Heti horoszkóp október 2-től 8-ig: a Halak új reményt kap, a Bak jó segítséget

Pozitív héttel kezdődik az őszt felező október.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha néha úgy is érzi az ember, hogy kiszalad a lába alól a talaj, vagy nincs, amibe kapaszkodjon, vagy amiben higgyen, mindig van ok remélni, mint azt ez a hét is bizonyítja: most sokak felé érkeznek megerősítő, segítő, reményt adó hatások.

Természetesen a romantikus október eleji napokban a szerelem is kulcsszerepet kap, ami ugyancsak örömteli, emlékezetes pillanatokkal teszi izgalmasabbá a hetet vasárnapig.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kos vagy? Horoszkópod anyagi gyarapodást ígér a számodra. Vigyázz, hogy ne dőlj be a benned ébredő költekezési vágynak: egyszer a hó vége is elérkezik majd! Pároddal egy-egy apró vita gördülékeny megoldása bizonyítja, hogy remekül kommunikáltok. Szingliként az online ismerkedés hozhat új szerelmet.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Az októberi idő tökéletesen összhangban van azzal a csenddel és nyugalommal, amire neked most szükséged van. A napokban életed több területén sikerül a számodra oly fontos harmóniát meglelned. Pároddal egy mély beszélgetés visz még közelebb, szingliként olyan férfi bukkan fel, aki lelki társad is lehet.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként a munka az, ami számodra most a legtöbb pozitív élményt adhatja. Kitartásod és szorgalmad meghozza megérdemelt gyümölcsét. Párkapcsolatodban harmónia uralkodik, és a humor is beköltözik hozzátok erre a hétre. Ha nincs párod, egy férfit sziporkázásoddal egészen lenyűgözöl a napokban.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Karrieredet érintő változás lehet a közeljövőben, melynek előszele már a napokban érződni fog. Kaphatsz egy jobb ajánlatot, de főnököd is tehet megjegyzést előléptetésedre. Pároddal felerősödnek köztetek a szexuális energiák. Ha nincs párod, aligha tudnak neked ellenállni a férfiak: mosolyogj jelöltedre!

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlánként könnyed és vidám heted lesz, konfliktusoktól és kellemetlenségektől mentesen. Ezek a pozitív napok sok-sok energiát adnak neked, és az élet minden területén kamatozni fognak. Pároddal közösen öröm ér benneteket, ha pedig egyedülálló vagy, kiszemelted végre megteheti feléd az első lépést.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Horoszkópod óvatosságra int a pénzügyek terén. Most hajlamos lehetsz túlköltekezni, ezért nagyon fontos, hogy lakatot tégy a pénztárcádra. Próbálj magadnak nemet mondani néha, bármilyen jó is egy ajánlat! Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen szólít le egy jóképű idegen. Párban mély, emlékezetes vallomás ígérkezik.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Művészi éned tör a felszínre. Vágyad az alkotásra meglévő kreatív hobbid űzésére vagy új utakra való lépésre is sarkallhat, mindenesetre az önkifejezés ezen formája, amire most szomjazol. Pároddal kis félreértés lehet köztetek, de végül nevetésbe fullad. Szingliként egy véletlen hoz új ismeretséget, melyből bármi lehet.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpióként szexi kisugárzásod a tetőfokára hág. Ezt különösen szingliként élvezheted, most ugyanis akár egyszerre több férfi is próbálhatja a kegyeid keresni. Ha párban vagy, kedvesed kissé féltékeny lehet a rád szegeződő pillantások miatt, de mindeközben maga is rajongással és végtelen szerelemmel tekint rád.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha eddig nem sportoltál, vagy csak ritkán tetted, mert a kellő elhatározás nem volt meg benned hozzá, akkor most érdemes belevágnod, mert a napokban dupla olyan kitartó és elszánt vagy, mint máskor. Párod és közted még erősebben fellobban a tűz, ha pedig nincs párod, egy izgalmas, pikáns, őrületes flört vár.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Olyan problémával találod szemben magad, mellyel nem tudod, hogyan boldogulhatsz. Szerencsére a környezetedben valaki segít, és közös erővel sikerül a dolog végére járni. Párban a kedvesed igazi lovag lehet a héten, így ismét bebizonyosodik, jók vagytok együtt. Szingli vagy? Egy beszédes pillantás leleplezi előtted titkos rajongód.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Felébred benned a tudásszomj, ami vagy több tudományos könyv, illetve cikk olvasásában fog lecsapódni, vagy egy elhatározásban, hogy továbbképzed magad. A hét a szellemi értékekről szól. Pároddal harmónia és romantika vár, egyedülállóként egy olyan irányból érkező bók, ami különösen jól esik.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Régi álmod teljesülésében talán már nem is hittél, de egy váratlan esemény hatására ismét felébred benned a remény, mégis elérheted. Higgy magadban! Pároddal egy közös utazás ötlete merül fel, ami kellemes tervezgetésre ad alkalmat. Szingliként egy most kilátásba kerülő út majdan új szerelmet hozhat.

Ezt is szeretjük