Heti horoszkóp március 23-tól 29-ig: az Oroszlán elismerésre, a Halak pénzre számíthat

Rendhagyó, mégis sikeres hétre számíthatunk a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a kialakult helyzetben a legtöbb ember napjai másként alakulnak, mint az megszokott volt, az élet nem áll meg, sőt, apró örömök csempészhetnek mosolyt a napokba.

A hét az emberi kapcsolatok erősödését is hozhatja a baráti viszonyok tekintetében, aminek nemcsak a csillagok állása, de talán épp a közösen töltött idő hiánya, annak felértékelődése is lehet az oka. Mi mást jósol még a horoszkóp?

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó híreket kaphatsz hét elején. A dolog váratlan lehet, de annál pozitívabb, és ez vidám napokat vetít előre még akkor is, ha most sok minden rendhagyó módon alakul. Munkatársaiddal egy kisebb félreértés alakulhat ki, amit online bonyolultabb lehet rendezni. Párkapcsolatodban előrelépés jöhet egy régóta húzódó kérdésben, amit végre alaposan átbeszéltek. Szingli vagy? Megpillanthatsz egy új, jóképű jelöltet az interneten. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Otthon tartózkodás ide vagy oda, pozitív hétnek ígérkezik ez a mostani, hiszen a munkáddal járó feladataiddal a kívánt ütemben haladhatsz. Szerencsés vagy, hogy nem zökkent ki végzetesen a megváltozott helyzet, türelemben, kitartásban sem lesz hiány. Kedveseddel a hét alkalmat ad egy-egy mélyebb, meghatározó beszélgetésre. Ha egyedülálló vagy, levélben megkereshet az egyik exed. Ez meglephet, és váratlan érzelmeket ébreszthet benned. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid egyre jobbnak tűnnek, de vigyázz, ne bízd el magad! Első körben inkább spórolj, ne költsd el már jó előre, gondolatban a plusz pénzed javát! Az otthon töltött napok nagyszerű alkalmat adnak rá, hogy alaposabban is átgondold majdani költségvetésed, és hogy hogyan spórolhatnál. Ha párban vagy, közösen kell döntésre jutnotok egy távoli jövőt érintő kérdésben. Szingliként flörtbe bonyolódhatsz egy férfiismerősöddel online. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Az otthon töltött napok valahol jót is tehetnek neked, ha mostanában kissé túlhajszolt voltál. A héten egyébként döntés előtt is állhatsz, amiben légy óvatos: ha túl sokáig töprengsz, elhúzod, akkor könnyen lehet, hogy két szék közt a pad alá esel. Vacillálás helyett fókuszálj, és vedd sorra a pro-kontra érveket, hogy ne csússz le semmiről! Szerelmeddel közös terv kerülhet szóba, és egy következő lépcsőfok kilátásba. Egyedülállóként egy társkereső oldal hozhat sikert: a pasi a humorával, szövegével foghat meg. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kollégáiddal úgy is nagyszerűen felveheted a ritmust, ha most online dolgoztok együtt. Hatékonyságodat mások is észreveszik. Bátran hozakodj elő ötleteiddel, mert a főnököd elismerheti azokat. Kollégáidtól ugyancsak jóleső elismerést kaphatsz. Szíved választottja segítséged kérheti egy számára fontos ügyben. Támogasd és segítsd, hisz ez is a kapcsolat része. Szingli vagy? Sajnos most üresben telhet a hét, de közeleg egy várva várt fordulat. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valakinek szívességet tehettél korábban, de a köszönet talán nem olyan volt, mint amit vártál. Ha úgy érzed, bizonyos idő elteltével megbeszélnéd, ragadj telefont, és tedd higgadtan! Pároddal, ha együtt éltek, új dimenzióba kerülhet kapcsolatotok. Olyan témák kerülnek elő, amelyek végtelenül elmélyítik viszonyotokat. Ha nem éltek együtt, erre online is sor kerülhet. Még várod a nagy Őt? Komolytalannak vélhetted, de egy letöltős mobilappon találkozhatsz össze egy izgalmas férfival. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Hét elején email érkezik: új lehetőség állhat elő a karrieredben, ami egy új munka vagy pozíció is lehet. Ismerkedj meg alaposabban is a feladattal, nem minden arany, ami fénylik! Szerelmed kissé féltékeny lehet egy közös ismerősötök miatt. Feltétlenül beszéljétek meg őszintén! Ha nincs párod, egy barátnőd ajánlhat figyelmedbe valakit, de egyelőre bátortalan lehetsz. Gondold át, ha idő kell, ám a megérzéseid ne nyomd el! Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Hét közepén egy hozzád közel álló valakitől kéretlen tanácsot kaphatsz. Elsőre felbosszanthat, de igyekezz kedvesen leépíteni a fogadatlan prókátor szerepébe helyezkedő illetőt. A napokban egyébként kissé aggodalmaskodó lehetsz, de igyekezz önuralmat gyakorolni: fő az optimizmus! Ha párban vagy, egy kisebb félreértés vethet árnyékot a hetetekre, de végül tisztázódik. Ha nincs párod, azt érezheted, nagy a csend, de valaki titkon nagyon sokat gondol rád. Ki lehet ő? Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Olykor kissé magányosnak érezheted magad, de ilyenkor érdemes telefont ragadnod, vagy felnézned a netre: az otthon töltött napok alatt sem vagy elvágva ismerőseidtől, barátaidtól, rokonaidtól! Pároddal nosztalgikus hangulatban telhetnek a napok: régi emlékeitek sorra törhetnek elő, sok-sok vidám pillanatot okozva. Ha szingli vagy, régi jelölted juthat sokszor eszedbe, sőt, talán újra érdekelni kezd. Légy őszinte magadhoz, mit is érzel. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Az otthon töltött napok dacára sem jut több időd pihenni, sőt, sajnos sok minden merül fel, amit meg kell csinálnod. Mindeközben büszke is lehetsz magadra, amiért lendületesen haladsz ezekkel a dolgokkal. Kitartásod szinte végtelen. Pároddal remek lehet most a kommunikáció. Egy régebbi félreértés is tisztázódik, ami még vicces is lehet utólag. Ha nincs párod, felmerül, hogy egy közös ismerős által valakivel megismerkedj a jövőben. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Az otthon töltött napok során kreatívabbik éned bújik elő belőled. Most valóban jól működhet szépérzéked, és egy kis újítást viszel otthonodba. Akár a bútorokat rendezed át, akár egy szép festményt készítesz a falra, a végeredmény szuperül sikerülhet. Párban kedvesed tanácsát kérheted egy olyan kérdésben, ami a karriered érinti, ám ő rádbízza a döntést. Egyedülállóként váratlan irányból érkezhet hozzád egy félreérthetetlenül flörtölő üzenet. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Anyagi helyzeted aggaszthat, de egy jó terv kizökkenthet a töprengésből. Az is segíthet, ha valakivel - akár telefonon - elbeszélgetsz róla, mitől tartasz pontosan. Jó hír, hogy hét végén valamilyen bevételed jöhet. Párkapcsolatodban kissé felborzolódnak a kedélyek. Szíved választottjára egy harmadik miatt lehetsz féltékeny, de hamar megnyugodhatsz. Szingli vagy? Valaki első látásra megtetszik ismerőseid ismerősei közt a közösségi oldalon. Egy kis nyomozgatás nem árthat! Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az anyaság témakörét boncolgattuk. Tényleg az anyukák a rossz, az apukák pedig a jó zsaruk? Magányosak az anyukák a mai világban? Milyen a munkába visszatérő anyák helyzete Magyarországon? Frusztrálóak az anyainfluenszerek? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ Semjén Nóra anyainfluenszer, valamint Fehér Ági, a Femina főszerkesztője és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük