8 éve nem láttuk! Váratlanul visszatért a képernyőre a TV2 egykori sztárja

Barta Sylvia főállású anya lett, a Mokkában mesélt életéről.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magánélet vagy karrier, ezzel a komoly döntéssel előbb-utóbb minden nő szembesül élete folyamán, Barta Sylvia pedig az előbbit választotta, döntését pedig nem bánta meg.

Minden bizonnyal sokan emlékeznek még a TV2 első női idősjárásjelentőjére, aki közel nyolc évvel ezelőtt tűnt el a tévék képernyőjéről, a közelmúltban azonban a Mokka stúdiójában járt, ahol Kárász Róbert és Demcsák Zsuzsa beszélgetett vele.

Két lánya született

Mint ismeretes, a 41 műsorvezető az ezredfordulót követő években ment feleségül Kolossváry Ádámhoz, 2004-ben azonban elveszítette kisbabáját, ezért úgy döntött, hogy szakít a televíziózással.

A házaspárnak két közös gyermeke született, Zsófia 2004-ben, Dorka pedig 2007-ben látta meg a napvilágot, azóta pedig főállású anyaként tevénykedik, amelynek minden pillanatát nagyon élvezi.

- Megdobogtatta a szívemet a visszatérés, de azért én annak idején önként vállaltam azt, hogy abbahagyom a televíziózást, hogy az addig felépített karrieremet lecserélem a fakanálra - kezdte vallomását Barta Sylvia.

Egy alapítvány munkatársa lett

Hozzátette, hogy döntését egyáltalán nem bánta meg, hiszen tisztában volt vele, hogy egyszer minden véget ér, ő pedig boldogan gondol arra, hogy részt vehetett a magyar televíziózás történelmi pillanatában, amikor elindultak az első kereskedelmi csatornák.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

- A gyerekeimet megpróbálom úgy nevelni, hogy majd egészséges önbizalommal és egyéniséggel lépjenek ki a világba, hogy aztán meg tudják állni a helyüket - osztotta meg nevelési nézeteit.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Kárász Róbert érdeklődésére Barta Sylvia elárulta, azon túl, hogy éli az anyukák hétköznapi életét, az Arthritis Alapítvány munkatársa lett, amely azt a feladatot tűzte ki, hogy az embereket az autoimmun betegségekről tájékoztassa.

Ezt is szeretjük