópos ékszer » 

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Jó hírekkel indul a heted: egy számodra fontos ügyben kedvező előrelépés történik. Szíved választottjával közösen elintézendő teendők várnak, de minden flottul halad, hiszen remekül működtök együtt. Most a kompromisszumkészségetekre is szükség lesz, mert egyik nap döntéshozatalra kerül sor. Ha még nincs párod, valaki titkon sokat gondol rád. Az illető ezen a héten végre rászánhatja magát a kezdeményezésre, és megszólíthat vagy megkereshet a neten. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Régi ismerősöddel hozhat össze újra a sors, és bár először nehezebben indul el a kommunikáció, végül szinte jobbá fejlődik a viszonyotok, mint egykor volt. Párkapcsolatodban arra érdemes figyelni, hogy a béke megtartása érdekében ne tartsd magadban a véleményed, mert ez egy időzített bombaként fenyegetné kapcsolatodat. Ha nincs párod, az online ismerkedés hozhat sikert: ha még nem regisztráltál, érdemes adnod a dolognak egy esélyt. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük