Mikor házasodtatok össze? Ez a sorsotok a számmisztika szerint
A numerológia segítségével megtudhatod, melyik bolygó vezérli a házasságotokat, és mi vár rátok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztikát számos dologra használhatod, így például a párkapcsolatodról, az otthonodban uralkodó energiákról és a küldetésedről is sok mindent megtudhatsz a segítségével.

Van azonban még valami, amiről a számok sokat tudnak mesélni, ez pedig a házasságod jövője. Ha kíváncsi vagy, életre szóló lesz-e a frigyetek, és mi jellemzi a kapcsolatotokat, akkor nem kell mást tenned, mint kiszámolni a házasságod vibrációs számát.

Add össze az esküvőtök dátumának számjegyeit, majd a kapott összeg számjegyeit is mindaddig, amíg végül egyjegyű nem lesz a szám! Például, ha 2001 június 6-án mondtátok ki az igent, akkor a következő számítást kell elvégezned:

2+0+0+1+6+6=15, 1+5 = 6, tehát a vibrációs szám a 6.

Számold ki, a ti házasságkötési dátumotok alapján mi a számotok, majd keresd ki a hozzá tartozó leírást!

1

Házasságotokat a Nap uralja. Első találkozásotokat, kapcsolatotokat áthatja a romantika. Érzelmes, szerető páros vagytok. Együtt bármilyen akadályt legyőzhettek. Házasságotok sikerének kulcsa a rugalmasság és a megértés.

2

Házasságotokat a Hold uralja. Mindketten közös családra vágytatok. Ha egy születendő gyermek is volt az esküvő oka, az okozhat galibákat. Házasságotok sikerének kulcsa, hogy biztosak legyetek benne, együtt akartok élni életetek végéig.

Párkapcsolat és számmisztika

Összeilletek a pároddal? A számok erre is megadják a választ. Nézd meg a videót!

3

Házasságotokat  Jupiter uralja. Számotokra fontos, mit gondolnak rólatok mások. Vigyázzatok, hogy ne ez legyen a legfontosabb! Házasságotok sikerének kulcsa, hogy helyesen gondolkodjatok arról, miben rejlik a boldogság.

4

Házasságotokat a Szaturnusz uralja, és a sírig tartó hűség jellemzi. Ketten együtt olyan dolgokat vihettek véghez, ami külön talán nem sikerülne, például egy közös ház építése, vagy családi vállalkozás. Házasságotok sikerének kulcsa az egység.

5

Házasságotokat a Merkúr uralja. Titeket örök aktivitás jellemez, ugyanis a legfőbb ellenségetek az unalom. Jó, hogy adtok egymásnak teret, és nem fojtjátok el a másikat. Házasságotok sikerének kulcsa a sok utazás és a sok gyerek.

6

Házasságotokat a Vénusz uralja. Kapcsolatotokban szerelem, béke honol. Mindkettőtöknek a házasság a legfontosabb, ezért a jövőről és a fontos döntésekről sokat beszéltek. Házasságotok sikerének kulcsa a szerelem táplálása.

7

Házasságotokat az Uránusz uralja. Életetekben sajnos sok a romba dőlő terv és a szerencsétlenség, de titeket ez csak összehoz. Rátok duplán igaz a jóban-rosszban, amit az oltárnál ígértetek. Házasságotok sikerének kulcsa az összetartás.

8

Házasságotokat a Mars uralja. Ti vagytok a létező legösszeillőbb pár, mind emberileg, mind szexuálisan. Elválaszthatatlanok vagytok, és nagy egyetértésben éltek. Házasságotok sikerének kulcsa, hogy együtt mindennel megbirkóztok.

9

Házasságotokat a Neptunusz uralja. Bár nehéz lehetett a kezdet - például távolság vagy eltérő életvitel miatt -, a kapcsolat jól működik köztetek, mert össze tudtátok hangolni az életeteket. Házasságotok sikerének kulcsa egymás elfogadása.

Ezt is szeretjük