Libamájhab párolt zellerrel

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt egy felejthetetlen talkshow-ra az ország Janka nénijével! (x)

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

összesen 7 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Ez már megint mi? Félig kész sminket villantanak a lányok az Instagramon »

Egy fazon, ami mindenkinek jól áll: midi szoknyák 9 ezer forint alatt »

Ez a szezon legnőiesebb lábbelije: így viseld a bársonycsizmát »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db zellergumó
  • cukor
  • ecet
  • őrölt bors

A libamájhabhoz

  • 30 dkg libamáj
  • 5 dl tej
  • fél dl konyak
  • őrölt bors
  • 2,5 dl habtejszín
  • 1 cs habfixáló
  • piros húsú paprika
  • pirított kenyér
Recept idők

Elkészítés:

A zellergumókat félbevágjuk, közepeket vágunk bele, sóval, cukorral, ecettel ízesített vízben roppanósra főzzük. A libamájat kockákra vágjuk, meglocsoljuk a tejjel, 1 órán át állni hagyjuk benne. Leszűrjük, forró serpenyőben megsütjük, hagyjuk kihűlni, hozzáadjuk a konyakot, sózzuk, borsozzuk, krémesre turmixoljuk. Habfixálóval felvert tejszínhabbal összeforgatjuk. Zsákba töltjük, és a zellereket megtöltjük vele. Piros húsú paprikával díszítjük. Pirított kenyérrel tálaljuk.

Blog.hu ajánló