Így néz ki egy ápoló arca a nehéz műszak után: drámai fotókon mutatták meg, mi történik az arcukkal

Szívszorító fotókat tettek közzé az ápolók a munkájuk hatásáról.

Ápolók a koronavírus-járványban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A koronavírusos megbetegedések száma egyre nő világszerte, a gyógyításért a frontvonalban harcoló egészségügyi személyzet munkája pedig napról napra egyre emberpróbálóbb.

Az intenzív osztályokon és az izolációs termekben a koronavírusos betegekkel közvetlenül érintkező ápolók, orvosok számára kötelező a teljes védőruházat, amely azonban tovább nehezíti a megerőltető munkát.

Ápolók fotói a munka után

Ápolók tették közzé a nehéz műszak közben és után készült fotóikat, amelyek nemcsak kimerültségüket mutatják meg, de azt is, hogy milyen erős, durva és rendkívül fájdalmas nyomot hagynak a maszkok és védőszemüvegek az arcukon. A megdöbbentő képek üzenete egy: ha teheted, most csakugyan maradj az otthon biztonságában - ezzel teheted most a legtöbbet az érted dolgozókért.

(Borító- és ajánlóképek: Twitter/Qaiser NAWAB #StayHomeSaveLives, Instagram/Alessia Bonari, Twitter/People's Daily, China.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük