Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)
November 30-ig lehet jelentkezni! A Richter Anna Díj öt díjazottja egyenként 4-4 millió forintból valósíthatja meg ötletét.

RADhirdetes2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jó lenne feldobni a tantermeket vidám színekkel? A váróterem igazi közösségi térré válhatna némi kreativitással? Vagy van egy tipped, hogyan lehetne a tananyagokon túl megszólítani a fiatalokat egészségtudatosság, kommunikáció vagy egyéb témákban?

Hozd az ötletet, mi segítünk megvalósítani!  Innovatív és kreatív pályázatokat vár a Richter Anna Díj, cél az egészségügy, gyógyszerészet, valamint az oktatás és kutatás területén dolgozó nők jobbító ötleteinek megvalósítása.

A pályázatról

Az egyedülálló kezdeményezés többet szeretne, mint elismerni azokat, akiknek hétköznapjait áthatja a jobbító szándék, a tenni akarás. A Richter támogatja ezeknek az újszerű, kreatív ötleteknek a megvalósulását. Lehet, hogy épp a tied nyeri el a zsűri vagy a közönség tetszését.

RAD csoport foto final 1

 Olyan maximum ötfős csapatokat várunk, melynek vezetői egészségügyben, oktatásban dolgozó elhivatott nők, akik szeretnék intézményük, szervezetük, közösségük, vagy a hozzájuk kapcsolódó páciensek, diákok, körülményeit, mindennapjait jobbá tenni. A tét nem kevés, a húszmillió forint összdíjazású pályázatban négy ötlet a zsűri által, egy pedig a közönség által kiválasztva valósul meg, egyenként négy-négy millió forintból. Beke Zsuzsa a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője fontosnak tartja, hogy olyan alulról jövő kezdeményezések keljenek életre, melyeket azok a közösségek álmodtak meg, akik mindennapi tapasztalataikra alapozzák a fejlődés irányát. 

A zsűri

A zsűri többi tagja is ismert és elismert szakember vagy közéleti szereplő, akik mind örömmel tettek eleget a megtisztelő felkérésnek.  Szily Nóra pszichológus, újságíró szerint a nőknek bátorításra, az oktatásnak, egészségügynek a mai kor igényeire válaszoló ötletekre van szüksége. Ha valaki, Rúzsa Magdolna, Máté Péter-díjas énekesnő igazán hisz abban, hogy érdemes küzdeni az álmokért, így számtalan elfoglaltsága mellett is a jó ügy mellé állt. Kertész Éva a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány ügyvezetője szerint ez a század azt kéri tőled, hogy megújulj, kezedbe vedd magad és környezeted életét, ő maga is ezt teszi azzal, hogy minden erejével támogatja a Richter Anna Díj eredményességét.  A zsűri férfitagja, Dr. Barna István belgyógyász, egyetemi docensként biztos abban, hogy a hiánypótló Richter Anna Díj érezhető változásokat fog elindítani az egészségügyben, oktatásban!

Kedvet kaptál?

November 30-ig várják a pályázatokat, melyek megvalósításától jobb lesz intézményed, szervezeted élete, javulnak a munkakörülmények, elégedettebbek lesznek a páciensek, diákok. Ne feledd, a Richter Anna Díj öt díjazottja egyenként 4-4 millió forintból valósíthatja meg jobbító ötletét. Tegyünk együtt az egészségügyért és oktatásért, hajrá pályázók, hajrá Richter Anna Díj! Mert szívügyünk a fejlődés.

A díjról bővebben: www.richterannadij.hu.

A Díj Facebook oldalán minden nap friss információkkal várunk.

Ezt is szeretjük