Heti horoszkóp augusztus 17-től 23-ig: az Ikrek anyagi gyarapodásra számít, a Kosnak igaza lehet
A forró, nyári napok jó energiákat tartogathatnak a heti horoszkóp szerint.

no-telefon
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Folytatódik a forró nyár: az új hét nemcsak egyre tüzesebb érzelmeket tartogat sokak számára, de anyagi gyarapodást is hozhat.

A következő napok fontos beszélgetéseket is tartogathatnak, melyek a jövő szempontjából lehetnek meghatározóak. A horoszkóp szerint lesz, akinek régóta kétségbe vont igaza is bebizonyosodhat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Bár hosszú ideje állíthattál valamit, mindeddig kétségbe vonhatták igazad: most mégis bebizonyosodhat, hogy te gondoltad jól a dolgot. Kezeld kellő szerénységgel a helyzetet, máskülönben vita kerekedhet. Pároddal közösen kaphattok egy remek hírt, ami erősítheti összetartásotokat. Ha egyedülálló vagy, kiszemelted felől érkezhet egy biztató jel. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Heted harmonikus és nyugodt lehet, amit Bikaként különösen nagyra értékelsz. Munkahelyi feladataid gördülékenyen haladhatnak, magánéletedben sem várható különösebb bökkenő. Szíved választottjával egy közös program szervezése ad izgalmas témát. Remekül működhet köztetek a kommunikáció. Szingliként az online ismerkedés tartogathat sikert: ketten is küzdhetnek kegyeidért. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid nagyon kedvezően alakulhatnak, egy várt vagy váratlan forrásból ugyanis pénzhez juthatsz. Érdemes alaposan átgondolnod, hogyan osztod be. A féktelen költekezést később megbánhatod. Pároddal romantikahegyek várhatnak a héten. Ha még várod a párod, egy barátnőd mutathat be egy helyes pasinak: az illetővel azonnal megtaláljátok a közös hangot. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Mozogni vágyhatsz, és természetbe menni: nem egyszerű átvészelni a munkanapokat, de jutalmazd meg magad egy kellemes kirándulással hétvégén! Jól fog esni a testednek-lelkednek. Kedvesedben nagyszerű partnerre lelsz ebben. Az élmény még közelebb vihet titeket egymáshoz. Egyedülállóként meglepetés vár: régi szerelmed bukkanhat fel a láthatáron, ami váratlan érzéseket kelthet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Döntéshelyzetbe kerülsz, ám a két út közt nehéz választani: a pro és kontra érvek rengetegében összezavarodhatsz, és ha sokáig latolgatsz, két szék közt a pad alá esel. Most érdemes lehet egy percre félretenni az észérveid, és azt is meghallgatni, mit súg a szíved. Szerelmi életedben egy régen remélt fordulat jöhet, ami pozitív érzésekkel tölthet fel a következő napokra. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Kreatívabbik éned bújik elő belőled, és elkaphat az alkotási vágy. Most valóban látványos dolgot hozhatsz létre, de vigyázz, hogy ne vágd túl nagy fába a fejszéd, és alaposan gondold át, amit elképzelsz magadnak. Kedveseddel kisebb féltékenységi vita kerekedhet, de hamar elillan. Ha nincs kapcsolatod, most kifejezetten élvezheted a szingliség minden előnyét. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy sok szervezést és átszervezést igénylő tennivaló szegheti keresztül, amit a hétre terveztél, de szerencsére gyorsan és könnyen alkalmazkodsz az új helyzethez. Szíved választottjával valószínűleg kevesebb alkalmatok lesz kettesben lenni, de a közös órák ezáltal még értékesebbé és tartalmasabbá válnak. Ha még keresed a párod, jó, ha tudod, valaki nagyon sokat gondol rád mostanában. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyeid foglalkoztathatnak a héten. Rájössz, hogyan spórolhatnál meg pénzt, és hol veszítesz a kelleténél többet. Ezek a felismerések hosszú távon is jó hatással lehetnek költségvetésedre. Szerelmeddel kisebb vita jöhet, ám ezzel semmi baj: ilyenkor mindig jobban megismeritek egymást, és csiszolódik a kommunikációtok. Szingliként egy izgalmas flört ígérkezhet a hétre. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Jó hírekkel indul a hét: egy régen dédelgetett álmodhoz kerülhetsz egy lépéssel közelebb. Pároddal sikerül megbeszélnetek egy korábbi problémát vagy félreértést, így egy új fejezet indulhat el kapcsolatotokban. Ha még nem találtad meg a szerelmet, járj nyitott szemmel a napokban: jövendőbeli párod arra járhat, amerre te. Kérdés, hogy észreveszitek-e egymást. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Szívességet kérnek tőled, amit talán nem lesz egyszerű teljesíteni, de a te lelkednek is jól eshet a jó cselekedet. Egy tanáccsal is nagyon sokat segíthetsz. Pároddal felforrósodhat köztetek a levegő, leginkább egymás társaságában érzitek jól egymást. Szingliként sokat gondolhatsz egy bizonyos illetőre, ezzel azonban nem kerülsz közelebb: vedd fontolóra, hogyan tehetnél az ügy érdekében. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Hatékony lehetsz a munkában, és otthoni feladataiddal is, így sokkal több időd marad saját magadra, mint máskor. Érdemes ezt az énidőt a lehető legtartalmasabban eltöltened: csináld azt, amihez leginkább kedved van, és ne keress magadnak feladatot ezekre az üresen maradt alkalmakra. Szerelmi életedben pozitív energiák léphetnek működésbe: kedved szerint alakulhatnak a dolgok. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Úgy tűnik, anyagi helyzeted stabilizálódni látszik, ami megnyugvással tölthet el. Kirajzolódik előtted, mire mikor és mennyit tudsz költeni úgy, hogy megfelelő mennyiségű pénzt spórolsz. Kapcsolatodban a humoré és a játékosságé lehet a főszerep a héten. Szingliként a nevetéseddel foghatsz meg valakit: a férfival már korábban is ismerhettétek egymást. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük