A 3 legjobb nőgyógyász
Szerintünk
Feszengsz, ha meglátod a kengyeleket a széken? Nem szeretsz levetkőzni? Bizony, a jó nőgyógyász ritka, mint a fehér holló.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg nő keresi éveken keresztül a neki megfelelő nőgyógyászt. Olyat, aki előtt le mer vetkőzni, aki előtt nem érzi magát kiszolgáltatottnak, akitől szívesen kérdez, és kérdéseire választ is kap. Mert egyáltalán nem könnyű. Alapvetően nehezebben nyílunk meg egy nőgyógyásznak, mint például egy fogorvosnak vagy egy háziorvosnak, itt ugyanis alsónemű nélkül kell kitárulkoznunk, ráadásul legintimebb titkainkat is megosztani, ha a vizsgálat úgy kívánja.

Így érthető, hogy minden nő igyekszik olyan orvost találni, akiben megbízik. Hogy férfi legyen vagy nő, azt már igazán embere válogatja, a lényeg, hogy jó szakember és megnyugtató személyiség legyen. Most eláruljuk, mi hol találtuk meg a tökéletes orvosokat!

Pálma

Csupán néhány éve élek Budapesten, ezért nincs nagy tapasztalatom az itteni orvosok terén, ám szerencsére a számomra megfelelő nőgyógyászra már rátaláltam. Egy barátnőm ajánlotta Dr. Lintner Balázst, aki a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának munkatársa.

Mind a magánrendelőjében, mind pedig a klinikán megtalálható – ez utóbbi előnye, hogy ha a klinikán keresem fel, sosem kell fizetnem a vizsgálatokért, miközben úgy érzem, körültekintően végzi a munkáját. Fiatal orvos, aminek én kifejezetten örülök, az előző, egész idős nőgyógyászomnál ugyanis rendkívül zavarban éreztem magam minden alkalommal. Ő viszont nemcsak közvetlen és kedves, hanem valahogy nyugtatólag is hat a személye, talán azért, mert pontosan elmagyarázza a vizsgálat közben, hogy mit miért tesz, mi miért van, és miért nem kell izgulnom.

Elérhetősége:
 • Név: dr. Lintner Balázs
 • Cím: Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája, 1082 Üllői út 78/A.
 • Telefonszám: 459-1500, 3212-es mellék
 • Magánrendelő - Dr. Rose Medical Center
 • 1051 Budapest, Roosevelt tér 7-8.
 • Telefon: 377-6737
 • www.drrose.hu

Ági

Jó nőgyógyászt találni állítólag nehéz, nekem szerencsére elsőre sikerült megtalálni egy türelmes és jó szakembert, dr. Séra Péter személyében.

Minden nőnek fontos, hogy az az ember, akivel megosztja legintimebb problémáit, figyelmes és türelmes legyen. Bár nem vagyok szívbajos, ha bármilyen – így akár nőgyógyászati - vizsgálatról van szó, de nehéz lehet, ha a fentiek miatt esetleg a nőgyógyász érzéketlen.

Séra doktor úr bármilyen apró problémára figyel, minden aprósággal fel lehet keresni. Lehet, hogy kissé hipochonder vagyok, de én minden hülyeséggel felkeresem. Soha nem nevet ki, és komolyan veszi, ha valamit megosztok vele. És amit nagyon szeretek benne, hogy nem kell külön kérni a méhnyakrák-szűrést, ha eljön az ideje, évente egyszer, ellenőrzi. Én a XVIII. Kerületi SZTK-ban szoktam felkeresni, mert úgy gondolom, hogy egy szakember mindenhol jó szakember. De természetesen magánrendelésen is fogad betegeket.

A doktor urat a kismamák is nagyon szeretik, a területi védőnővel, Horváth Lajosné Teri nénivel, szülésre felkészítő programra várják a leendő mamákat és papákat is.

Magánrendelés:
 • Név: dr. Séra Péter
 • Cím: XVIII. Kubinyi utca
 • Telefonszám: 0620 9 350 359

Judit

Amikor terhes lettem, nekiálltam, hogy keressek egy olyan nőgyógyászt, aki végigkíséri mind a kilenc hónapot, és tanácsokkal, segítséggel lát el. Nagyon nagy szerencsém volt, mert rátaláltam dr. Boros Edinára, aki tökételesen megfelel az elvárásaimnak.

Először is azért, mert nő. Tudom, hogy sokakat nem zavar, de engem feszélyez, ha egy férfi előtt kell terpeszben feküdnöm. Ezen kívül nagyon szeretem, hogy végre azt érzem, hogy van egy olyan orvosom, aki tényleg foglalkozik és törődik velem. Erre nagyon jó példa az, hogy ha elfelejtem valami miatt, hogy az éves szűrésnek már eljött az ideje, nem marad el, mert a doktornő emlékeztet rá.

Terhességem alatt soha nem mondott olyanokat, amiktől csak még jobban stresszeltem volna magam, hanem minden kétséges vagy nehezebb pillanatban mosolygósan megnyugtatott.

Elérhetősége:
 • Név: Dr. Boros Edina - szakértő a Feminán, kattints ide, és kérdezz tőle bátran bármit!
 • Telefonszám: 06 (20) 9710-550
 • E-mail cím: edina.boros@gmail.hu
Ezt is szeretjük