Heti horoszkóp május 13-tól 19-ig: a Szűz pénzügyei javulnak, a Kos előtt megcsillan a remény

Szép tavaszi hét előtt állunk, melyben sok pozitív energia dolgozik majd.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szebb tavaszunk aligha lehetne, de ígéretesebb legalábbis semmiképp! Most ugyanis dongó méhrajként áramlik a pozitív energia a levegőben, és ez sok mindenkire kedvezően hat.

A pénzügyek és a régi remények tekintetében lehet a legkecsegtetőbb az elkövetkezendő pár nap. Persze, a szerelemben is történik előrelépés. Lássuk, kinek mit hozhat a hét!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Felcsillan a remény, hogy elérj egy számodra fontos és jelentős célt. Most ne engedd el ezt a kapaszkodót, élj vele! Ha újfent meghiúsul, akkor viszont gondold át, hogy új célt tűzz ki magad elé. Párod megnyilvánulása nem lesz épp kedvedre való, de, ha őszintén megbeszélitek, ez építeni fogja kapcsolatotokat. Szingliként kéretlen hódolód adódhat. Hárítsd el bátran, és várd az igazit! Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Vidám heted lehet, a tavaszillat és a napsütés szinte elvarázsolhat. Tegyél jó nagy sétákat, ha csak van rá módod, a természetben! Szíved választottja egy vallomásával megerősíthet abban, hogy valóban ő az, akire vártál. Ha még várod a párod, akkor a napokban elérkezhet a sokat remélt megismerkedés: mintha az álmaidból pattant volna elő az illető. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Kisebb hiba csúszhat számításaidba, ami először bosszanthat, de a sok jó energia és a tavaszi napsütés hatására egykettőre elszállnak rossz érzéseid. B terved még jobb lesz, mint az A! Ha párban vagy, elő kell vennetek kompromisszumkészségeteket egy döntés meghozatalában. Szingliként exeddel futhatsz össze, és egész más érzések ébredhetnek benned, mint korábban. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Lényegesen pozitívabb és jókedvűbb leszel a napokban, mint ezelőtt. Ha korábban bántott valami, most átlendülhetsz, és új erőre kapva felülkerekedhetsz rajta. Kedvesed egy ötlete először váratlanul érhet, de adj egy esélyt, hallgasd meg indokait! Egyedülállóként megtetszhet valaki, akiről egyáltalán nem tudsz semmit: ne hagyd veszni, tégy valamit! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Elszántságod nem ismer határokat. Most sorra születhetnek jobbnál jobb ötleteid. Így hat rád ez a nagyszerű tavaszi idő és a sok-sok pozitív energia. Szerelmed kéréssel, szívességkéréssel fordulhat feléd. Jóleshet bizalma, de tegyél is azért, hogy segíthess. Ha még keresed a párod, egy online társkeresőn érdemes szétnézned. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Anyagi szempontból különösen kedvezőek számodra a napok. Pénzügyeid pozitívan alakulnak, ami egyrészt egy korábbi jó döntésednek, másrészt egy jelenlegi, plusz bevételi lehetőségnek lehet köszönhető. Párod kissé féltékeny lehet rád, ami imponálhat, de ne ess át a ló túloldalára! Szingliként jeleket tapasztalhatsz kiszemelted felől. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Csodás heted lehet, a tavaszi levegő minden lélegzetvétellel feltölt. Energikusságodat a főnököd is észreveheti. Amennyiben kapcsolatban vagy, a játékosság és a humor jellemezheti a heteteket. Egyedülállóként nem hatalmasodik el rajtad a magány, ellenkezőleg: az egyedüllét előnyeit most különösen élvezheted. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Vigyázz fokozottan az egészségedre, mivel, ha felelőtlenebbül állsz a dolgokhoz, utolérhet egy megfázás vagy egyéb kellemetlenség. Pároddal egy harmadik személy zavarhat be a képbe, aki azonban nem ér célt, amennyiben szerelmetek elég erős. Ha nincs épp kedvesed, akkor riválisra ismerhetsz egy másik nőben, jelölted meghódításában. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Kisebb hibát véthetsz a munkahelyeden, de, mivel nem ijedsz meg tőle, sikerül gyorsan korrigálnod azt. Dekoncentráltságod hátterében a híres-neves tavaszi fáradtság állhat, még mindig. Próbálj többet pihenni! Szerelmi életedben szingliként egy rokonod közbenjárásával történhet előrelépés. Párban felizzik közöttetek a levegő. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Közvetlen környezetedben pletyka ütheti fel a fejét. Jobb, ha ebből kimaradsz, bármennyire is fúrja az oldalad, igaz vagy sem. Hosszútávon a legjobb a diplomatikus hozzáállás. Ha van kapcsolatod, egy kisebb vitától eltekintve harmonikus hetetek lehet. Ha nincs párod, egyik régi jelölted ismét felbukkanhat a láthatáron, felkeltve érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Valakitől jó híreket kapsz hét elején, ami sok erőt és pozitív energiát ad a napok megpróbáltatásainak, kihívásainak, feladatainak átvészelésében. Pároddal egy kisebb utazás gondolata merülhet fel, ami izgalmas, kellemes tervezgetésre ad alkalmat. Szingliként egy barátnős kiruccanás alkalmat adhat egy férfit megismerni, akivel kialakulhat valami. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A héten karriered kerülhet fókuszba. Felmerülhet egy változtatási lehetőség, melyet érdemes megfontolnod. Vajon hogyan hatna hosszútávon pályafutásodra? Vigyázz, a legkedvezőbbnek tűnő ajánlattal is bánj kritikusan! Szerelmi életedben egy régi reményedhez kerülsz egy lépéssel közelebb, mind egyedülállóként, mind párban. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Kép: Getty Images.

Ezt is szeretjük