Egy fiatalító trükk, ha elmúltál már 40
Te most tehetsz a mindenkit öregítő probléma ellen
Így őrizd meg fiatalságodat és az éleslátásodat 40 felett. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem elég hosszú a karod, hogy elolvasd az apró betűs szöveget? Ismerős a probléma?

A látás 40 éves kor felett változik

Egészséges életmóddal és különböző kozmetikai kezelésekkel jelentősen csökkenthető az öregedés látható jelei. A szem romlását azonban sajnálatos módon nem lehet megállítani. 40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak, és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartani a szemtől, hogy éles legyen a kép.

Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik, ez a presbyopia.

A megoldás: Varilux multifokális lencsék

Szerencsére erre a problémára már van megoldás. A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális - azaz a progresszív - szemüveg, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra a számítógép előtt és távolra egyaránt.

A Varilux lencséket kifejlesztésük óta több mint 400 millió ember viseli világszerte. A Varilux volt az első kereskedelmi forgalomban megjelenő multifokális lencse, amelyet Bernard Maintenaz, az Essilor kutatója alkotott meg több mint 50 évvel ezelőtt. Ezek voltak az első generációs Varilux lencsék. Ezt követően a márka számos fejlesztésen ment keresztül, de vezető szerepét azóta is sikerült megtartania.

Ma a Varilux család hetedik generációját köszönthetjük az optikai piacon, a Varilux S szériát, amelynek tagjai az olyan egyedülálló technológiáknak köszönhetően, mint a Nanoptix vagy a Synchroneyes, korlátlan látásélményt nyújtanak a viselőjüknek minden távolságra.

Varilux S Series - korlátlan látásélmény

Most először olyan multifokális lencsét tudunk számodra ajánlani, amely határtalan szabadságot biztosít: stabil látásélményt mozgás közben és széles látóteret. A Varilux S f-360º lencsék az első lépést jelentik a Varilux S szérián belül a személyre szabott lencsék irányába, hiszen a tökéletes olvasórész meghatározása érdekében figyelembe veszik a keretbeállítási adatokat.

A Varilux S szemüveglencsék a Nanoptix és Synchroneyes technológiák segítségével áttörik a multifokális lencsék eddigi korlátait, úgymint a lencseszéli torzítást és a hintaeffektust. A Varilux S multifokális lencsék vékonyított alapanyagokon és fényre sötétedő Transitions kivitelben is elérhetőek. Kizárólag hátsó oldali UV-védelemmel ajánljuk.

Most egy pár Varilux multifokális lencse vásárlása esetén egy másik pár Varilux lencsét adunk ajándékba!

Nanoptix: forradalmi újítás a lencsegyártásban
A lencse alapszerkezetének teljes újratervezése a mozgás közbeni látásélmény stabilizációjának céljából, azaz a hintaeffektus csökkentése
Synchoneyes: forradalmi újítás a fiziológia terén
Széles látótér megteremtése a két szem fiziológiai különbségeinek figyelembevételével.
Ezt is szeretjük