Hatásos megoldás vizeletcsepegés esetére
Több nőt érint, mint gondolnád
Maradj magabiztos az alkalmi vizeletcsepegés mellett is. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Veled is előfordult már, hogy kicsit akaratlanul is elcseppent a vizeleted? Ha igen, ne ijedj meg, ez rengeteg nővel – sőt nem is csak nővel, hanem férfival is – előfordul. A női medence záróizmai érzékeny rendszerek, melyek azonban rengeteg próbatételnek vannak kitéve.

A vizeletcsepegés okai

Először is, tartják belső szerveink súlyát. Ez a felegyenesedett homo sapiens egyik biológiai gyenge pontja. És amikor egy nő gyereket vár, majd szül, a terhelés extrém mértékig fokozódik – a záróizmok szempontjából nézve. A hosszú időn át tartó terhelés egyes nőknél pedig nem marad nyomtalan, a záróizmok hosszabb-rövidebb időre elvesztik rugalmasságukat és tartóerejüket.

Továbbá a túlzott fizikai megerőltetésnek, vagyis a fizikai stressznek huzamosabb ideig kitett szervezetnél is jelentkezhet ez a probléma. Ezért is tanácsos a cipekedést és az erős fizikai munkát a férfiakra hagyni. A női test másképp terhelhető, ezt el kell fogadnunk.

Kérj ingyenes termékmintát!
A speciális egészségügyi betéteket gyártó TENA Lady weboldalán keresztül ingyenes termékmintát tudsz rendelni, hogy kipróbálhasd, melyik betét a legmegfelelőbb számodra.

Nem vagy egyedül

Sajnos életünknek ez a területe továbbra is a tabu témák közé tartozik, holott a megelőzésben és a komfortos megoldások megtalálásában is sokat segítene a nők számára, ha ez nem így volna, és nyugodtan lehetne a vizeletcsepegésről is beszélni. Tudtad például, hogy a 35 fölötti magyar nők közül minden hatodik tapasztalt már akaratlan vizeletcsepegést?

Mit tehetsz a hétköznapok kényelméért?

Szerencsére ma már könnyen elérhetőek azok a speciális betétek, melyek nem a havi ciklus, vagy folyás esetére, hanem a kifejezetten alkalmi vizeletvesztésre fejlesztettek ki. Ezek a betétek könnyedén felszívják és magukban tartják a híg folyadékot, illetve speciális szagmegkötő rendszerüknek köszönhetően meggátolják a kellemetlen szagok kialakulását is, így diszkrét és kényelmes viseletet biztosítanak minden nap.

Ezek a betétek is ugyanúgy többféle vastagságban és méretben kaphatóak, mint a menstruációs vérzéshez használt betétek. De ha nem tudod biztosan, hogy neked milyen típusúra is lenne szükséged, hogy minden élethelyzetben magabiztos lehess, ne kelljen a foltok és a kellemetlen szag miatt aggódnod, akkor fordulj nyugodtan a patikusokhoz, akik tudnak neked ebben segíteni.

Az a fontos, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Találd meg a számodra legmegfelelőbb betétet, hogy ne kelljen aggódnod a vizeletvesztés miatt.

Ezt is szeretjük