Heti horoszkóp augusztus 24-től 30-ig: a Szűzre nagy felismerés vár, a Kos jól jár anyagilag

A héten a szerencse különösen kedvezni fog néhány csillagjegy szülötteinek a heti horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Új hét, új esélyek - ezért akkor sem szabad búslakodni, ha az elmúlt napok nem tartogattak sok jót számodra. Most ismét tiszta lappal indulhatsz neki a hétnek, ez pedig akár nagy esélyeket is jelenthet.

Vannak, akiknek a következő napok anyagi szempontból lesznek szerencsések, de olyanok is akadnak majd, akik teljesen más szemszögből nézik majd az emberi kapcsolataikat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A hét közepén úgy tűnik, pénzügyeid pozitív irányba változnak majd. Érdemes viszont vigyázni, hiszen ami könnyen jött, az könnyen el is mehet, így inkább tegyél félre egy bizonyos összeget. Ha kapcsolatban élsz, a pároddal egy rég halogatott beszélgetésre kerülhet sor. Ha nincs kapcsolatod, a héten úgy érezheted, hogy ez hamarosan megváltozhat. Horoszkópos ékszer»

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jól indul majd a heted, hiszen nagy elismerést kaphatsz a munkában, ami a következő napokban is jókedvre derít majd. A pároddal meglehet, hogy az egyik fél kicsit több szenvedélyt szeretne a kapcsolatban, de ezt szerencsére tisztázni tudjátok. Ha egyedülálló vagy, most kicsit jobban vágysz a szerelemre, de romantikus filmek helyett inkább menj szórakozni a barátnőiddel - lehet, hogy itt talál rád az igazi. Horoszkópos ékszer»

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A hét első felében úgy érzed, hogy szinte elrepül az a pár nap, viszont utána lassulni látszik majd az idő. Pont ekkor próbálj megragadni minden értékes pillanatot. Szerelmeddel a következő nagy lépés is szóba kerülhet egy beszélgetés során. Ha nincs kapcsolatod, ne szomorkodj, hiszen a héten feltűnhet egy idegen, aki olyan érzéseket indít el benned, amiket már régen tapasztaltál. Horoszkópos ékszer»

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nagy bosszúság érhet a héten, amire úgy érzed, hogy nincs megoldás. A kezdeti kilátástalanság után viszont jóra fordulnak a dolgok, ám ehhez idő kell. A pároddal összekaptok, és előkerülhetnek régi sérelmek is, viszont végre ezeket is tisztázzátok. Szingliként úgy érzed, hogy jól megvagy egyedül, viszont a szíved mélyén nagyon vágysz egy kapcsolatra. Ez a héten tudatosul majd benned. Horoszkópos ékszer»

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Nem szándékosan, mégis megbánthatsz egy hozzád közel álló embert, így fontos, hogy minél előbb engeszteld ki egy kedves gesztussal. A kedveseddel szenvedélyes lesz a viszonyod, újra lángra kap a kapcsolat elején tapasztalt tűz. Szingliként zavarni fog, hogy sokan körülötted már megtalálták a szerelmet, de nem szabad ezen rágódnod, inkább élvezd az életet. Horoszkópos ékszer»

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A héten nagy felismerés várhat, ami negatívan és pozitívan is befolyásolhatja az életedet - ez attól is függ, hogyan reagálsz rá. Párkapcsolati szempontból nem igazán lesz mozgalmas a hét, de élvezitek az együtt töltött mindennapokat. Ha nincs szerelmed, használd ki az énidőt, kezdj valamilyen önfejlesztő hobbiba, ami sok önbizalmat is adhat az élet minden területén. Horoszkópos ékszer»

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Fontos döntéseket kell hoznod a héten, ám minden esetben próbálsz majd a lehető legjobban választani, ennek pedig meglesz az eredménye. A párod végre olyan oldalát is megmutathatja, amit nem ismertél, és ez megerősíti a bizalmadat. Egyedülállóként a héten akár a nagy szerelem is rád találhat, próbálj esélyt adni a kínálkozó lehetőségeknek. Horoszkópos ékszer»

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Rosszul indulhat a heted, de ha megpróbálsz a jó dolgokra koncentrálni, akkor a viharfelhők is gyorsabban vonulnak majd el. A párkapcsolatod sem alakul jól a héten, de egy őszinte beszélgetéssel sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz. Ha szingli vagy, a héten a barátaid társasága húzhat ki a szomorúság gödréből, élvezd ki a velük töltött perceket. Horoszkópos ékszer»

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A héten szinte szárnyalsz majd a munkahelyeden, amit a főnök is észrevesz majd. Ez megerősít majd abban, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Ha szerelmes vagy, vigyázz, mert más is érdeklődhet a kedvesed iránt, de a kapcsolatotok ezt a próbát is kiállja. Szingliként úgy érzed, még nem állsz készen egy komolyabb kapcsolatra, inkább értékeled, amid van. Horoszkópos ékszer»

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Mozgalmas hét elé nézel, viszont vigyázz, mert akár túlhajszoltsághoz is vezethet a nagy fokú pörgés. A kedvesed valami különleges dologgal lephet meg, aminek te szívből örülsz majd, még ha ez egy kis apróság is. Ha jelenleg nincs párod, használd ki az alkalmat a szórakozásra vagy olyan tevékenységre, amit rég csináltál már, és jókedved lesz tőle. Horoszkópos ékszer»

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kissé szeszélyes lehetsz a héten, amit a környezetedben élők is észrevesznek. Próbáld megfogadni a tanácsaikat, hiszen csak jót akarnak. A szerelemben jó időszak vár rád, kedveseddel érezhetően izzik majd köztetek a levegő. Ha egyedülálló vagy, most kicsit magányosnak érezheted magad, de mindig lesz egy barát, aki segít túljutni a nehéz időszakon. Horoszkópos ékszer»

Halak (II. 20 - III. 20.)

Nagy szerencse ér majd a héten, próbáld meg kihozni belőle a legjobbat, legyen szó akár munkahelyi vagy kapcsolati változásról. A pároddal kicsit összekaptok, de sikerül majd felnőttként megbeszélni a problémákat, így gyorsan kibékülhettek. Szingliként új lehetőséget látsz az online társkeresésben, ez a nyitottság akár egy új kapcsolatot is eredményezhet. Horoszkópos ékszer»

Ezt is szeretjük