Töltsd le te is ingyen! Menstruációs mobil naptárt fejlesztettünk
Egy hasznos eszköz, ami mindig emlékeztet a következő menzeszed időpontjára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Töltsd le Femina.hu M naptár mobilapplikációnkat, hogy mindig pontosan követni tudd ciklusodat. Így nem érhetnek meglepetések, hiszen a telefonod emlékeztetni fog, hogy mikor kezdődik a következő ciklusod, hogy vedd be a fogamzásgátlód, de azt is jelzi, mikor van peteérésed.

Vagyis nem lesznek többé elfelejtett tabletták, ha elmész nőgyógyászhoz, akkor sem leszel zavarba a kérdés hallatán, hogy mikor volt pontosan az előző menzeszed és a ciklusod hányadik napján tartasz jelenleg. Minden információ ott lesz a telefonodban.

Ingyenesen letölthető Androidos applikációnkat, melyet az Algoflex-M támogat, ide kattintva tudod letölteni és már ma kiszámolhatod a következő ciklusod kezdetét. Legyél naprakész a saját testeddel kapcsolatban és sok mindent egyszerűbben fogsz tudni előre tervezni!

De ha ezek még nem győztek meg annak hasznosságáról, ha naprakész vagy a női testtel, női ciklussal kapcsolatos történésekkel, akkor olvass tovább és ismerd meg részletesebben a menstruációs naptár előnyeit.

Menstruációs naptár a telefonodon

Az okostelefonod nélkül biztos te sem teszel meg egy lépést sem, ezért praktikus a menzeszedet és a ciklusodhoz tartozó összes infót is itt tárolnod. Csak be kell jegyezned a két előző ciklusod kezdetét, és hogy hány napig tartott a vérzés, majd a rendszer utána már kiszámolja a soron következő ciklusok kezdetét, amit természetesen korrigálhatsz, amíg összehangolódsz a rendszerrel. Ez azonban természetesen nemcsak azért jó, hogy tudd, mikor jön meg legközelebb, de azt is belőheted, hogy mikorra érdemes szervezned a nyaralást.

Ahogy azt is követni tudod, hogy ha hajlamos a ciklusod a kisebb rendszertelenségekre, akkor mi az az intervallum, amikor már oda kell figyelned a késésre és fel kell keresned az orvosodat, vagy fontolóra kell venned, hogy egy esetlegesen elkezdett szigorú diéta állhat-e a rendszertelenség, csúszás hátterében.

Ingyenesen letölthető Androidos applikációnkat, melyet az Algoflex-M támogat, ide kattintva tudod letölteni és már ma kiszámolhatod a következő ciklusod kezdetét. Legyél naprakész a saját testeddel kapcsolatban és sok mindent egyszerűbben fogsz tudni előre tervezni!

Ha használsz valamilyen fogamzásgátlót - tablettát, gyűrűt, injekciót -, akkor beállíthatsz emlékeztetőt, hogy ne felejtsd el bevenni, illetve betenni. Ahogyan azt is beállíthatod, hogy időben jelezze neked a telefonod, hogy mikor kell legközelebb nőgyógyászhoz menned - akár gyógyszert íratni, akár az éves rákszűrésre elmenni.

Babyboomra vársz?

Ha elérkezettnek érzed az időt a családalapításra és pároddal azon vagytok, hogy mihamarabb teherbe ess, akkor mindenképp érdemes letöltened az applikációt, hiszen így egyszerűen követheted, hogy mely napokon vagy termékeny, amikor jó, ha mindketten haza siettek.

Az app funkcióinak segítségével még az együttléteket, a testhőmérséklet- és súlyingadozást is tudod naplózni. Sőt ezekből az értékekből statisztikákat is lekérhetsz, hogy minél pontosabban lásd biológiai működésed annak érdekében, hogy mihamarabb anyuka lehess te is.

Ezt is szeretjük