Heti horoszkóp november 6-tól 12-ig: a Halak sikeres, a Skorpió kellemesen csalódik

Sok kihasználatlan pozitív energia tornyosul fel a héten, amivel érdemes valamit kezdeni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kitárulkozó lehetőségek, rengeteg impulzivitás, váratlan események jellemzik az elkövetkezendő hetet. Ha te is úgy akarod, és rákészülsz, némi szerencsével kamatoztatni tudod a kedvező csillagállásokat.

Lehet, hogy a munkahelyeden érnek kellemes meglepetések, melyek előmozdítják a karrieredet, vagy a magánéletedben áll be a régen várt változás. Olvasd el a csillagjegyedre vonatkozó előrejelzést!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Érdemes várnod a nagy döntésekkel a munkahelyeden. Egy kollégád jó tanácsa révén nagy lehetőséged adódik karriered egyengetésében. Meglepetésben lehet részed, ami visszaadja az önbizalmadat, és bizakodásra ad okot a jövőt illetően. Pároddal a nyugalom napjait élhetitek most, és pont ez hiányzott a kapcsolatotokból. Szingliként adj egy esélyt annak, aki régóta kerülget, és randira hívott téged. 

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Most végre megtalálhatod a közös hangot a téged körülvevő emberekkel, mind a munkahelyeden, mind a családodban. Egy apró pénzügyi szerencsével az anyagi helyzeteden is javíthatsz, így nekiállhatsz tervezgetni. A párkapcsolatodra egy régi esemény vet árnyat, de hét végére meg tudjátok beszélni. Egyedülállóként engedd szabadjára az érzelmeidet, mert lehet olyan, aki erre vár már hónapok óta. 

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Végre elengedhetsz minden félelmet, ami a hetekben gúzsba kötött. Valaki a rokonaid közül biztosíthat támogatásáról, így esélyed lesz valóra váltani az egyik tervedet. A munkahelyen a lazítás időszaka következhet. A párod egy őszinte vallomást tehet, ami bizakodásra adhat okot a komoly jövőt illetően. Ha egyedül élsz, egy olyan programra kaphatsz meghívást, amit a felmerülő lehetőségek miatt kár visszautasítani. 

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A hivatalos ügyek intézésére alkalmas lehet ez a hét. A munkahelyeden úgy érezheted, hogy végre nem vagy önmagad akadálya, így a főnökeid is értékelik a felszabadultságodat. Ha párkapcsolatban élsz, egy közös beszélgetés után mindketten érzelmesebben állhattok egymáshoz, ez meglátszódhat a testi kapcsolatotokon is. Szingliként itt lehet az idő a nyitásra, egy társaságban összejöhetsz valakivel, aki komolyabb egy futó kalandnál. 

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha következetes maradsz, véghez sikerülhet vinni azt, amibe a munkahelyeden belefogtál. A belefektetett energia megtérülhet a héten, anyagilag és erkölcsileg is. A pároddal megbeszélt hosszabb közös program tervezgetése mindkettőtöket izgalommal tölthet el, ne rontsátok el féltékenykedéssel. Ha egyedülálló vagy, úgy érezheted, hogy ragyogsz, és vonzod a férfiak tekintetét. Emiatt most valószínűleg több hódoló közül kell választanod. 

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A jól beosztott idő miatt a héten mindennek a végére érhetsz, és ez meghozhatja a gyümölcsét. Anyagiakban gyarapodhatsz, ha jól takarékoskodtál az elmúlt hónapokban. Egyik rokonod kedveskedhet neked, és emiatt jókedvű és bizakodó leszel. Ha a pároddal élsz, engedd kicsit lazábbra a gyeplőt, mert meghálálja majd. Szingliként ketten is felbukkanhatnak a múltadból, okosan válassz, mert ez kihat majd a jövődre. 

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Döntéshelyzetbe kerülhetsz a kollégáiddal szemben, és ha nem a pillanatnyi hangulatodnak engedsz, szerencsésen kerülhetsz ki belőle. Olyan élményben lehet részed, ami fizikailag és lelkileg is feltölt, és biztosíthatja a plusz energiákat a hétre. A kedveseddel a várva várt program közelebb hozhat titeket, és az elmúlt hónapok feszültségét is elsimíthatja. Most jött el az az időszak, amikor a szingli lét minden előnyét kiaknázhatod a barátnőiddel. 

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Egy ismerős tűnhet fel a múltból, és a régi sérelmeket tisztázva új lehetőségek nyílnak meg előttetek. A munkádban egy olyan kollégád segíthet neked, akitől nem vártad volna. A pároddal érdemes türelmesnek lenned, mert így gyorsabban lecsillapodhatnak a kedélyek. Ha nincs párod, most érdemes lehet a tervezett változtatást véghezvinned. Az új külsőd ugyanis potenciális partnereket sodorhat az utadba hamarosan. 

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A józan ítélőképességed megmenthet egy szerencsétlen helyzettől. A munkahelyeden a főnökeid végre elismerhetik az utóbbi időszak kemény munkáját. A kedvesed olyan tervvel állhat elő, amit legszívesebben elvetnél, de ha támogatod őt, kifizetődhet majd a kapcsolatotokban. Ha egyedülálló vagy, a kollégáid hívhatják fel a figyelmedet arra, hogy valaki intenzíven érdeklődik utánad. Érdemes lehet bátorítani egy közös beszélgetéssel. 

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A tervezett utazás elől elgördülhetnek az akadályok, most már bátran álmodozhatsz. Valaki, akivel régebben jót tettél, most viszonozhatja a szívességet. Ha távol kerültél az utóbbi időben a kedvesedtől, itt lehet az idő egy kicsit engedned, átbeszélni a problémákat. Szingliként egy közösségi eseményen, tanulás vagy sport közben megismerkedhetsz egy idegennel, aki olyan hatással lehet rád, amit már régen éreztél. 

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ha időt és energiát fektetsz a munkahelyi feladataidba, a kreativitásod által kiemelkedőt nyújthatsz. Egy régi sérelem miatti konfliktust sikerülhet feloldanod, és az illetővel újra jó lesz a viszonyod, ami örömmel tölthet el. A kedveseddel minden eddiginél szenvedélyesebb napokat élhettek meg. Ha még nincs párod, ne utasítsd el azt, aki a múltadból feltűnhet. Nem törvényszerű, hogy az újrakezdett kapcsolatoknak nincs jövőjük. 

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A munkahelyeden mindenki tőled kérhet tanácsot, és segítőkészségedet a főnökeid is méltányolhatják. Egy váratlan vendég felbukkanása új lehetőségeket vethet fel, így neki tudsz állni egy régen tervezett projektnek. A párkapcsolatodban szenvedélyes napok jöhetnek, melyek éjszaka teljesedhetnek ki igazán. Szingliként véget kell vetned a bezárkózásnak, mert most lehetsz csúcsformában testileg és lelkileg is, készen egy új kapcsolatra. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük