Ribizlis túrótorta

Könnyű édesség, ha egy kis finomságra vágysz

A ribizli és a túró együtt kiválóan alkalmas arra, hogy pár pillanatra felfrissítsen.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A vörös, bogyós termésű gyümölcs savanykás mivolta révén kiváló szomjoltó, ezért is érdemes fogyasztani a melegebb hónapokban.

A hideg túrótorta bármilyen gyümölcs alatt remekül funkcionál, ha a ribizli nem a kedvenced, bármivel helyettesítheted, vagy akár többféle gyümölcsöt is használhatsz feltétként.

Ribizlis túrótorta

Hozzávalók:

A tésztához:

  • 4 db tojás
  • 4 nagy kanál liszt
  • 4 nagy kanál cukor
  • Fél csomag sütőpor

A krémhez:

  • 50 dkg túró
  • 10 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliáscukor
  • 1 csomag zselatin
  • 1 csomag pudingpor
  • Fél citrom reszelt héja
  • Ribizli
  • Gyümölcskocsonya
  • Tej

Elkészítés ideje:

50 perc

Elkészítés menete:

Először készítsd el a tésztát. A tojásokat válaszd szét, a sárgája mehet egy nagyobb tálkába, a fehérjét pedig verd fel egy másik tálkában. A sárgáját keverd el jó alaposan a liszttel és a cukorral, utána add hozzá a keményre vert habot és a sütőport is a végén.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Egy tortaformában süsd meg - a sütéshez találsz segítséget a cikk alatt -. Készítsd el a pudingot a csomagoláson leírtaknak megfelelően, amikor kész van és lehűlt, add hozzá a túrót, porcukrot, citromhéjat, vaníliás cukrot, valamint a zselatint. Ezután a tortaformában levő piskótán kend el egyenletesen a krémet és a tetejét dobáld tele ribizlivel, majd öntsd rá a zselatint, tedd a hűtőbe, amíg megdermed, aztán már csak el kell fogyasztani.

Még több gyümölcsös sütemény!

Ha szeretsz sütiket készíteni, vagy csak nézegetni, nézz be képgalériánkba

A legfinomabb gyümölcsös sütemények receptjei képpel

Nézegess képeket!

Elolvasom

OLVASD EL EZT IS!

barackos tiramisu lead
  • édességek
  • sütés nélkül

Csodás krémes, gyümölcsös tiramisu

Ezt is szeretjük