Így néz ki egy ápoló arca a nehéz műszak után: drámai fotókon mutatták meg, mi történik az arcukkal
Szívszorító fotókat tettek közzé az ápolók a munkájuk hatásáról.

ápolók maszk nyoma kép
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírusos megbetegedések száma egyre nő világszerte, a gyógyításért a frontvonalban harcoló egészségügyi személyzet munkája pedig napról napra egyre emberpróbálóbb.

Az intenzív osztályokon és az izolációs termekben a koronavírusos betegekkel közvetlenül érintkező ápolók, orvosok számára kötelező a teljes védőruházat, amely azonban tovább nehezíti a megerőltető munkát.

Ápolók fotói a munka után

Ápolók tették közzé a nehéz műszak közben és után készült fotóikat, amelyek nemcsak kimerültségüket mutatják meg, de azt is, hogy milyen erős, durva és rendkívül fájdalmas nyomot hagynak a maszkok és védőszemüvegek az arcukon. A megdöbbentő képek üzenete egy: ha teheted, most csakugyan maradj az otthon biztonságában - ezzel teheted most a legtöbbet az érted dolgozókért.

(Borító- és ajánlóképek: Twitter/Qaiser NAWAB #StayHomeSaveLives, Instagram/Alessia Bonari, Twitter/People's Daily, China.)

Milyen a vércsoportod?

Ha ismered a vércsoportod, előre tájékozódhatsz a vércsoportodra jellemző betegségekről, és egy kis odafigyeléssel, megfelelő életmóddal elkerülheted azokat.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük