Ki nem mondott kérdések az aranyérről?
Most azokra is választ kaphatsz
Megelőzés és kezelés; minden, amit tudni szeretnél. Kerekedj felül a kellemetlen tüneteken! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 21. század egyik legújabb népbetegségének is nevezhető az aranyér. A modern kor életvitele, a kevés rost- és folyadékfogyasztás – azaz a nem megfelelő táplálkozás és a mozgásszegény életmód – miatt kialakuló idült székrekedés, az éjszakába nyúló ülőmunka, a kötőszövetek elgyengülése és a terhesség, szülés következményeként az emberek mintegy fele tapasztalja meg legalább egyszer élete során azokat a kellemetlen tüneteket, amikkel ez a betegség együtt jár.

Az aranyér elleni legjobb orvosság természetesen a megelőzés, a második pedig az első tünetek megjelenésekor elkezdett kezelés. A korai tünetek kezelése azonban sok embernek kellemetlenséget jelent.

Ne várd meg, míg rosszabb lesz!

Milyen lehetőségei vannak annak, akinél már kialakultak az első tünetek? Milyen gyógymód van a már kialakult aranyér kezelésére? Súlyosabb, nem múló panaszok esetén elkerülhetetlen az orvos felkeresése – háziorvos vagy urológus szakorvos –, aki megállapítja a betegség fokát, és a szükséges kezelési módot, ugyanis súlyosabb stádiumban már csak műtéti úton lehet megszabadulni a betegségtől. A korai szakaszban azonban még rengeteg más, kevésbé fájdalmas módszer áll rendelkezésre.

Időben megkezdett és következetes kezeléssel megakadályozhatod, hogy a kezdetleges aranyér fájdalmas bántalommá fejlődjön. A Sperti Preparation H* hatékony megoldást jelent az aranyér ellen. Belső aranyeres csomók kezelésére kúpot, a végbél környéki viszketésre és irritációra pedig kenőcsöt használhatsz.

A Sperti Preparation H* termékek kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaznak. Ez a természetesség azonban nem csökkenti a Sperti Preparation H* klinikai vizsgálatokkal is alátámasztott hatásait, melyek szerint hatékonyan enyhíti a fájdalmat, a viszketést, az irritációt és a székletürítés során jelentkező diszkomfort érzést, továbbá elősegíti a sebgyógyulást.

Intő jelek

Mik a jelei annak, ha megkörnyékez az aranyér? Ha égő, viszkető érzést tapasztalsz a végbél környékén, és ezt nem a durva fehérnemű vagy egyéb trauma okozta; ha a vécépapír fájdalmat okoz és/vagy véres; ha a széklet világosvörös vérnyomokat tartalmaz, akkor nagyon nagy valószínűséggel bekerültél az aranyeres betegek népes táborába.

Mi a legjobb tanács, ami adható azoknak, akik a fenti tünetek bármelyikével szembesülnek? Amint csak lehet, kezdd meg az enyhébb tünetek kezelését a patikákban vény nélkül kapható Sperti Preparation H* készítményekkel.

Vény nélkül kapható cápamájolaj és élesztősejt-kivonat tartalmú gyógyszer.

Ezt is szeretjük