A Huawei WATCH GT 3 jól bizonyítja, miért van szükségünk okosórára (x)
Az okosórák abszolút virágkorukat élik. Van belőlük női, férfi, elegáns, sportos, gyereknek és időseknek való. De vajon miért kell nekünk egyáltalán okosóra, ha eddig jól megvoltunk nélküle?

huawei-
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A HUAWEI WATCH GT 3 esztétikus külleme mellett technikai megvalósításában is tökéletesen példázza, hogy mit képvisel ma egy okosóra a piacon. Aki nem a nagyon sportos változatot keresi, annak is tökéletes választás, hiszen létezik belőle finom, nőies és elegáns, férfias változat is. Köszönhető ez a 3D hajlított üvegnek, amelynek a kerek számlap-megvilágítása finom, lágy fényt ad. Emellett a digitális óraszámlap cserélhető, így mindig olyan lehet a stílusa, amely passzol az aktuális hangulatunkhoz vagy tevékenységünkhöz. A kijelző akár olyan funkcióra is beállítható, hogy folyamatosan világítson, így úgy néz ki, mintha „csak” egy hagyományos, szép karóránk lenne. Ráadásul különböző szíjak közül válogathatunk, így tényleg személyes stílusunkhoz igazíthatjuk az okosóránkat.

A szépség nem minden

A külcsín mellett ennél az óránál a belbecs sem elhanyagolható. Egész nap folyamatosan monitorozza az egészségünket, mozgásra motivál, és kiváló edzőpartner is. Emellett fogadhatunk rajta hívásokat, láthatjuk az üzeneteket, zenét hallgathatunk, megnézhetjük az aktuális időjárást. Sőt, a nők számára fontos lehet, hogy a menstruációs ciklust is mutatja. Ráadásul az óra egy praktikus kiegészítőt is kapott: a forgatható korona segítségével a számlap megérintése nélkül is tudunk navigálni az alkalmazások között akkor is, ha, mondjuk, nedves a kezünk.

IMG 6817.png

Öveket bekötni, visszaszámlálás indul!

Ha kezünkben van a gyönyörű okosóránk, akkor nincs más dolgunk, mint letölteni telefonunkra a Huawei Egészség alkalmazást. Android és iOS rendszerrel is működik, de akinek Huawei telefonja van, annak ezt sem kell megtennie, hiszen az alkalmazás már eleve a mobilon található. Az alkalmazáson keresztül összepárosítjuk a telefont az órával, és már indulhat is a kaland. Fontos, hogy először engedélyezzük a mobilunkon a Bluetooth használatát, mivel a két eszköz ennek segítségével kommunikál.

Az egészségünk őre

Az Egészséges élet alkalmazás rengeteg mindennel segít minket a rohanó hétköznapok során. Méri a pulzusunkat, a stresszszintünket, vérünk oxigéntelítettségét. Emellett arra is tud figyelmeztetni, hogy mikor ültünk túl sokat egy helyben, és mikor álljunk fel, hogy mozogjunk egy kicsit. Szintén szól, hogy ideje vizet innunk, és azt is jelzi, hogy csináljunk pár be-és kilégzést is. Ezeknek a funkcióknak a használatával máris nagyon sokat tehetünk az egészségünkért, hiszen a mozgás, a vízivás és a légzés mind lényeges momentuma annak, hogy szervezetünk jól működjön.

IMG 6823

A tökéletes edzőtárs 

A HUAWEI WATCH GT 3 szintén nagy segítség sportolás közben. A készülék több mint 100 mozgásformát támogat, így társunk lehet futás vagy akár kerékpározás során, de egyéni otthoni vagy teremben végzett edzés esetében is végig mutatja az időt, a pulzusszámot és az elégetett kalóriák száma mellett azt is, hogy milyen zónában vagyunk. Az óra 5 zónát különböztet meg, amelyek a bemelegítés, a zsírégetés, az aerob, az anaerob és a max. terhelési zóna. Az utolsó két zónát csak edzetteknek vagy sportolóknak ajánlják, és csak rövid ideig. Az óra az edzés után javasolt regenerálódási idő meghatározásában is segít. A szabad téren sportolók számára extra funkció, hogy az óra valós időben figyeli a légnyomást, és figyelmeztetést küld a komoly időjárási változások kialakulása előtt. 

IMG 6825[1]

Konklúzió

A fentiekből világosan látszik, hogy megéri okosórát vásárolni. Egyrészről praktikus, hiszen akkor is látjuk az időt, ha nem vesszük elő a mobilunkat, ráadásul még a bejövő hívásokat, értesítéseket és üzeneteket is kezelhetjük. Ha esetleg nem találjuk a lenémított telefonunkat, az óránk segítségével azt is könnyedén megleljük.

Az egészség funkció a mai rohanó világban pedig nagyon hasznos találmány, hiszen így nemcsak az aktuális egészségi állapunkról kapunk információt, hanem segít nekünk egy egészségesebb napi rutint is kialakítani. A pontos helymeghatározási rendszernek és a visszaút funkciónak köszönhetően futás vagy erdei túra esetén el sem tévedhetünk, hiszen könnyedén visszatalálunk a kiindulási ponthoz. A HUAWEI WATCH GT 3 tehát egy elegáns, okos készülék, amely rengeteg hasznos funkciót tartalmaz azok számára, akik tudatosan szeretnének figyelni az egészségükre a mindennapok forgatagában. 

(Képek forrása: Huawei)

Ezt is szeretjük