Ismerd meg a karmádat!
Így utazhatsz előző életeidbe!
Jelenlegi inkarnációdat még jó pár korábbi is megelőzhette, mely akár hatással lehet a mindennapjaidra is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy előző életeidbe tegyél utazást, kapcsolódnod kell magasabb rendű énedhez és őrangyalodhoz. Ennek segítségével juthatsz el Metatron arkangyalhoz, aki nevedben bepillant majd az Akasha krónikába.

A természet kozmosza

Az Akasha krónika a természet kozmosza, az univerzum maradandó memóriája. Időtől és tértől függetlenül létezik, és minden információt tartalmaz arról, ami volt, van és lesz. A világ kezdetétől fogva megtörtént események, gondolatok, érzelmek lenyomata.

Segítségével elkezdheted megérteni, hogy valójában a világon minden élet egy magasabb rendű egység törvényszerűségei alapján működik. Az Akasha krónika létezése biztosítja, hogy mindenki előítéletek és ítélkezés nélkül tudja megtapasztalni ennek az egységnek a realitását. Amikor az emberek többsége ráhangolódik az Akasha krónikára, általában előző életeit és annak eseményeit tudja megnézni, melyekhez igen erős érzelmek kapcsolódnak.

Ezek az események nem csupán a múltban bírtak komoly jelentőséggel, erőteljes érzelmi töltésük a jelenlegi életedben is határozottan érezhető. Bár a karmikus küldetésed meghatároz bizonyos dolgokat a jövőddel kapcsolatban, az elkövetkezendő életed eseményein mégiscsak változtathatsz. Ehhez elsősorban gondolkodásodat és viselkedésmintáidat kell áthangolnod.

Utazz előző életeidbe!

Ha szeretnél előző életeidbe utazni, illetve bepillantást nyernél az Akasha krónikába, először is keress egy nyugodt helyet az otthonodban, és helyezkedj el kényelmesen.

Összpontosíts a légzésedre, és lazítsd el egész tested, ne gondolj semmire. A kilégzésed legyen valamivel lassabb a belégzéshez képest. Néhány percig tartó nyugodt lélegzetvétellel lecsillapíthatod az elmédet. Amennyiben ez sikerült, hívd be őrangyalod.

Mivel az égi hírnökök az emberekhez képest jóval magasabb rezgésszámon élnek, neked is növelned kell rezgésszámodat. Ennek eléréséhez meg kell szabadulnod a kacatoktól - szellőztess ki, takaríts ki, és dobd ki a feleslegesnek ítélt lomokat a lakásból. A külső nagytakarítás mellett pedig ne feledkezz meg a belsőről sem: szabadítsd meg elmédet a negatív gondolatoktól.

Miután behívtad őrangyalod, hagyd, hogy körülöleljen jelenlétével, és érezd megnyugtató támogatását. Önmagaddal és másokkal szemben érzett előítéleteidtől szabadulj meg. Ehhez - ha egyedül nem megy - segítséget kérhetsz angyalodtól. Amint megérezted az érzelmi tisztaságot, nincs más dolgod, mint megkérni őrangyalod, hogy vegye fel a kapcsolatot Metatron arkangyallal. Egyedül ő képes arra, hogy a nevedben belelessen az Akasha krónikába.

Ha ez sikerült, valahogy úgy érzed majd magad, mintha egy fényoszlop ölelne körül. Ezután Metatront kell megkérned rá, hogy mutassa meg neked előző életeid eseményeit. Ha félretetted szkepticizmusodat, és megtisztítottad tudatodat a negatív gondolatoktól, képes leszel tisztán látni korábbi inkarnációidat, mivel elmédet nem befolyásolja semmi.


Amennyiben betekintést nyertél előző életeidbe, szép lassan visszacsúszhatsz a jelenbe. Lehet, hogy rögtön az első alkalommal nem lesz sikeres a próbálkozásod, de emiatt ne bosszankodj.

Kellő türelemmel, elszántsággal és némi gyakorlással előbb-utóbb sikerül majd látogatást tenned előző életeidbe.

Az angyal jelenlétére utalnak

  • Tollak.
  • Különös ízek.
  • Különös felhők.
  • Szokatlan illatok.

Cikkünk Hazel Raven Angyalbiblia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

lead no szabadban
  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük