Boldogság Jobb Agyféltekés Tréninggel

Megmutatjuk, hogyan

Ha a lelki energiáid lecsökkentek, ideje energetizálnod, hogy boldogabb és egészségesebb legyél. (x)

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

- Mondja, nekünk ezt miért nem tanították az iskolában?  –ezt szokták tőlem kérdezni és ilyenkor csak széttárom a kezem és azt felelem: - mert amikor még iskolába jártunk, ezekben a lélektudományi felfedezésekben még a kutatók is csak reménykedtek. Szerencsések vagyunk, hogy mi már használhatjuk, boldogabbak lehetünk és a szeretteinknek is juttathatunk belőlük! –meséli Borszéki Ferenc, a Yantra Egészségcentrum boldogság trénere.

Borszéki Ferenc, a Yantra Egészségcentrum boldogság trénere

Ahhoz, hogy megtaláljuk életünk párját, hogy sikeres gyerekeket nevelhessünk fel, hogy nekünk kedves munkával kereshessük meg a pénzünket, tulajdonképpen azon múlik, hogy okosan használjuk–e fel a lelki energiánkat? A Jobb Agyféltekés Boldogság Tréning lényege az, hogy képesekké válunk jobbá tenni a saját sorsunkat még a látszólag kedvezőtlen körülmények ellenére is. Erre valók az itt megtanulható különleges technikák.

Egy boldog élet lehetősége

A lélek-energiánk folyamatosan termelődik, de sokan vannak, akik két kézzel pazarolják el mindenféle szélmalom harcokban. Például meg akarják változtatni a párjuk, a családtagjaik, a főnökük, a gyerekük gondolkodásmódját. Tévesen abban hisznek, hogy ha majd a körülmények egyszer végre jóra fordulnak, minden a helyére kerül, majd akkor lesznek ők is csak boldogok.

- Én ezzel szemben biztos receptet kínálok azoknak a nőknek, akikben ott motoszkál a jogos elégedetlenség érzése: tényleg csak ennyit kaphatok az élettől? Az a sorsom, hogy örökké csak másokat szolgáljak ki és feláldozzam a boldogságomat? Amikor a gyerekek kamasszá cseperednek, el kell gondolkodnunk azon is: hogyan szeretnénk az életünk második felét leélni? Ez a korszak ugyanis rengeteg új lehetőséget tartogat a számunkra. Csaknem bármit megvalósíthatunk abból, amiről korábban le kellett mondanunk.

Egészség, harmónia, boldogság

A Jobb Agyféltekés Boldogság Tréning azt is megtanulhatod, hogyan old meg egyszerűen és könnyedén azokat a problémákat, amik évek óta lassítottak, hátráltattak, lefékeztek. Megtanulod, hogyan gazdálkodhatsz a boldogság-tartalékaiddal, amik sokkal nagyobbak, mint azt bárki hinné. Ez a néhány órányi könnyed tanulás a legjobb befektetés, amit végre magadra kell szánnod.

Már az első egynapos alaptanfolyam végére a képessé válsz arra, hogy akár egy lelki gödörből saját magadat húzd ki. Ehhez elég az a néhány órás gyakorlás, amivel megérted ezt az új, horizontális gondolkodásmódot. Tehát ahelyett, hogy vertikálisan szüntelenül okokat keresnél és végül tetehetetlenségedben feladnád a boldogság-vágyad, megkeresed azt az utat, ami valóban örömödre szolgál. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis ma már tudjuk, hogy az optimizmus és a kreativitás is tanulható. Nem azzal bajlódsz, hogy mit miért nem lehet, hanem azt keresed, hogyan érheted el a célodat úgy, hogy közben a konfliktusaid is csökkenjenek. Nem te vagy a probléma, te vagy a megoldás.

Egy régi ír közmondás szerint ugyanis: - Ahol a ház asszonya nem boldog, ott senki sem boldog. És igen, sokan mesélnek Borszéki Ferencnek később arról, hogy a lelki méregtelenítés után a gyerekeikkel, férjükkel, anyósukkal, munkatársaikkal is sokkal jobban megtalálták a hangot, mint azelőtt. Régi családi ellenségeskedéseknek tudtak véget vetni azzal, hogy egy teljesen új nézőpontból váltak képessé látni önmagukat.

Talán éppen ezért, szinte mindenki elmegy a második kurzusra is, ahol azokat a belső, rejtett képességeket fedezik fel együtt, amik bennünk szunnyadnak és csak arra várnak, hogy végre használják őket. Majdnem úgy mint a mesében. Csipkerózsika sorsa is egy jelkép: éberen átaludhatod az életedet, amíg valaki át nem töri a köréd épített várat behálózó sűrű indákat és fel nem ébreszti a benned szunnyadó boldogság vágyat.

A valóságban már nem kell várni a hercegre, egy hétvégi Jobb Agyféltekés Boldogság Tréninggel mindenki képessé válik erre önmaga. Ha a délceg lovag mégis betoppanna, hát sebaj, egy boldog nő mellett minden férfi valóban maga is királynak érezheti magát.

Kiscsoportos Boldogság Tréning szombatonként
www.yantracentrum.hu
Telefon: +3630-574-5997

Ezt is szeretjük