A céklát általában savanyúságként fogyasztjuk, pedig reszelve, nyersen is nagyon finom. Vérképző hatású, segíti a májat, színanyaga nagyon erős antioxidáns. Mindezek miatt belülről tisztítja és élénkíti a bőrt.
Dia
A spenót előnye magas klorofilltartalma, a zöld színanyag segíti az oxigénfelvételt, javítja a bőr keringését is. A spenót emellett sok vasat tartalmaz, bár annyira nem hasznosul jól, mint az állati eredetű.
Dia
A paradió vagy brazil dió értékes zsírsavakat tartalmaz, de magas a szeléntartalma is. Ez a nyomelem lassítja a szövetek öregedését, antioxidáns hatásának köszönhetően.
Dia
A savanyú káposztáról nem a szupertáplálék szó jut az ember eszébe először, pedig joggal nevezhető annak. Magas C-vitamin-tartalma segít rugalmasan tartani a kollagénrostokat.
Dia
Sok helyen lehet olvasni, hogy a vörösbor egészséges, de mivel ehhez hihetetlen mennyiséget kellene elfogyasztani, inkább a szőlőmagőrlemény ajánlott, amelyben koncentráltan ott van az antioxidáns polifenol, a rezveratrol.
Dia
Itthon nagyon kevés halat fogyasztunk, pedig az omega-3 zsírsavak nagyon fontosak a bőrnek. Ha nem szereted a halat, halolajkapszulát mindenképpen érdemes fogyasztani.