Tele van vitaminnal, finom, és még jól is néz ki: 3 gyerekbarát gyümölcsturmix reggelire
Az őszi időszakban különösen fontos a vitaminbevitel.

Dia

	Banános-túrós reggeli turmix	A túró nagyszerű fehérje- és kalciumforrás, utóbbi a banánban is megtalálható, ráadásul a banán agyserkentő gyümölcs is, ezért reggel különösen érdemes fogyasztani.	Hozzávalók: 3 evőkanál túró, 1 banán, 1/2 pohár tej, 1 teáskanál méz, 1/2 narancs	A hozzávalókat turmixgépben keverd össze, majd a turmixot öntsd pohárba! Az édeskés ízt nagyon jól ellensúlyozza néhány gerezd narancs, ezzel díszítsd!

Banános-túrós reggeli turmix

A túró nagyszerű fehérje- és kalciumforrás, utóbbi a banánban is megtalálható, ráadásul a banán agyserkentő gyümölcs is, ezért reggel különösen érdemes fogyasztani.

Hozzávalók: 3 evőkanál túró, 1 banán, 1/2 pohár tej, 1 teáskanál méz, 1/2 narancs

A hozzávalókat turmixgépben keverd össze, majd a turmixot öntsd pohárba! Az édeskés ízt nagyon jól ellensúlyozza néhány gerezd narancs, ezzel díszítsd!

Dia

	Almás-répás reggeli turmix	A vitamindús alma immunerősítő flavonoidokban gazdag, emésztéssegítő, és a cukorbetegség megelőzésében is hatásos. A répa béta-karotinban bővelkedik, jót tesz a szemnek, és rákellenes hatású is. Az alma és a répa kölcsönhatásba lépve felerősítik egymás hatását.	Hozzávalók: 2 alma, 3 sárgarépa, 1/2 citrom leve, 1 evőkanál méz.	A megmosott, meghámozott zöldséget és gyümölcsöt a többi hozzávalóval öntsd a turmixba, mixeld, és kész is! Gyönyörű színe révén nem igényel plusz díszítést, de színes szívószállal, formára vágott répával, almával tetszetősebbé is teheted.

Almás-répás reggeli turmix

A vitamindús alma immunerősítő flavonoidokban gazdag, emésztéssegítő, és a cukorbetegség megelőzésében is hatásos. A répa béta-karotinban bővelkedik, jót tesz a szemnek, és rákellenes hatású is. Az alma és a répa kölcsönhatásba lépve felerősítik egymás hatását.

Hozzávalók: 2 alma, 3 sárgarépa, 1/2 citrom leve, 1 evőkanál méz.

A megmosott, meghámozott zöldséget és gyümölcsöt a többi hozzávalóval öntsd a turmixba, mixeld, és kész is! Gyönyörű színe révén nem igényel plusz díszítést, de színes szívószállal, formára vágott répával, almával tetszetősebbé is teheted.

Dia

	Csokis-banános reggeli turmix	Hozzávalók: 2 banán, 1/2 pohár tej, 2 teáskanál kakaópor, reszelt csoki	A banánt, a kakaóport és a tejet turmixgépben mixeld össze, majd miután pohárba töltötted, szórj rá reszelt csokit, és színes szívószálakkal díszítsd.

Csokis-banános reggeli turmix

Hozzávalók: 2 banán, 1/2 pohár tej, 2 teáskanál kakaópor, reszelt csoki

A banánt, a kakaóport és a tejet turmixgépben mixeld össze, majd miután pohárba töltötted, szórj rá reszelt csokit, és színes szívószálakkal díszítsd.

Blog.hu ajánló
Fotó: