no

Libamájhab párolt zellerrel

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Libamájhab párolt zellerrel

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 db zellergumó
  • cukor
  • ecet
  • őrölt bors

A libamájhabhoz

  • 30 dkg libamáj
  • 5 dl tej
  • fél dl konyak
  • őrölt bors
  • 2,5 dl habtejszín
  • 1 cs habfixáló
  • piros húsú paprika
  • pirított kenyér
Recept idők

Elkészítés:

A zellergumókat félbevágjuk, közepeket vágunk bele, sóval, cukorral, ecettel ízesített vízben roppanósra főzzük. A libamájat kockákra vágjuk, meglocsoljuk a tejjel, 1 órán át állni hagyjuk benne. Leszűrjük, forró serpenyőben megsütjük, hagyjuk kihűlni, hozzáadjuk a konyakot, sózzuk, borsozzuk, krémesre turmixoljuk. Habfixálóval felvert tejszínhabbal összeforgatjuk. Zsákba töltjük, és a zellereket megtöltjük vele. Piros húsú paprikával díszítjük. Pirított kenyérrel tálaljuk.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük