Főszereplő vagy statiszta vagy?
Horoszkópod elárulja
A zodiákus megmutatja, hogy mellék- vagy főszereplő vagy-e az élet drámájában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak az életben olyanok, akik szinte minden szituációban a középpontba kerülnek, mindig főszerepet játszanak.

Mások megelégszenek a mellék-, netán statisztaszerepekkel is. Különleges horoszkópunkból megtudhatod, te milyen szerepet játszol az élet színházában.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos csillagjegyed egyértelmű üzenete: érvényesülj! Te pedig többnyire szót is fogadsz ennek a rendezői utasításnak. Mindig a saját utadat járod, szeretsz rivaldafényben tündökölni, és szó sem lehet arról, hogy beérd mellékszerepekkel. Lételemed a harc, mellyel rendre eléred, amit akarsz. Bár nem szívesen veszítesz, tulajdonképpen még a vereség is felpezsdíti harci kedved. Ha azonban a helyzet úgy hozza, néha megpróbálhatsz a háttérbe vonulni.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Remekül alkalmazkodsz kisebb és nagyobb csoportokhoz egyaránt - kimondottan társasági ember vagy. Föld-jegyed nyugodtságának köszönhetően rendkívül kiegyensúlyozott személy vagy. A rendezői utasításnak megfelelően összekötő kapocs vagy az emberek között. Melegséget árasztasz magadból, és rajtad keresztül áramlanak az energiák. Nem vagy kimondottan főszereplő típus, de hiányodat rögtön észreveszik egy társaságban.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha az élet egy film volna, te minden jelenetében kapnál szerepet. Mi több, egyszerre akár több karaktert is el tudsz játszani, mindig találsz magadnak valamilyen tennivalót. Horoszkópod szerint te - a Bikához hasonlóan - közvetítő szerepet játszol az életben. Könnyű és rugalmas személyiségednek köszönhetően mindig ugrásra kész vagy - képes vagy egyszerre rengeteg teendőt elvégezni. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy főszerepet kellene játszanod. Neked ez a karakter áll jól.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák jegy szülötteként rendkívül együtt érző és megértő vagy. Környezetednek nagy szüksége van erre a tulajdonságodra - és neked is szükséged van rájuk. Te jelképezed az életben a női pólust, a Holdat, mely csak akkor látszik, ha a Nap megvilágítja. Ne próbálj versenyezni azokkal, akik látszólag nálad fényesebben ragyognak. A vereség nem tenne jót neked. Te egyszerűen nem arra születtél, hogy főszerepet játssz, de rendkívül fontos vagy szeretteid, barátaid számára.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Amikor az élet színdarabjában kiosztották a szerepeket, Oroszlán jegyeddel szerencséd volt: egyértelműen tiéd lett a főszerep. Ne is próbáld elutasítani ezt a figurát, élj a lehetőségeiddel, és legyél te a sugárzó középpont. Játszd ezt a szerepet örömmel és magabiztosan, add bele minden érzésedet és teljes szívedet. Élvezd, hogy életed irányítása egyedül a te kezedben van. Környezeted is örül annak, hogy te vagy a központi figura, hiszen kész vagy megvédeni őket, ugyanakkor melegséget árasztasz magadból.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A horoszkóp szerint szerepedet csak fáradságos munkával tudod eljátszani. A súgó szünet nélkül azt suttogja a füledbe: légy óvatos! Nem vagy igazán magabiztos - még azokban a dolgokban sem, amikhez igazán értesz. Épp emiatt nem osztják rád a főszerepet. Te azonban egyetlen pillanatig sem bánod ezt. Szeretsz a háttérben tevékenykedni. Pontosan tudod, hogy, ha úgy alakul, onnan is lehet irányítani az eseményeket. De többnyire nem vágysz a titkos vezér szerepére.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Rólad nehéz megmondani, hogy statiszta vagy inkább főszereplő vagy-e. Mérleg jegyed szülötteként mindkét karakter eljátszására alkalmas vagy, és gyakran ugrálsz is a figurák között. Ám, ha túl sok időt töltesz főszereplőként, általában megunod a dolgot, és visszavágysz a saját kiegyensúlyozott világodba. Környezeted azonban megbecsül ezért. Szeretik, hogy ilyen rugalmas vagy, és szituációtól függően tudsz erős, központi figura lenni. Ám, ha erre nincs szükség, kész vagy elbújni a függöny mögé.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A horoszkóp szerint fontos szereped van az állatövi jegyek között. Nélküled minden színdarab unalmas lenne, mert hiányozna belőle a feszültség. Az égi rendezőelv téged tett meg a zodiákus tájékozódási pontjává. Többnyire te vagy a negatív főszereplő, aki körül rengeteg esemény zajlik. Környezeted nehezen érti meg gondolkodásmódodat és cselekedeteidet. Tény, hogy képtelen vagy statisztaszerepet játszani, és ennek köszönhetően mások számára érthetetlen tulajdonságaid még inkább kiütköznek.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas jegyednek köszönhetően vidám, nyitott természet vagy, élénk szellemed miatt pedig sokféle szerepre alkalmas vagy. Egész egyszerűen a szerencse fia vagy. Hiszel önmagadban, és bízol a többi emberben is. Ennek következtében pedig mindig megtalálod a helyed az élet nagy, színes színpadán. Ha szükséges, kész vagy másoknak statisztálni egy fontosabb cél elérése érdekében. Persze azért jobban érzed magad, ha te bújhatsz a főszereplő bőrébe.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A rendezői utasítás Bak csillagjegyed esetében így hangzik: viselkedj felnőttként, légy lelkiismeretes és kötelességtudó. Ez alapján azt hihetnéd, főszerepet szántak neked. Ez azonban nem így van. Ki vagy szolgáltatva mindennek, ami új, előre nem látható, és hirtelen tör be az életedbe. Egy főszeplő esetében ez nemigen fordulhat elő. A horoszkóp szerint a te feladatod az életben, hogy szilárd támaszt nyújts a többi szereplőnek, te vagy a biztos háttér, melyre minden figurának nagy szüksége van.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként a te szereped a legnehezebben körülírható a zodiákusban. Rendezői utasítás híján többnyire improvizálsz. Akkor lépsz a színpadra, amikor és ahol csak akarsz, ráadásul azt teszed, amihez épp kedved szottyan. Mindössze egyetlen feladatod van: csinálj mindent másképp, mint a többiek. Élénk fantáziavilágodnak és kreativitásodnak köszönhetően pedig alkalmas is vagy erre a szerepre.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Te vagy a zodiákus láthatatlan szereplője. Úgy érzed, akkor játszod jól a szerepedet, ha senki sem tudja, mit is látott tulajdonképpen. A legkevésbé sem vagy főszereplő típus. Gyakran zárkózol be saját világodba, és többnyire csak a hozzád legközelebb állóknak adod ki magad. Különleges esetekben azonban képes vagy lemondani láthatatlanságodról. Ha szerelmes vagy, viszonylag könnyen kiadod magad, és kis időre akár még mellékszerepre is vállalkozol.

Cikkünk Peter Orban Ezoterikus asztrológia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

kislany
  • horoszkóp
  • különleges horoszkóp

Rejtett gyermekkori sebek a horoszkópban

Ezt is szeretjük