Lepd meg párod Valentin-napra egy romantikus pihenéssel! (x)
Ha még nincs ajándékötleted, válassz a Danubius szállodák Valentin-napi ajánlatai közül, és bűvöld el kedvesed!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Ne felejtsd el Valentin-nap alkalmából meglepni azt, aki neked a legkedvesebb! Válassz a Danubius szállodák Valentin-napi ajánlatai közül, melyek évek óta nagyon közkedveltek a szerelmesek napját ünneplők körében.

Budapesten szeretnél ünnepelni?

A Danubius Health Spa Resort Margitsziget és a Danubius Health Spa Resort Helia minden kényelmet biztosít. Ha pedig szívesen elutaznál valahova pároddal, 6 vidéki Danubius szálloda vár Valentin-napi 2 éjszakás ajánlatával, 2 fő részére. Az ajánlatok 2009. február 1. és március 1-je között, hétvégéken foglalhatók. A soproni Hotel Lövérben hétköznapokon is.

A Danubius szállodák ajánlatai

Danubius Health Spa Resort , Hévíz – Ebben a minden wellness kényelemmel ellátott 4 csillagos hévízi szállodában a csomagár még egy relaxáló aromaolajos masszázst is tartalmaz.

Danubius Health Spa Resort Aqua , Hévíz - All inclusive ellátás keretein belül próbáld ki kedveseddel a szálloda élményfürdőjét, vagy sétálj le a világhírű hévízi tó partjára.

Danubius Health Spa Resort , Bük – A szálloda sport-all inclusive szolgáltatása lehetővé teszi, hogy változatos fitness hétvégét töltsetek el együtt kedveseddel, vagy csak élvezzétek a wellness részleg rengeteg szolgáltatását.

Hotel Lövér , Sopron - Utazz el Sopronba, mely a nászutasok kedvelt úticélja, és barangoljátok be a télen is gyönyörű Lövéreket vagy pihenjetek és szépüljetek a szálloda szépségszalonjában.

Hotel Rába , Győr – Ismered Győr gyönyörű barokk belvárosát? Ha nem, itt az ideje, hogy pároddal együtt felfedezzétek.

Hotel Palatinus , Pécs – Ha még nem láttad Pécset télen, akkor érdemes szobát foglalnod, és kipróbálnod a „szerelem totót”, mellyel gratis hétvégét nyerhetsz..

Ismerkedj meg a Danubius Hotels Group többi szállodájával is a danubiushotels.hu weboldalon! »

Telefonon a Danubius Információs Iroda munkatársai is készséggel állnak a rendelkezésedre a 06 (1) 88-88-200 telefonszámon, illetve az info@danubiushotels.com e-mail címre is küldheted kérdéseidet.

A Danubius szállodalánc kellemes időtöltést kíván minden kedves leendő vendégének!
Ezt is szeretjük