Heti horoszkóp április 20-tól 26-ig: a Bak pénzhez jut, a Nyilas jó hírt kap

Pozitív energiák erősítik az embereket a következő napokban.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A következő napokban mindenki számára jó hír lehet, hogy pozitív energiák járnak, erősítve az emberek kitartását, optimizmusát.

Noha sokan azt gondolhatják, a négy fal közt töltött napok eseménytelennek ígérkeznek, erre rácáfol a horoszkóp: jó hírek és anyagi gyarapodás is jöhet a héten.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Energikus és pozitív lehetsz a héten, ami nagy ajándék a megpróbáltatások időszakában. Valaki, aki hozzád közel áll, esetleg veled is él, szomjazhatja optimizmusod. Támogasd őt szavaiddal, hogy jobb kedve legyen. Ha kapcsolatban vagy, kisebb vita adódhat, de hamar elillan, ha végighallgatjátok egymást. Nincs párod? Egy online ismerkedő oldalon humorával foghat meg egy pasi. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Döntéshelyzetbe kerülhetsz. Mivel a dolog a távoli jövődre hatással lesz, érdemes alaposan végiggondolnod a dolgot. Ismét kiderülhet, kedveseddel milyen remek páros vagytok, mert közösen oldotok meg egy problémát. Szingliként egy férfiismerősöd bókokkal bombázhat: ha tetszik neked, bátran flörtölj vele a chaten! Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Tele lehetsz ötletekkel és tervekkel. Igaz, ezek némelyikét csak később lesz lehetőség megvalósítani, de így legalább alaposan végiggondolhatod. Ha van kapcsolatod, rájöhettek, hogy a jövőt érintő elképzeléseitek milyen sok pontban megegyeznek. Szingli vagy? Most jóleshet nyugalomban lenni, félretenni az ismerkedést. Töltődj, hamarosan jön a fordulat. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Bár a négy fal közt nem feltétlen lesz mindig kitörő jókedved, ezt próbáld tudatosan kezelni. Természetes, hogy ezek a napok másképp telnek. Igyekezz elfoglalni magad, űzd kedvenc otthoni hobbijaid, kreatívkodj, olvass! Pároddal érdemes többet beszélgetned, ez is segíthet. Szingliként kissé magányos lehetsz most, de egy társkereső mobilapp ismerkedési lehetőséget ad. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy rég tologatott problémára eszelhetsz ki egy jó megoldást. Ez nagy büszkeséggel, egyúttal megnyugvással tölthet el. Ha kapcsolatban élsz, párod tanácsod kérheti egy kérdésben. Figyelj rá, hogy megértsd, pontosan miben segíthetsz. Ha nincs párod, egy férfiismerősöddel egyszerű chatből bontakozhat ki perzselő flört. Ígéretesnek tűnhet a dolog. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Fontos kérdésben kell döntened a napokban. Ha szükségét érzed, ragadj telefont, és kérdezd meg tapasztaltabb ismerőseid véleményét. A fő, hogy szíved és eszed egyaránt szóhoz jusson. Szíved választottja segítségét többször is kérheted a héten, ezzel bebizonyosodhat, számíthatsz rá. Még keresed a párod? Egy ismerkedős weboldalon siker várhat. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki örömhírrel örvendeztethet meg, ami sok erőt adhat neked. Feladataiddal lendületesen haladhatsz a héten. Ha dolgozol, akkor felettesed meg is dicsérhet, ami nagyon motiváló lehet a számodra. Kapcsolatodban itt az őszinteség ideje: egy félresöpört probléma lel megoldásra. Ha szingli vagy, exed juthat eszedbe gyakran. Most sok minden letisztulhat benned. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Ügyelj jobban egészségedre. A négy fal közt is nyílik alkalom mozogni. Ha nem teszed, rosszabb lehet a közérzeted. Pároddal a héten a szokásosnál kevesebb időtök lehet egymásra, de ne csüggedj: közös óráitok kárpótolnak mindenért. Egyedülállóként egy ismerősöd küldhet feléd jeleket a neten: lehet, hogy szívesen beszélgetne veled mint leendő párral? Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Heted jó hírekkel indulhat, valami olyan vonatkozásában, ami szívügyed. Mosolyod másokra is átragad, és sok pozitív energiát adsz át észrevétlenül. Párod csodálattal nézhet rád, most egészen lenyűgözheted kisugárzásoddal. Ha nincs párod, egy online társkeresőn elsöprő élmény várhat: egy beszélgetés, melyre sokáig emlékezni fogsz. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Anyagi gyarapodásra számíthatsz a napokban. Valaki visszautalja kölcsönadott pénzed, vagy egy régi könyvbe csúsztatott bankjegy kerül elő? Bármi is lesz, vasárnapra több pénzed lehet, mint gondoltad. Kedveseddel egy távoli jövőben megvalósítható utazás ad izgalmas témát. Szingliként olykor magányos lehetsz, de ne feledd, majdani párod ugyanígy vár rád. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Ha otthonról dolgozol, vagy továbbra is be kell járnod, munkádban minden flottul mehet a héten. Otthoni feladataidra is marad időd, így nem érzed azt, hogy rád szakadnak a teendők. Pároddal nosztalgikus hangulatban telhet a hét. Felidézhetitek korábbi kedves emlékeiteket. Ha nincs párod, egy régi jelöltedre bukkanhatsz a neten: nyomozz kicsit, mi lehet vele! Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Valaki szívességet tehet neked, ami nagyon jól jöhet a napokban. Kihúzhat egy kellemetlen helyzetből. Szerelmeddel nagy beszélgetés várhat. Most az eddiginél is jobban megnyílhattok egymásnak, lelkileg közelebb kerülhettek egymáshoz. Ha még várod a párod, egy barátnőd, ismerősöd jóképű rokona járhat lépten-nyomon az eszedben. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Ezt is szeretjük