Darált hússal és sajttal tölti meg a hagymát: a végeredmény eszméletlenül finom

Igazi kényeztetés az ízlelőbimbóknak: a töltött hagyma extra finomság, mégis egyszerű elkészíteni.

Darált hússal töltött hagyma
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A darált hússal töltött, baconös, sajtos hagymakarika nem mindennapi étel. Ha azonban megkóstolod, gyakran el fogod készíteni. Nyáron akár grillen is megsütheted. Önmagában is hihetetlenül jó, de más ételek kísérőjeként is kínálhatod. 

A hagymát tisztítsd meg, majd a belső részét szedd ki, és aprítsd fel. Rakd egy tálba a darált húst, tedd hozzá az apróra vágott hagymát, a petrezselymet, ízesítsd barbecue és szójaszósszal, ketchuppal, kevés cukorral, zsemlemorzsával, majd alaposan keverd össze a masszát. Tölts belőle a hagymákba, rakj rá gombát, mozzarellát, és fedd be a darált húsos keverékkel. Tekerd körbe baconnel, kend be barbecue szósszal, és süsd meg 200 fokon.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük